Απαντα στην ερωτηση (και κανε μια στον επομενο)

Οι Magic de Spell.

Θα μετακόμιζες ποτέ σε χωριό;

Όχι ποτέ. Θα έμενες ποτέ σε τροχόσπιτο αλλά για μόνιμα;

Ναι, καλή φάση…υπό προϋποθέσεις ε :stuck_out_tongue:

Ποιό είναι το πιο μακρινό ταξίδι που έχεις κάνει;

Λίγο ύπουλη ερώτηση :smiley:

Χαχα απάντα όπως νομίζεις!

Τυνησία.
Γαύρος ή αθερίνα;

Neither…γενικα με τα μικρα ψαρια εχω προβλημα…αν πρεπει να απαντησω σαν τιμιος ΟΣΦΠ θα προτιμησω γαυρο…

Notis Vs Καρρας και γιατι…? (εδω σε θελω)

Νότης γιατί έχει διασκευάσει και το Rain των Uriah Heep άμα λάχει ναούμ.

Saxon ή Accept;

Saxon γιατι μονο το Ντενιμ Εντ Λεδερ αρκει να 'ουμ (οι διασκευες του Νοταρου στα ξενα ροκ κομματια ειναι επιεικως γιατομπουτσο…τιμη του που σεβεται τον Coverdale πχ αλλα το Soldier Of Fortune που ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου κομματια εβερ το σκοτωνει)

Slayer Vs Sepultura?

ό,τι πιο εύκολο με έχουν ρωτήσει:
SLAYEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Yπόγειο ή ρετιρέ;

Υπογειο καθ’ οτι according to Mr. Πασχαλης Τερζης “στα υπογεια ειναι η θεα”…σοβαρα τωρα μαλλον ρετιρε γιατι γουσταρω να εχω μεγαλυτερο οπτικο πεδιο…

Gary Moore Vs Rory Gallagher? (αυτη την ερωτηση δεν την εχω απαντησει ακομα για τον εαυτο μου…)

Rory άνετα.

rising ή long live rock ‘n’ roll;

Long Live Rock n’ Roll γιατι ηταν το πρωτο ΒΙΝΥΛΙΟ που αγορασα…

Σ’ αρεσει να βλεπεις τα αγαπημενα σου τραγουδια οπτικοποιημενα δλδ σε βιντεοκλιπ?

Μου αρεσει, αλλα σπανια θα βαλω να δω (με εξαιρεσεις, κατι High Hopes π.χ. που ειναι τεχνη).

Σκουροχρωμα ή ανοιχτοχρωμα τζιν?

Σκουρόχρωμα.

Άνοιξη: Βόλτα στην εξοχή για πικ-νικ και μάζεμα λελουδιών ή βουνό με πεζοπορεία και ρακόμελα;

Ανετα το 2ο

Ποιο θεωρεις οτι ειναι το πιο σεξι-πονηρο-kinky rock-metal τραγουδι με βαση τους στιχους του τη μουσικη του και αν υπαρχει του βιντεοκλιπ του?

She Rides. Άνετα.

Καλός συνδυασμός για ντολμαδάκια;

Σκετα παντα ρε…αντε με καμια πατατουλα τηγανητη που παει με ολα!!! (τρελο αβαταρ btw)

Παιζεις σε καποια μπαντα?

ο αδερφός μου κι ένας φίλος του για μπάντα?

Πολυ θα ηθελα αλλα ολοι απο το γυρο περυβαλλον μου ακουνε τα τελευταια χιτ της lady gaga/rihana/κλπ
Τι εφαγες για πρωινο