είσαι μικρός, όταν μεγαλώσεις θα την εκτιμήσεις και θα την δώσεις τη θέση που της αξίζει.
χειρότερο φαγητό ever???
είσαι μικρός, όταν μεγαλώσεις θα την εκτιμήσεις και θα την δώσεις τη θέση που της αξίζει.
χειρότερο φαγητό ever???
Mια άθλια σούπα που έφαγα στην Ισπανία, είχε μέσα τριμμένο ασπράδι από αυγό και κομμάτια λίπους (δεν ξέρω από τι ζώο). Σκέτη αηδία.
Πίνεις γάλα το πρωί?
Πάντα! Με κορνφλέικς… εκτός αν έχει λήξει το γάλα 4-5 μέρες!
Αν ήξερες ότι αύριο θα έτρωγες το τελευταίο κανονικό γεύμα και μετά με χάπια, ποιο θα ήταν αυτό το γεύμα;;;
αστακομακαροναδα
που ησουν χθες;
στο Legacy.
γιατι εχουμε ΤΟΣΑ λαιβ μεσα στο χειμωνα ? τους ειπε κανενας οτι εχουμε λεφτα ?..
Ναι. They googled it!
Σε έχουν πιάσει ποτέ μπάτσοι για διατάραξη κοινής ησυχίας;;; Αν ναι τι ώρα και γιατί;;;
βραδυ, ομαδικο δεσιμο στο Χαλανδρι γιατι (περα απο τις φωνες) καποιος απο τους ηλιθιους της παρεας πεταξε ενα μπουκαλι σε μια βιτρινα. εφηβικα χαζοσκηνικα… 20 ατομα μαζι στο τμημα χαχαχα
εχεις εξοχικο ? (εγω οχι)
Ναι έχω και δε χαίρομαι καθόλου να πηγαίνω εκεί! Του χρόνου το καλοκαίρι δεν πρόκειται να πατήσω!!! Για κανένα λόγο!
Ποιο και καλά extreme sport θα ήθελες να κάνεις;
STAGE diving
εχεις δει live tous maiden;
4 φορες!!! Ποσες φορες εχεις δει live το αγαπημενο σου συγκροτημα και πιο ειναι αυτο;;;
Helloween, νομιζω κ εγω 4…
εχεις καμια συλλογη ? (περα απο δισκους) … νομισματα…γραμματοσημα… νεκρα εντομα… οτιδηποτε!
Ειχα καποτε κοχυλια αλλα πολλα χρονια πριν…τωρα στην παραλια που παω στο χωριο μου δεν εχει ουτε για δειγμα…
Πας γηπεδο? (αν βλεπεις μπαλα)
Όχι δεν πάω ούτε μπάλα βλέπω
Ποιό συγκρότημα ήταν αυτό που σε κέρδισε απο την πρώτη νότα,άμεσα χωρίς πολλές πολλές ακροάσεις;
Μaiden, W.A.S.P., Savatage, Rainbow & Pink Floyd
Αθλεισαι (οτιδηποτε απο γυμναστηριο ως κολυμπι η μπασκετ)?
πρόσφατη περίπτωση, atlantean kodex.
συγκρότημα που μόλις το άκους είπες ότι ανακάλυψες την αμερική, είχες πολλές προσδοκίες αλλά τελικά ήταν μάπα το καρπούζι?
Γούσταρα το fist for fight των Sabaton οταν βγήκε…στα επόμενα ξενέρωσα ασχημα…
Ποιά ειναι η πρώτη Ελληνική Heavy Metal μπάντα?
Δεν ξερω,Spitfire(:bow2:) ισως?
Γιωργος Νταραλας ή Νταλαρας?
νταλαρας
[SPOILER]εχει και διαφορα[/SPOILER]
κινεζικο η τα’ι’λανδεζικο
Μ’αρέσει το κινέζικο, αν όμως έπρεπε να τρώω καθημερινά από ένα εκ των δύο, τότε θα επέλεγα ταϋλανδέζικο ασυζητητί.
Σου αρέσει να δοκιμάζεις νέες γεύσεις ή είσαι της πατροπαράδοτης ελληνικής κουζίνας?
Μου αρεσει να δοκιμαζω νεες γευσεις. Αγαπημενο φαγητο;;;