γιατι μενεις ξυπνιος μεχρι τις 4…
πηγαινε απο τις 1, 2 στο γλυκο σου κρεβατακι και θα σου πω εγω
πως θα βρω την πανεμορφη κοπελα που ειδα στο ονειρο μου?
γιατι μενεις ξυπνιος μεχρι τις 4…
πηγαινε απο τις 1, 2 στο γλυκο σου κρεβατακι και θα σου πω εγω
πως θα βρω την πανεμορφη κοπελα που ειδα στο ονειρο μου?
Θα θελες να ζεις μόνιμα μέσα σε ένα όνειρο?
Επειδη ο εγκεφαλος δεν εχει τη δυνατοτητα να ‘‘δημιουργει’’ φυσιογνωμιες στα ονειρα,αρα οντως καπου την ειδες και οντως υπαρχει.Τωρα το να τη βρεις ειναι λιγο δυσκολο…δεν ξερω κανενα τροπο…Sorry!
Θα ξαναπηγαινες στρατο?
Edit:Με προλαβε ο Radical.Οχι δεν θα ηθελα να ζω μονιμα μεσα σε ονειρο,θα ηθελα να το επισκεπτομαι οποτε γουσταρω.Η ερωτηση ισχυει.
φυσικα και οχι
γιατι αν δεν ξυπνησεις, τοτε δεν ειναι ονειρο…
και το inception εχει ελαχιστα πραγματικα στοιχεια σε σχεση με τα ονειρα…
και Mr.Syl, το γεγονος οτι αυτη η κοπελα υπαρχει (και αλλες ουτε εγω ξερω ποσες…) το γνωριζω… και αυτο ειναι που με κανει απεγνοσμενο να την βρω… εχω μερικα hint παντα, αλλα και facebook να χρησιμοποιησω what are the odds?..
γιατι οι τελειες γυναικες να ειναι μονο στα ονειρα?
εδιτ: δεν εχω παει ακομα…
πως την τρως την πιτσα? (με τι υλικα)
Καλα!Απο το facebook δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις ακρη!Εγω ηξερα το ονομα της (οχι επιθετο) και που δουλευει και παλι δεν καταφερα να τη βρω…#-o
Με το στομα την τρωω την πιτσα!
Εισαι ανεργος με πτυχιο?
νοπ.
με τιμάει που μου τη πεφτει ασύστολα 17χρονο προς 18χρονο μπουμπούκι, αλλά εγώ κρατιέμαι επειδή έχω κώδικα τιμής?? ή είμαι μαλάκας?
Καλά κάνεις ρε, έτσι είναι το σωστό.
Να φορέσω βερμούδα η τζίν?
βερμούδα έχει ζέστη
ποιό είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν έρχεσαι απο διακοπές;
Χέσιμο - μπάνιο - φαΐ - ύπνος (πάντα με αυτή τη σειρά…)
Διακοπές Σεπτέμβρη μετράνε? (το σκέφτομαι λόγω καταλήψεων…)
Λένε αλλά όχι σε νησί
Υπέρ των καταλήψεων ή όχι;
Oχι με την μορφή που έχουν σήμερα.
Εχεις πιστωτική κάρτα?
Όχι και ούτε πρόκειται (αντιπαθώ τέτοιου είδους πάρε δώσε)
Εσύ έχεις;
Nope, έχω ακριβώς την ίδια γνώμη με σένα.
Τελευταία φορά που ξυρίστηκες?
Ξυράφι 5-7 μήνες…
Επόμενη συναυλία που θα πας;
absu-zemial-obduktion
χειρότερο live που έχεις δει?
Το πανηγυρι φετος στο χωριο μου (σκασμος ρε λαιβ θεωρειται και αυτο :p)…κατα τ’ αλλα επιλεγω πολυ προσεκτικα τα λαιβ που θα παω (αφραγκιες γαρ) αρα δεν εχω απογοητευτει απο κανενα…ισως απο τo support των Σκορπιονς με τον Τζο Κοκερ πριν απο κατι χρονια (Juliette Lewis and the Licks νομιζω)…επισης Ελρικ καταγγελω δημοσια την αρνηση σου να ενδωσεις στις πιεσεις ενος 18χρονου πιπινακιου…αυτο παει εναντια στις σχεσεις που προτεινει ο Joey De Maio να εχουμε με το αντιθετο φυλο…ντροπη σου…untrue τυπε…:p…βεβαια απο την αλλη τι να κανει το πιπινακι με σενα? Καλυτερα να ερθει σε καναν συνομιληκο της (εμενα πχ) να νιωσει πως ειν η ζωη κι ολα τα ωραια μεχρι το πρωι…(2413 σειρες με μαλακιες…αυτα ειναι…“και το βραβειο του πιο ανουσιου post για το 2011 απονεμεται μετα τιμης στοοοοοον Panos Stargazer…” :D)
Σ’ αρεσει να βλεπεις μεταλ καλλιτεχνες να παιζουν με συμφωνικες ορχηστρες?
ΟΧΙ. μπορει να ειναι ανοιχτομυαλο, αλλα δεν ειναι ΜΕΤΑΛ !
τι ηχοσυστημα εχεις σπιτι σου ?
sony home cinema
Εχεις ηχοσυστημα στο αμαξι σου;;;
Αμαξι δεν εχω αλλα στου πατερα μου εχουμε το μαμισιο στερεο και τα μαμισια ηχεια…τπτ σπουδαιο αλλα την δουλεια του την κανει μια χαρα
Τζιν η δερματινο τζακετ?
Πάντα δερμάτινο το τζάκετ.
Ελληνική ή ξένη λογοτεχνία;