Freaks and Geeks
Εφηβίλες, 80τίλες και καλή μας τύχη
Τελευταίες σκέψεις λίγο πριν σε πάρει ο ύπνος?
Freaks and Geeks
Εφηβίλες, 80τίλες και καλή μας τύχη
Τελευταίες σκέψεις λίγο πριν σε πάρει ο ύπνος?
[B]*Τι προτιμάς για πρωϊνό;[/B]
Αυγά με μπέικον και χυμό. Πότε τα βρίσκω στο τραπέζι μου; Ποτέ.
Σε ποιες συναυλίες θα πας τον Δεκέμβρη;
Τι μπεικον πρωινιατικα ρε… :thumbdown:
Δεν ξερω, εχει καμια καλη συναυλια τον Δεκεμβρη ?? :-k
Δεν εχω ιδεα!!!
Καπνιζεις;;;;Και αν ναι τι μαρκα τσιγαρα κανεις;;;
δεκέμβρη έχει atlantean kodex (και τα μυαλά στα τσεκούρια)8)
golden virginia κίτρινο μικρό-ρίζλα ασημένια.
πότε και για πιο λόγο κάπνισες??? (να απαντήσει κάποιος που το έκανε με ηλίθια αφορμή παρακαλώ)
Δεν ξερω αν ειναι ηλιθια αφορμη αλλα αρχισα το τσιγαρο στα 22 και αιτια ηταν ο χωρισμος μου με μια γκομενα που τα ειχα 3 χρονια.Τωρα το εχω κοψει εδω και 5 χρονια αλλα η κληρονομια που μου αφησε ειναι καμια 30 παραπανω κιλα [-X.Εσυ γιατι το αρχισες;;;
στα 17 για να τη πέσω σε μια γκόμενα που κάπνιζε
τι μάρκα ήταν τα πρώτα τσιγάρα?
χορτο lights
εχεις “ναο” για την αγαπημενη σου συλλογη ? ενας γνωστος απο γερμανια πχ εχει απο τις μεγαλυτερες συλλογες Running Wild, και εχει ενα επιπλο σαν προθηκη κ τα εχει ολα εκει, δισκους, cd, boxes, ραφτα, τα παντα! και η αληθεια ειναι οτι φαινεται πολυ ομορφο…
Οχι αλλα θα γουσταρα τρελα οταν αγορασω στο μελλον δικο μου σπιτι να κανω κατι αντιστοιχο για Rainbow, Maiden, Whitesnake και τετοια κλασικα…
Ποιο ειναι το πιο σπανιο κομματι της δισκοθηκης σου? (αλμπουμ, λαϊβ, μπουτλεγκ γραψε ο,τι θελεις)
Δεν εχω τιποτα σπανιο.Μονο το Κarma to Burn-Mountain Mama’s (boxset) που απλα ειναι αριθμημενο σε 2000 κοπιες.
Ποιο συγκροτημα δεν γουσταρεις καθολου χωρις να εχεις καποιο λογο.
αν μου ελεγες για μπλουζακια ηξερα κατευθειαν τι να απαντησω [SPOILER]Mercyful Fate - Dont Break the Oath tour 1984[/SPOILER] αλλα απο δισκοθηκη το μονο που μου ερχεται τωρα στο μυαλο ειναι το Better Than Raw των Helloween, σε βινυλιο…
εδιτ απαντηση σε Mech Cannibal Που με προλαβε : τους Korn. περα απο καποια κομματια στα πεταχτα δεν εχω ασχοληθει. κ ουτε θελω.
stagediving με τη μουρη η με πλατη ??
Δεν εχω κανει ποτε γιατι δεν ειμαι και ο πιο μικροσωμος ανθρωπος του κοσμου (1.80 και 80 κιλα) και δεν θελω να 'χουμε τιποτα ξενερες πχ να χτυπησει καποιος απο κανα παπουτσι στη μουρη αλλα αν εκανα θα εκανα με την πλατη στο κοινο για να μπορω να βλεπω τις αντιδρασεις της μπαντας
Χωνεσαι στα pits που ανοιγουν στα live?
[SPOILER](ΟΚ μπορει να ειμαι 1.80 αλλα η πραγματικη αιτια που δεν εχω κανει stagediving ειναι επειδη δεν εχω παει ποτε σε τοσο underground live :p…στα μεγαλα δεν παιζει τετοιο…μονο κανα πιτ)[/SPOILER]
“μη χτυπησει κανενας απο κανα παπουτσι στη μουρη” που νομιζεις οτι πας ρε μαν, στο μεγαρο ? επισης μην νομιζεις οτι συγκινειται και πολυ η μπαντα που θα σε δει να κανεις dive, αυτα ειναι για προσωπικη εκτονωση…
στα πιτς πιο παλια οπου εβλεπα κυκλο ημουν μεσα, τωρα και παλι χωνομαι αλλα πρεπει να ειναι κατι σπεσιαλ… ημουν νιος και γερασα
πφφφ δεν μουρχεται τιποτα, πες καμια extremια που εχεις κανει…
Καμια…ειμαι φλωρος και φαν των Μπον Τζοβι και φοβαμαι να μην μου χαλασει το μαλλι (σχεδον καθε μερα το καλοκαιρι, πηγαιναμε με την παρεα μου για τσιγαρα απο το χωριο μου [Ζυγοβιστι Αρκαδιας] μεχρι το διπλα χωριο [Δημητσανα] με τα ποδια απο το μονοπατι στο βουνο…και ριχναμε και τρεξιμο)
[SPOILER]Μεχρι που σε μια φαση εκει που τρεχαμε βρηκαμε εναν τσοπανη με ενα αλογο και οπως το αλογο μας ειδε να τρεχουμε φοβηθηκε και αρχισε να τρεχει…ενας κολλητος μου ειπε στον τσοπανη να παει να το πιασει και ο τσοπανης του ειπε να το κρατησει απο μπροστα αλλα ο κολλητος πηγε απο πισω, το αλογο συνεχισε να τρεχει και χαθηκε καπου στο βουνο…αμεσως μετα ακουμε τον τσοπανη να φωναζει “ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ”…εννοειται οτι γιναμε καπνος και γελαγαμε για καμια βδομαδα…:p[/SPOILER]
Μαζευεις μπλουζακια, ραφτα και γενικα merchandise απο τα αγαπημενα σου γκρουπς η αρκεισαι στους δισκους, τα λαϊβ αλμπουμς και τις συναυλιες?
[B]Εννοείται!!![/B]Εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν σε ένα άντεργκρουντ λαιβ σε κλαμπ, διαπιστώνω πως στην είσοδο δεν…υπάρχει ούτε μπλουζάκι για δείγμα! [I]Μα είναι πράγματα αυτά, να ξεφεύγουν από μια μπάντα που υποτίθεται θέλει να προωθήσει εαυτόν και τη δουλειά της;[/I]
[B][COLOR=“Indigo”]* Ποιο το πιο πρόσφατο CD/ LP από ελληνική (άντεργκρουντ ή μη) μπάντα που αγόρασες/πήρες;;;[/COLOR][/B]
[B]deus x machina - το Ep με τις διασκευες: Μπασταρδοκρατία / 38 mm[/B]
Ποιό είναι το πιο ακραίο/άκυρο/παραξενο μερος που εχεις δει λαιβ?
[B]* Τι ποτό προτιμάς, όταν πας σε λαιβ αγαπημένης σου μπάντας;[/B]
Βασικα δεν εχεις και πολλες επιλογες…ΜΠΥΡΑ!!!
Operation: Mindcrime ή Crimson Idol?
operation mindcrime!!!Παιζεις καποιο μουσικο οργανο;;;Kαι αν ναι τι;;;