Απαντα στην ερωτηση (και κανε μια στον επομενο)

Θα μπορούσα να πω γεμιστά ή σπανακόπιτα ή μπριζόλες με πατάτες τηγανιτές ή σαλάτα. Όμως είμαι λάτρης του καλού φαγητού οπότε θα σου πω: οτιδήποτε εκτός από ρεβύθια, γίγαντες, πληγούρι, μουσακά (ναι βρίστε με), παστίτσιο (για συγκεκριμένους λόγους) και πατσά!!!

Προτιμάς να τρως μόνος ή με παρέα;;;

με παρεα εννοειται, πως θα παιξεις φαγητοπολεμο μονος σου ??!

…εχεις παιξει ποτε φαγητοπολεμο ? ποσα ατομα κ σε τι φαση ?

Εχω παιξει. Ημουνα με κατι φιλους μου στο δρομο και τρογαμε πητογοιρους. Ενας σκονταφτει ανω σε εναν αλλον και πεφτουν ολα τα τζατζικια πανω του. Τοτε εκεινος τα παιρνει… και ετσι ξεκινησαν ολα. Λιγα δευτερολεπτα κρατησε.
Οδηγας;

ναι.
τρως γιαούρτι?

Αμε!

Δημητριακα με ή χωρις γαλα?

οχι, ευτυχως δεν ειμαι πολιτικος.

πιο παιδικη ερωτηση εβερ : maiden ή metallica ? :lol: #-o

edit : με προλαβε ο αποπανος. δεν τρωω δημητριακα.

Maiden :slight_smile:
Σε ποσες συναυλιες πηγες περσι;;;

Χμμμ…Σίγουρα σε περισσότερες απ’ όσες πήγα φέτος.

Πας ακόμη σχολείο?

Οχι.

Φοβασαι το σκοταδι?

ακούω manowar, δε γνωρίζω τι θα πει φόβος.

αγαπημένος action hero?

Οι Vice Human

Απειρο :respect: στην απαντηση που εδωσες!!! Αν συνεχισω να μπαινω στο ροκιν θα γινω φανατικα Μανογουορ-ικος…

Αγαπημενος action hero ε…μαλλον Spiderman…

Σπουδαζεις? Αν ναι τι?

Μπα 33 χρονων ειμαι δουλευω :slight_smile:
Δουλευεις;;;Aν ναι τι δουλεια κανεις;;;

Ναι τον κόσμο

Αν έπρεπε να επαναφέρεις αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα μια οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση του παρελθόντος στο παρόν ποιά θα ήταν αυτή; (Μετράει και ο δημοκρατικός στρατός αν και δεν ανέλαβε ποτέ την εξουσία)

αυτη του Περικλη.

1 οπλο,1 σφαιρα,καμια κυρωση…ποιον θα καθαριζες?

Τη γρια με τα ενεχυρα.

Θα πεσεις για υπνο ή θα ξενυχτησεις?

Mάλλον θα ξενυχτήσω… μου χάλασες την προηγούμενη ερώτηση. Θα σκότωνα τον Martian :stuck_out_tongue: για τον κύριο λόγο ότι εξαιτίας του σαβουριάστηκα!

Θα σκότωνες ένα πρόσωπο που αγαπάς πολύ μόνο για ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε αντάλλαγμα;;

ναι, αλλά για πάνω από 50-60 ευρώ.

τα νερά τον οκτώβρη στη καλαμάτα παλέυονται?(από άποψη θερμοκρασίας)

^^ :lol::lol:

Δεν έχω ιδέα
Καπνίζεις?

Δεν έχω ιδέα

Πόσο αστείο είναι να απαντάς σε μια ερώτηση του θρεντ με ένα “Δεν ξέρω”, απλά και μόνο για να κάνεις ένα ποστ;