Απαντα στην ερωτηση (και κανε μια στον επομενο)

me, my girl, pizza, σπιτικο πιοτο της γιαγιας, καναπεδαρα, τηλεοραση, αραγμα, και…κρεβατι :wink:

ποιο γεγονος περιμενεις πως και πως ?

Το Ολυμπιακος-Παναθηναικος το αλλο Σαββατο. Ποιο ειδος ταινιων ειναι το αγαπημενο σου;;;

Δρασης κυριως γκανγκστερικες και Β’Π.Π. αλλα δεν λεμε οχι σε ενα καλο spagghetti western…δρασης ομως οπως και να 'χει!!!

Σ’ αρεσει η ντοματα στο σουβλακι?

Ναι δεν εχω προβλημα. Πιτσα η σουβλακι;;; :smiley:

Σουβλακι γιατι εδω στη γειτονια μου οι πιτσαριες ειναι ολες γτπ…

Που εχεις φαει τα καλυτερα κρεατα στα καρβουνα? (μετρανε τα παντα παϊδακια μπριζολες κοντοσουβλια εξοχικα…δωστε τσικνα στο λαο)

Καλα τωρα κι εσυ τι ρωτας; Λες και θα καταλαβει κανενας εαν ολοι αρχησουμε και λεμε ψητοπωλεια της γειτονιας μας
Τελος παντων, δε θυμαμαι!
Μιας που το εφερε η κουβεντα στα φαγητα, σουβλακι σε πιτα η στο χερι;

Πιτα ρε στο χερι δε φτανει ουτε για να χορτασει χαμστερακι!!!

(επειδη πειναω κοβω τις φαγητοερωτησεις) Ποιος ειναι ο αγαπημενος σου μεταλ κιθαριστας?

Μartin Friedman/Andy LaRocque ισαξια!!!

Ποια ειναι/ηταν η πιο καριολα καθηγητρια που ειχες σε γυμνασιο η λυκειο?(Μην πειτε ονομα,αλλα μαθημα!)

Ε φιλόλογος τί άλλο

Όταν πήγαινες σχολείο, είχες ποτέ φαντασιώσεις με κάποια καθηγήτρια; (καθηγητή για τις κοπέλες)

Oχι,μανια,αλλα ολο και καποιες σκεψεις καναμε!!!

Σε εκανε ποτε ρεζιλι δασκαλος/δασκαλα μπροστα σε ολη την ταξη ωστε να ηθελες να του/της κατεβασεις τη μαπα στο πατωμα?

Οχι. Σε εμας ολες μακρυα φουστα, κυριλε ταγιερ και ανω των 45 (μη σου πω 50). Καυλωνω τωρα και αφηνω για λιγο το γραψιμο…
Edit: αυτο πηγαινε για τον metalmilitia

Μια φορά στο γυμνάσιο καθόμουν σε μπροστινό θρανίο και μισοκοιμόνουν και ο φυσικός μου πέταξε μια κιμωλία στο κεφάλι. Γέλαγε όλη η τάξη, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μ’ ένοιαξε και τόσο, και γαμώ τους καθηγητές ήταν γενικά, τον πήγαινα.

Μακρύ μαλλί λυτό ή κοτσίδα;

Πφφφ δεν ξέρω, πέρυσι το είχα πάντοτε λυτό, φέτος το έχω πάντοτε κοτσίδα.

Ποιά ήταν η πρώτη φορά που πλακώθηκες με κάποιον στο ξύλο; Και γιατί

Με εναν τυπο απο το σχολειο μου πριν απο κανα χρονο που ηταν στη νεολαια της Χ.Α. και πλακωθηκαμε για σχετικο θεμα…βασικα εκεινος ορμηξε και μετα απο κανα 5λεπτο μας χωρισαν…γενικα απο τοτε δεν εχω πλακωθει στα σοβαρα με καποιον δεν γουσταρω κιολας…

Ποιο ειναι το αγαπημενο σου βιβλιο?

Με εναν τυπο απο το σχολειο μου πριν απο κανα χρονο που ηταν στη νεολαια της Χ.Α. και πλακωθηκαμε για σχετικο θεμα…βασικα εκεινος ορμηξε και μετα απο κανα 5λεπτο μας χωρισαν…γενικα απο τοτε δεν εχω πλακωθει στα σοβαρα με καποιον δεν γουσταρω κιολας…

Ας απαντήσει άλλος, εγώ απλά ένα εύγε έχω να πώ στον Πάνο για την αντιφασιστική του συμβολή :D:D

Και που 'σαι ακομα…ο αδελφος της κουμπαρας μας ειναι 50αρης και ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ φασιστας-νεοναζι-χρυσαυγιτης…επειδη λοιπον τον αντρα της κουμπαρας μας τον λενε Βασιλη καθε Πρωτοχρονια το βραδυ μας κανει το τραπεζι και καλει και τον αδελφο της οποτε τα τελευταια 2 χρονια που εχω αρχισει να διαβαζω τετοια βιβλια, ολο το βραδυ βριζομαστε…και για φετος εχω αρχισει να κανω προετοιμασια απο τωρα :D:D

Ισως ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΣΟΠΕΝΧΑΟΥΕΡ του ΝΤΟΝΟΒΑΝ ΤΖΕΡΑΡΝΤ.

Ερώτηση: Ποιο ήταν το καλυτερο δωρο που σου εχουν κανει ποτε?

…Ένα προφυλακτικό με ραβδώσεις που μου έδωσε η πρωην μου, λέγοντάς μου “[COLOR=“DarkOrange”]για απόψε το βράδυ που θα χωθώ στο κρεββάτι σου[/COLOR]”.:stuck_out_tongue:

[B]* Κατέβηκες ποτέ πλατεία Συντάγματος να δεις από κοντά τους “Αγανακτισμένους”;[/B] :twisted:

Απο σποντα και μαλιστα ηταν και σε μερα που δεν ειχε πολυ κοσμο

Σου 'χει τυχει ποτε να κουτουλησεις σε τοιχο-ραφι-λαμπα-οθονη υπολογιστη την ωρα που κανεις headbanging στο δωματιο σου?

πιο πιτσιρικος κλεινομουν στο δωματιο κ κοπανιομουν με τις ωρες. μια ωραια βραδια που ειχα βαλει (το θυμαμαι χαρακτηριστικα) Testament - The Legacy, δινω μια κ σκαω με το κεφαλι πανω σε εναν εκτυπωτη που ειχαμε. στο πατωμα ο εκτυπωτης, τον αχρηστευσα :stuck_out_tongue:

πες την αληθεια, σε αυτες τις μοναχικες μεταλλικες στιγμες που εχουμε στο δωματιο μας, εχεις κανει ποτε stagediving απο το κρεβατι σου ? (true story)