Απαντα στην ερωτηση (και κανε μια στον επομενο)

Έναν ή κανέναν.

Ποιός είναι ο πιο ξενέρωτος καφές;

Ο ΙΡΛΑΝΔΕΖΙΚΟΣ ο πιο φλώρικος καφέ που έχω πιεί

Ποία μέταλ μπάντα σε φέρνει σε οργασμό;

Manowar φυσικα!!!
Ακους Manowar;;;:lightsabre::lightsabre::lightsabre:

χεχεχε εννοείται φίλε αν και εγώ θα απαντούσα τους Gamma Ray

Ποιος ειναι ο αγαπημένος σου metal δίσκος που θα τον άκουγες σε περίπτωση που ήσουν σε κατάσταση άγριου παθιάρικου σεξ;

[SPOILER][/SPOILER]

εσενα ?

[SPOILER][/SPOILER]

Metallica η Megadeth?

Slayer…

NAI ή ΟΧΙ στην επανένωση των original four?

ποιους οριτζιναλ φορ εννοεις ? metallica-megadeth-slayer-anthrax ? γιατι, ποτε διαλυσαν ?

εδιτ : αν εννοεις αυτους, ειλικρινα ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ?? με τοσες καλες κυκλοφοριες τα τελευταια χρονια, αντι να κοιταξουν να δοξασουν λιγο τις καινουριες μπαντες, εχουμε μεινει κολλημενοι στα αρχιδια των slayer. Νισαφι… προτιμω 100 φορες το δισκο των Evil Army ή των Vektor απο το τελευταιο Anthrax πχ…

Οι οριτζιναλ 4 του Μέταλ για μένα είναι αυτή την στιγμή
Metallica
Iron Maiden
Accept(με UDO)
Motorhead

α δηλαδη πρεπει να μυρισει τα νυχια του ο καθενας οτι εννοεις τους ΔΙΚΟΥΣ σου “original 4” ??..

επιστροφη στο τοπικ… ποια ειναι η πιο περιττη -fail - αγορα που εχεις κανει ποτε ??

To ‘‘Peace Sells But Who’s Bying’’.

Αν μπορουσες να κρατησεις/διασωσεις [U]μονο ενα[/U] αντικειμενο απο τη δισκοθηκη σου, ποιο θα ηταν αυτο ?

ΑΥΤΟ σε βινυλιο. το πρωτο που τσιμπησα, κ ας ειναι μικροτερης αξιας απο αλλα κομματια που εχω, εχει τεραστια συναισθηματικη αξια για μενα.

[SPOILER][/SPOILER]

…ΓΙΑΤΙ να επρεπε να διαλεξεις να μπορουσες να κρατησεις/διασωσεις μονο ενα αντικειμενο απο τη δισκοθηκη σου ?? :stuck_out_tongue:

Μπορει να επιανε φωτια το σπιτι, και να προλαβαινε/βολευε το χερι να αρπαξει μονο ενα πραγμα ! :stuck_out_tongue:

Τσατσος του Κοκκαλη ή τσατσος του Βαρδινογιαννη ??? :lol:

τσατσος του κοκκαλη

μαλακια με τ’αριστερο η το δεξι?

Με το δεξί
laptop ή desktop?

[COLOR=“DarkSlateBlue”]laptop[/COLOR] φυσικά (αυτο χρησιμοποιώ τώρα)

[B]nokia[/B] ή [B]I-phone[/B]?

Samsung:p
Αλλιώς I-phone

Οθόνη αφής μόνο

Οθόνη αφής+πληκτρολόγιο

Κανονική οθόνη+πληκτρολόγιο?

Οθόνη αφής. Δεν είναι δύσκολο τελικά -χαχ, ναι είμαι άσχετη με την τεχνολογία γενικότερα.

Και επειδή δε μπορώ να σκεφτώ, εσύ τί προτιμάς?

[B]ΠΛΗΚΤΡΑ[/B]!!!

[I](Πήρα ένα με οθόνη αφής και μου βγήκε το !#$%^&*!@#$)[/I]

[COLOR=“Olive”]Ινδική [/COLOR]Κουζίνα ή [COLOR=“DarkRed”]Μεξικάνικη[/COLOR] Κουζίνα;;;

Δεν έχω δοκιμάσει ούτε Ινδική ούτε Μεξικάνικη. Θα’θελα όμως κάποια στιγμή να δοκιμάσω Ταϊλανδέζικο.

έχεις δοκιμάσει σούσι?