Απαντα στην ερωτηση (και κανε μια στον επομενο)

Φυσικα. Κιε τα σπαει.

Για δεν κοιμασαι ρε;

Δε μου αρέσει να κοιμάμαι πολύ.

διάβασμα ή ταινίες?

Ταινιες. Κρυο η Ζεστη;;;

Κρύο.
Πατσάς ή τραχανάς;

Tραχανας!

Περιττο να σας πω οτι οι ερωτησεις δεν πρεπει να ειναι κατ’αναγκη διλημματικου υφους,οποτε και συνεχιζω.

Τι θα εκανες αν ποτε πηγαινες με γυναικα για σουβλακια και σου ελεγε με υφος Κολωνακιωτικο :’‘Πφ!Τι μερος ειναι αυτο που με εφερες?Για σουβλακια ηρθαμε?’’

Ε θα τη ρωτούσα πρώτα τί προτιμάει. Αν μου’λεγε ότι δεν έχει πρόβλημα, αλλά μετά άρχιζε να γκρινιάζει, δεν ξέρω τί θα έκανα, θα εκνευριζόμουν υποθέτω, αλλά θα προσπαθούσα να μην το δείξω.

Εσύ τί θα έκανες? Πώς θα αντιδρούσε ένας άντρας…?

Για να μιλησουμε ρεαλιστικα,τετοιου ειδους ‘‘παραξενιες’’ τις αντιλαμβανεσαι εξ αρχης!
Θα προσπαθουσα να την πεισω οτι ολα στη ζωη ειναι και οτι εχουμε αναγκη απο ποικιλια,αλλα για να πω την αληθεια,με τετοια ‘‘νουμερα’’ δεν κανω σχεση.

[B]Kυβερνηση Εθνικης Σωτηριας[/B] Μπελλου η [B]Εκλογες[/B],Κομματα με Φρουφρου κι Αρωματα?

ΦΩΝΗ 4: [B]“Γιατί ΜΩΡΗ, έχεις θέμα με τα σουβλάκια;”[/B] Αν η απάντηση είναι θετική, κλωτσά στα καλοδιαγεγραμμένα οπίσθια και μην την είδατε. Αν είσαι ντίβα να πας στα κλαμπάκια που σ’ έχουνε θεά.

Συνεχίστε παρακαλώ.

Να ρωτήσω μία μαλακία? Οι “ντίβες” που συχνάζουν? Στα κλαμπς? Σουβλάκια ftw !
[B]
edit: [/B]Εκλογές θα πω, αν και δεν περιμένω μεγάλες αλλαγές!

Στην ερωτηση μου για εκλογες θα απαντησει κανεις?:slight_smile:

[B][COLOR=“Red”]Εκλογες![/COLOR][/B]Η κυβερνηση Σωτηριας Μπελλου ειναι το να αλλαξει ο Μανωλιος και να βαλει τα ρουχα του αλλιως!

Να μεινουμε η να φυγουμε απο το ευρω?

Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δλδ?

Τελικα μαλλον ευρω,αλλα σκατα παλι!!!

Τι λετε να γινει πανελλαδικα στις 17 Νοεμβριου?

Ναι ρε, το να φύγουμε από το ? είναι εναλλακτική τύπου “γυναίκα για να σε τιμωρήσω έκοψα τα αρχίδια μου!”

Ανθρωπος που ειναι στα καλα του μπορει να γινει αστυνομικος?(Η ερωτηση ενεχει τον κινδυνο να εκτροχιαστει η συζητηση γι’αυτο απαντηστε με χιουμορ)

Eννοείται ότι μπορεί. Πολλοί είναι μια χαρά άνθρωποι δεν είναι όλοι καμμένοι.
Χειρότερη σαπίλα που έχεις φάει?

Μανέστρα με ρεβύθια…

Σου σπάει τα νεύρα όταν μπαίνει αγκίθα στο χέρι σου; Κι αν ναι, την βγάζεις ή περιμένεις να βγει μόνη της;!!!

Moυ τη σπάει απίστευτα, και τη βγάζω με το βελονάκι που κεντάει η μάνα μου.
Πιο ντροπιαστικό σκηνικό που έχεις ζήσει?

Με επιασε κοψιμο σε λεωφορειο για Αη-Γιαννη Πηλιου πριν χρονια,σταματαω το λεωφορειο σε κατι κατσαβραχα,παω να κατεβω και βρισκω στην πορτα μια παλια μου γκομενα που μου ειπε:’‘Jiopa μου,που πας?’’.Κατακκοκινος απο ντροπη της ειπα:’‘Tιποτα,ερχομαι’’.
Κατεβαινω ο μαλακας,παω για τη ‘‘δουλεια’’ και μεσα στο αγχος μου,γκρεμοτσακιζομαι ,σε κατι βατα και κατι βραχια,γδερνομαι στα χερια,ανεβαινω παλι στο λεωφορειο μεσα στα αιματα,με βλεπει παλι η πρωην και μου λεει:’‘Ρε,συ τι επαθες παλι,εχεις αιματα!’’.
’‘Τιποτα,τιποτα’’ και εφυγα!!!

Ντροπη,πραγματικαααα!!!

Εχει αλλος απο εδω ζησει κατι αναλογο η κατi εξισου ντροπιαστικο?

Γιατι δεν απανταει κανενας; Περιμενετε να γελασσετε με τους αλλους;

Ειναι αληθεια το οτι εαν τη παιζεις πολυ βγαζεις σπυρια; 8O

[B]Οχι, δεν βγάζεις σπυριά[/B] (επιβεβαιωμένο από 20 ντόπιους δερματολόγους -μόνο προσοχή στον πάτηρ Ανθίμο, που συχνά-πυκνά μεταμφιέζεται σε δερματολόγο και μοιράζει “σοφές συμβουλές”!:stuck_out_tongue: )

Η μόνη περίπτωση να βγάλεις σπυριά στη διάρκεια της ιερής και σεπτής Τέχνης του Higher Level Masturbation είναι όταν το κάνεις δίπλα στη γκομενά σου και εκείνη σου πει: “[COLOR=“Sienna”]Α μα δεν το κάνεις καλά! Κάτσε να σου φέρω λίγο σαπούνι ή βαζελίνη καλύτερα -η τουαλέτα είναι δίπλα άλλωστε[/COLOR]!” :lol::x

[B]* Η καλύτερη ανάμνηση του περασμένου Σαββ/ιακου;;;[/B]