Απαντα στην ερωτηση (και κανε μια στον επομενο)

Κιθάρα, μπάσο, μπουζούκι και λιγάκι drums.

Ποιό τραγούδι έχει τους αγαπημένους σου στίχους?

Αυτον τον καιρο το Believe των Savatage

Ποιος ειναι ο αγαπημενος σου στιχουργος στο ροκ-μεταλ?

θελει και ερωτημα jim fucking matheos

δεν μου ερχεται ερωτηση.θες να κανεις εσυ?

[B][SIZE=“5”]ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟ!!! MΗΤΣΑΡΑΣ ΜΑΘΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΡΕ!!![/SIZE][/B]

Ον τοπικ: Ναι αμε

Bon Jovi Vs Motley Crue?

οχι αποφευγω τα δερματινα οπου μπορω(εκτος απο παπουτσια που ολο και καπου θα εχει δερμα)

πως γινεται να φορας δερματινο και τζιν αμανικο μπλουζακι ταυτοχρονα?

τιποτα απο τα δυο ειναι φλωροι

γιατι αλλαξες την ερωτηση?α?

Γιατί είναι ο Πάνος και είναι μεταλλοπατέρας.(keep it down man για τον μαθέο, κι εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάνουμε έτσι-φανερά, that is)

Ποιο τραγούδι άκουσες πρώτο σήμερα;

Απαντηση στην πρωτη ερωτηση: φορας το τζακετ και απο πανω το αμανικο ξεκουμπωτο (πχ ο Slash στο βιντεοκλιπ του Sweet Child O’ Mine)

Στη δευτερη: Γιατι ηθελα να την κανω πριν αλλα το ξεχασα και το θυμηθηκα αφου ειχα γραψει την προηγουμενη

Απαντηση στο φεγγαροπαιδο…“Creeping Death” (οχι μεταλλοπατερας ρε!!! μεταλλοεγγονι ειμαι!!! ειδικα εδω μεσα!!!)

Εχεις τατουαζ? Αν ναι τι? αν οχι σκοπευεις να κανεις?

Όχι, δεν με τρελαίνουν τα τατουάζ.

Γουστάρεις Daft Punk;

Δεν εχω ιδεα!!!

Περι τινος προκειται?

Καλυτερο live που εχεις παει;

Judas Priest - Whitesnake - Opeth - Firewind - Karma Violens φετος το καλοκαιρι

Εσυ?

Manowar principal salonica φετος!!!
Ποιος ειναι ο καλυτερος χωρος που εχεις δει συναυλια;;;

Aπο ανοιχτους χωρους, η πλατεια Νερου φετος και το Τερρα Βαϊμπ (ναι ρε μ’ αρεσει τραβατε κανα ζορι :p) και απο κλειστους το Fuzz

Σ΄αρεσει να βλεπεις μεταλ μπαντες με Συμφωνικες ορχηστρες?

Ναι τα γουστάρω κάτι τέτοια
Όταν βέβαια είναι καλό και το αποτέλεσμα

Έχεις την ευκαιρία μαγικά να αλλάξεις κάτι στη ζωή σου. Τί είναι αυτό και που αποσκοπεί η αλλαγή;

τιποτα μια χαρα ειμαι και τωρα

Εχεις αγορασει ποτε cd οπου το ειχες ξανααγορασει πριν καιρο αλλα ξεχασες οτι το ειχες;

Μπααααααα…ετσι κι αλλιως σπανια αγοραζω CDs…

Αγοραζεις βινυλια?

Τον τελευταίο χρόνο που έφτιαξα το πικ-απ μόνο βινύλια…

Προσπάθησες να φτιάξεις ποτέ κάποιου είδους συλλογή…? Από οτιδήποτε…

Ναι!!! Βινυλια…οταν εχω λιγα λεφτα παραπανω, παντα τσιμπαω μερικα απο το Μοναστηρακι!!!

Ποιο ηταν το πρωτο album που θυμασαι να αγοραζεις?

eminem ενα σινγκλ :’)

πες μου οτι δεν ακουγες εμινεμ στα νιατα σου?

[Elric83 mode on] Στα νιατα μου παιδακι μου ακουγαμε Γουναρη Τωνη Μαρουδα και Αττικ :p…ωραιες εποχες…Αααααασ’τα τα μαλλααααααακια σουυυ[Elric83 mode off]

Χωρις πλακα τωρα, οχι δεν ακουγα…απο μπεμπης ημουν χωμενος στο ροκ και μετα πηρα την κατω βολτα για τον Αδη και το μεταλ!!!

Ποιο ειναι για σενα το ιδανικο festival line-up? (still active bands…μην πεις καναν Χεντριξ)