Μονογαμικος. Ποιος ειναι ο αγαπημενος σου δισκος/cd ;;;
Ταφ ντισιζιον (tough decision)…μαλλον το “The Wall” η το “Rising” η το “Long Live Rock ‘n’ Roll”…βασικα δεν ξερω…ειναι τοσοι πολλοι που μ’ αρεσουν το ιδιο…
Οταν βγαινεις τα βραδια τι πινεις συνηθως?
Μπυρα. Εσυ;;;
Αν εχω λεφτα----->ουισκι…αν δεν εχω λεφτα----->μπυρα
Σ’ αρεσουν οι ΗammerFall?
οχι.
γιατι εισαι ολη μερα online?
Ξεχασα να πατησω λογκ αουτ χτες βραδυ γιατι βιαζομουν να βγω γιατι θα εχανα το ματς και σημερα το μεσημερι που μπηκα το πηρα χαμπαρι…
Εχεις σταματησει να ακους καποιον μουσικο λογω των αποψεων του η της προσωπικης του ζωης?
Ναι, αλλά δεν θα πω το όνομα της μπάντας γιατί θα μου τη πέσουν άγρια μιλιούνια από το φανμπας ([I]που είναι κι άσχετοι αφού ελάχιστοι διαβάζουν ιντερβιού μπάντας[/I]) !:p:lol:
Μόνο να πω πως ο μ@κ@κας πέταξε ένα ηλίθιο σχόλιο “- [COLOR=“DimGray”]Καλά, μαγείρεμα και φασίνα ξέρω να κάνω και εγώ. Τη γυναίκα τη θέλω μόνο για ιεραποστολικό, τίποτα άλλο[/COLOR]” ως αποκορύφωμα μιας σειράς μισογυνικών δηλώσεων αλλά και ρατσιστικών σχολιων για αλλοεθνά μουσικά σχήματα…[B]Τέλος!!![/B]
[B]-Σου αρέσουν οι VELOCITY?[/B]:twisted::twisted::twisted:
έχει ο κωστένογλου μπάντα?
:lol: :lol: :lol: :lol3:
Κλαιω ρε μπαρμπα!!! Δινεις ρεστα σημερα…που το βρισκεις τοσο χιουμορ στην ηλικια σου?
από ένα μαγαζί στο πειραιά, γούναρη 56 8)
φοβάμαι πως όχι: [B]μόνο ο Ψινάκης[/B]!!!
===============================
[COLOR=“DimGray”]Ποιά περιοχή της Αθήνας γουστάρεις και ποιά μισείς[/COLOR];;
Αγαπω σχεδον ολη την Αθηνα, αντε να αντιπαθω λιγο καμια Κηφισια :-s
Θα προτιμουσες ο γκομενος/η γκομενα σου να σε κερατωσει με καποιον/καποια πιο ομορφο/η ή πιο ασκημο/η? (cosmopolitan μαιου)
Με πιο όμορφο…κέρατο και με χειρότερο?:thumbdown:
Έχεις φάει κέρατο?
πιστευω οχι αλλα ποτε δε μπορεις να ξερεις
καλυτερα να σου βγει η κορη γκοθου η ο γιος ζελας;
[B]Γκοθού κόρη, φυσικά![/B]
Διότι πρώτον: δαγκώνει άσχημα ως γκοθού και θα απομακρύνει τα λιγούρια του σχολείου της…
δευτερον: είναι σέξυ κ όμορφη με τα γκοθάδικα ρούχα της…
[B]Θάθελες το παιδί σου να ακούει την ίδια μουσική με σένα ή…[I]“μωρέ άστονε ελεύθερο να διαλέξει- κι ας είναι ελαφροσκυλάδικα αυτά π’ ακούει[/I]” ;;;;;[/B]
Θα ηθελα μονος του-μονη της να καταληξει στη μουσικη που ακουω εγω επειδη αυτην γουσταρει…διπλωματικη απαντηση γιατι ειμαι και πολυ γαματος!!!
Σου εσπαγαν ποτε τα νευρα οι γονεις σου οταν εβαζες δυνατα ροκ-μεταλ στο σπιτι με ατακες του στιλ “κλεισ’ τον πια αυτον τον διαολο δεν μπορω αλλο με τα φρικια που ακους” η οταν εσκαγες μυτη με δερματινο τζακετ, στενο τζιν και μαυρο t-shirt (μπαντας) με ατακες του στιλ “τι ειναι αυτα που φορας παιδι μου ετσι θα βγεις στο δρομο οπως οι αλητες”?
Μπα ευτυχώς ποτέ δεν μου την έσπαγαν σε αυτό το θέμα, ακόμη και στα πρώτα χρόνια που έπαιζα κιθάρα.
Μαλιστα πολλές φορές κ ειδικά η μάνα μου έλεγε να της ξαναβάλω κάποια κομμάτια να ακούσει γιατί της άρεσαν. Με τις καφρίλες δεν τρελαίνονται αλλά άν έχουν από πίσω μελωδική μουσική την παλεύουν.
Πόσες φορές έχεις κάνει εμετό από το ποτό?
Μεχρι τωρα καμια αλλα εχω υπαρξει με χαλια στομαχι για κανα τριημερο συνεχομενο…
Ησουν στο φορουμ οταν εγραφε ο Τζον_βλα?
Νε διαολε!
Τι καφε προτιμας;
(Τυχερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη…σε ζηλευω)…ον τοπικ φραπε το καλοκαιρι νες το χειμωνα (ο φραπες γλυκος η μετριος χωρις και ο νες γλυκος)
Ποια ειναι η αγαπημενη σου ταινια-σειρα-βιβλιο που εχει να κανει με ροκ-μεταλ?