Και όσο πέφτει η χρηματοδότηση από την πολιτεία, άλλο τόσο θα πέφτουν και τα ΑΕΙ στις λίστες.
Ενδεικτικό πάντως του ύποπτου ρόλου που παίζουν οι «αξιολογητές» της Σαγκάης είναι ότι επέλεξαν ξανά ως το καλύτερο πανεπιστήμιο στο κόσμο, το Χάρβαρντ, δεύτερο το Στάνφορντ, τρίτο το ΜΙΤ και τέταρτο το πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϊ (όλα απέχουν λίγες μόνο ώρες από την έδρα του ΔΝΤ! ? τυχαίο;)
Ε ναι,άλλοι έχουν κοντά το ΔΝΤ και άλλοι τα Everest.Ας είχαν στο Στανφορντ κανα σουβλατζίδικο τριγύρω να σου λεγα εγώ αν θα ήταν στην λίστα.
Ε ναι,άλλοι έχουν κοντά το ΔΝΤ και άλλοι τα Everest.[B]Ας είχαν στο Στανφορντ κανα σουβλατζίδικο τριγύρω να σου λεγα εγώ αν θα ήταν στην λίστα.[/B]
Θεος!!! :lol::lol::lol::lol:
Μια χαρά μωρέ είναι τα ελληνικά πανεπιστήμια. Ας είναι καλά όσοι βλάκες πληρώνουν φόρους
Το κτίριο της Πρυτανέιας του ΑΠΘ.
- 29.348 ευρώ για την ανακαίνιση της τουαλέτας της Πρυτανείας
Άλλο πράγμα η τουαλέτα του Πρύτανη και άλλο πράγμα η τουαλέτα της Πρυτανείας.
Αν αφορά λοιπόν τις τουαλέτες της Πρυτανείας μια χαρά είναι το ποσό.
Πως μια λέξη αλλάζει όλο το νόημα, και πως βολεύονται κάποιοι από τέτοιες αλλαγές 8)
Να θυμηθούμε ότι ο πρύτανης του ΑΠΘ ήταν από τους μεγαλύτερους πολέμιους (από τους πρυτάνεις τουλάχιστον) της ΑΔ και του νόμου της για την ανώτατη εκπαίδευση. Πως και δεν “διέρρευσαν” τότε τέτοιες ειδήσεις…
αυτο με τους εργολαβους δεν το καταλαβαινω
μπορει κανεις να εξηγησει?
Το πανεπιστημιο πληρωνει τους εργολαβους για να αναλαβουν το καθαρισμα των κτιριων. Αυτοι δινουν μισθους της πλακας στις καθαριστριες και αυτες κανουν ολη την δουλεια.
οπωτε δηλαδη ειναι στην ουσια υποστηριξη στις καθαριστριες?
δηλαδη αν οι καθαριστριες επαιρναν καλους μισθους δεν θα υπηρχε προβλημα?
Ε ναι, απο διπλα υπαρχει και το “αλληλεγγυη στην Κουνεβα”.
δεν το ειχα δει
σορυ
απλα το εχω ξαναπετυχει και σε αλλες σχολες
και δεν μου φαινεται
οτι αναφερονται μονο στο θεμα με τις καθαριστριες
Τέλος στη χορήγηση των δωρεάν συγγραμμάτων σε φοιτητές ΑΕΙ - ΤΕΙ από το εαρινό εξάμηνο.
Eτοιμαστειτε για πολεμο κοινως.
Της πουτανας θα γινει,τα θελουν και τα παθαίνουν.
Αν είναι δυνατόν
Ενα ωραιο σχολιο που διαβασα και φανταζομαι πολλοι το σκεφτηκατε ή θα το εχετε απορια ειναι το εξης :
Εγώ έχω απορία να δω ποιοι καθηγητές “θα βάλουν πλάτη” και θα δώσουν σε ηλεκτρονική μορφή το σύγγραμά τους δωρεάν μέχρι να βρεθεί (αν βρεθεί) μια λύση …
Να δούμε και πόσοι είναι οι “ρομαντικοί της επιστήμης” …
Τα περισσότερα συγγράματα (αναφέρομαι στα βιβλία εκδόσεων) δεν είναι των διδασκόντων, αλλά και όσα είναι, υπάρχει εκδοτικός οίκος από πίσω με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Όσον αφορά τις “σημειώσεις” που τυπώνουν τα παν/κια τυπογραφεία, πάντα δίνονταν σχετικά ελεύθερα, οπότε με αυτά δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
μπορει καποιος να μου δωσει καποιο site οπου μπορω να βρω μεταπτυχιακα προγραμματα στο κλαδο που με ενδιαφερουν για καναδα?
παπαροδέλα, ακόμα εγγραφή δεν έκανες να πούμε στη σχολή, κοιτάς για μετά
τι θε ρε