Πολύ αστείο 8)
Τι κινητό έχεις;
Πολύ αστείο 8)
Τι κινητό έχεις;
ενα έρικσον.
ξαναθέτω την ερώτηση για τα νέρα στη καλαμάτα. να βουτήξω για ψαροτούφεκο οκτώβρη που θα είμαι εκεί ή θα με βρουν χαμογελαστό??
Όντας true warrior δεν έπρεπε καν να ρωτάς. Αναιρείς τον εαυτό σου έτσι.
Περισσότεροι καφέδες σε μια μέρα?
Αν θυμαμαι καλα ηταν 5
Εχεις παει ποτε καζινο;;;
Ναι, όταν γύριζα με μια παρέα από βραδυνή πεζοπορία στην Πάρνηθα και περάσαμε μέσα από το καζίνο για να πάμε στο τελεφερίκ. Μέσα στις λάσπες εμείς, να περπατάμε στα χαλιά και γύρω να είναι οι χλιδάτοι για να τα ακουμπήσουν, πολύ πλάκα.
Έχεις δανείσει ποτέ κανένα cd που να έγινε δανεικό και αγύριστο, και ποιό ήταν αυτό?
οχι ενα, γυρω στα 25 !! δεν τον εχω δει απο τοτε… εν τω μεταξυ εγω εχω καμια 45αρια δικα του, οποτε δεν μου τα “εφαγε”, απλα χαθηκαμε…
σλιπ ή μποξερακι ?
Όχι! Cd θα έδινα μόνο στην tatsoman.
Πίνεις και μεθάς ωχ αμάν αμάν μέρα νύχτα τραγουδάς;;;
μποξεράκι, με σλιπ νιώθω εγκλωβισμένος 8)
και πίνω και μεθώ και μέρα νύχτα τραγουδώ (screamingggg the battle cryyyyyyyyyyyyy runningggg with vengeance in my eeeeeeyyyeeeeeeeeeeeeeessssss…noone of you will surviiiiveeeeeeeeeeeeeeeee)
πιο ακριβή αγορα δίσκου/cd?
50 ευρω
τι ωρα κοιμηθηκες χθες
Στης 2
Πιο cd/δισκο της συλλογης σου θεωρεις ανεκτιμητο;;;
Το βινύλιο Led Zeppelin IV, την έκδοση με τους στίχους του Stairway to Heaven στο εσώφυλλο.
Σε ποιά συναυλία μετάνιωσες που πήγες?
Στους Locomondηδες,γιατι καταρχας ειναι χαζοχαρουμενοι και δευτερον πηγα για την παρεα αλλα γενικα δεν φτουρησαν με την καμια και βαρεθηκα τη ζωη μου μεχρι αηδιας.Κατα την εξοδο ορκιστηκα (The Oath) στους [B][U]Manowar[/U][/B] να μην ξαναπαω σε live απο γκρουπ που δεν με ενδιαφερει κι ας εχω και τη Monica Belluci παρεα να με παρακαλαει!!!
Σου αρεσει το προαναφερθεν γκρουπ?Για τους Λοκομοντο μιλαω…Για τους Manowar δεν εχεις επιλογη,η σου αρεσουν η ΘΑΝΑΤΟΣ!
τους αντιπαθω οσο δεν παει!
ποιο συγκροτημα αντιπαθεις πιο πολυ απο ολα?
nirvana
υπαρχει πιο αντιπαθητικο συγκροτημα απο τους nirvana?
Ναι,όλα όσα ‘έκαψε’ με την φήμη του…τις γκλαμιές πχ,που ‘τέλειωσαν’ στα 90’s
Πεινάς?
Oχι…μολις χτυπησα λιγη σοκολατα για να παρω δυναμεις να κανω αλγεβρα…
Ακους μουσικη με ελληνικο στιχο (οτιδηποτε απο πανκιες μεχρι ξερω γω Διονυσιου)?
Ακουω ελληνικο rock. Αγοραζεις ακομα cd η τα κατεβαζεις απο το internet;;;
Και τα 2. Αλλά δυστυχώς δεν αγοράζω τόσο συχνά όσο παλιότερα.
Καλύτερη παραγωγή σε δίσκο που έχεις ακούσει?
Venom - Welcome to Hell
Ποιό ειναι για εσένα το πιό υπέρεκτιμημένο Μetal συγκρότημα?
η καλυτερη παραγωγη ειναι υποκειμενικη, δεν ισχυει το οσο πιο καθαρη κ γυαλισμενη = καλυτερο. δεν μπορω να φανταστω το Equinox απο Sodom πχ με καθαρο ηχο. απλα δεν γινεται
τι περιμενεις απο το καινουριο Anthrax ? βλεπω την διαφημιση στο πλαι τωρα κ μουρθε…