Κολυβα!!Ναι,πραγματικα!
Σας επιασε ποτε γονιος σας στην τρυφερη ηλικια των 14/15/16 με τσοντοπεριοδικο στο χερι να αυνανιζεστε?
Κολυβα!!Ναι,πραγματικα!
Σας επιασε ποτε γονιος σας στην τρυφερη ηλικια των 14/15/16 με τσοντοπεριοδικο στο χερι να αυνανιζεστε?
Όχι.
Όσους τους έπιασε στα 17-18;
Κι αυτοι,κι αυτοι μετρανε!!!
Εμενα τα αδερφια μου με επιασαν αλλα τους ειπα οτι απλα ξινομουνα
[B][SIZE=“5”]ΣΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ[/SIZE] [SIZE=“7”]Τ Ω Ρ Α[/SIZE][/B]
Τι ειπε ρε μαλακα το ατομο…:lol::lol::lol:
:lol2::lol2:
:lol3::lol3:
Και τελικα το εχαψαν
Σκοπευεις να κανεις κατι τωρα το βραδυ;
Μόλις γύρισα σπίτι, οπότε όχι, θα αράξω την αράδα μου εδώ.
Πόσο ακόμα θα περιμένω για να αρχίσει η προπώληση για Heir Apparent γαμώ την τρέλα μου; Ακούω και Graceful τώρα.
Αρκετα…
Ποτε ερχονται? (αν υπαρχει λινκ στο φορουμ μετραει σαν απαντηση)
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=21964
Να παίξω κανα flash game ή να διαβάσω Γκάρφιλντ τώρα που βαργιέμαι;
Δες ραδιο αρβυλα.
Πανο βγαινεις ποτε απο το ροκιν; Δεν υπαρχει φορα που να εχω μπει και να μην εισαι μεσα
Οταν ξυπναω το απογευμα (το μεσημερακι κοιμαμαι παντα μια ωριτσα) ανοιγω απο συνηθεια το πισι και συνδεομαι στο ροκιν γι αυτο με βλεπεις συνεχεια μεσα…log out κανω μια και καλη το βραδυ πριν πεσω για υπνο!!!
Ποιο ειναι το αγαπημενο σου ειδος ταινιων?
Δρασης φυσικα
Καλυτερ video game τελευταιων 5 ετων;
Call Of Duty Modern Warfare I & II
Ακους glam metal?
Όχι
Κυκλοφορείς στην πόλη με ποδήλατο; Και αν ναί, με τί είδους ποδήλατο; (σκέφτομαι να αγοράσω για τις μετακινήσεις)
Οχι μονο με αμαξι αλλα ετσι οπως παμε με βλεπω συντομα με ποδηλατακι Που θα ηθελες να βρισκεσε αυτην την στιγμη;;;
Ακουω Savatage αρα μαλλον σε λαιβ τους με τον Oliva & τον Caffery στις κιθαρες, τον χοντρο στα πληκτρα, τον Wacholz στα ντραμς τον Middleton στο μπασο και τον Stevens στη φωνη…αλλα που τετοια τυχη…
Θα πας στους Heir Apparent?
δε θα πάω στους heir apparent.
Θα ΠΟΛΕΜΗΣΩ στους heir apparent.
manowar έχεις λιώσει ή ακόμα?
Έχω!
Νυστάζεις ή έχεις δρόμο ακόμα;
Τα πρωτα τους ειδικα το Ηail & το Into τα λιωνω εδω και κανα χρονο…τα υπολοιπα παιζουν κανα 3ωρο τη βδομαδα στανταρ…(αν ειχα χρονο σιγουρα παραπανω)
edit Kοιμηθηκα το μεσημερι τρεις ωρες φουλ γιατι αυριο εχω λουφα απο το σχολειο και δεν με βλεπω να πεφτω πριν απο τις 02:30!!!
Psychotic Waltz Vs Shadow Gallery (εγω τους πρωτους)?