Απαντα στην ερωτηση (και κανε μια στον επομενο)

γρρρρρ…μιάου :naughty::naughty:

Αν με τη μισή τιμή πήγαινει ο διπλάσιος κόσμος θα είχαν το ίδιο κέρδος…όμως για ένα συγκρότημα τύπου Annihilator δεν πιστεύω ότι αν το εισητήριο είχε τη μισή τιμή θα μάζευε παραπάνω από το διπλάσιο κόσμο οπότε δεν θα τους συνέφερε να κατεβάσουν την τιμη… [SPOILER][B]οπότε μάλλον είσαι ο μόνος[/B]:stuck_out_tongue:
[/SPOILER]

Είμαι ο μόνος που δεν κατάλβα τι ακριβώς εννοούσε ο αιωνιος;; [SIZE=“1”]και απάντησα ότι να ναι για να συνεχιστεί το παιχνίδι;;[/SIZE]:stuck_out_tongue:

Βασικά κι εμένα με προβλημάτισε το ποστ του γιατί δεν ήμουν σίγουρη τι εννοούσε, συν ότι σκέφτομαι το θέμα από χθες. Για να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου, με συγκροτήματα τύπου Annihilator πράγματι δεν ξέρω αν θα δούλευε αυτό (δεδομένων των χρόνων που έχουν στην πλάτη τους, το είδος μουσικής που παίζουν, την ποιοτητα των τελευταίων κυκλοφοριών τους κλπ). Ωστόσο.

Θυμάται κανείς κάτι επικές συναυλές της Damaged (πρόγονος της Venerate), που έφερνε κάτι “άγνωστα” νέα συγκροτήματα σε τιμή ποτού και κάτι, οπότε τη βγάζαμε όλοι στο Αν κάθε Σάββατο αντί για κλαμπ, απλά γιατί [I]μπορούσαμε[/I]? Και φίσκα ήταν το μαγαζί, και μάθαμε κάτι Keelhaul (10 ευρώ) και κάτι Burst (13 ευρώ).

Θα δούλευε λέτε αυτό τη σημερινή εποχή? Ψιλοάγνωστα στο Ελληνικό κοινό, ψαγμένα και όμορφα πράγματα, με εισητήριο τόοοσο χαμηλό?

Πιστεύω θα δούλευε γτ πολλοί ψάχνονται για να βρουν νέα συγκροτήματα…αν και πιστεύω πως το καλύτερο θα ήταν να γίνονταν τέτοιες συναυλιες (πιο συχνά) με ελληνικά συγκροτήματα για να στηρίξουμε και την ελληνική σκηνή…

πιστεύεις οτι η ελληνική σκηνή του μεταλ είναι εξίσου καλή με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές;

Μιλάω για τον ακραίο χώρο, γιατί αυτόν κατέχω καλύτερα.
ΝΑΙ.
Αιτιολόγηση.

[SPOILER]Όσον αφορά τα “παλιά καλά Ελληνικά συγκροτήματα”, η Ελληνική σκηνή υπήρξε από τους προδρόμους. Έθεσε βάσεις. Άλλο που από τέλη του 90 περίπου και μετά την πήρε η κάτω βόλτα.
Underground τώρα.
Σύσσωμη η ακραία σκηνή της Θεσσαλονίκης της τελευταίας 10ετίας (αν και δεν ξέρω τι γίνεται τώρα) πατάει κάτω τους Σουηδούς τουλάχιστον, σίγουρα. Στην Αθήνα, πιο tech/death/ core φάση, το ίδιο. Μεμονωμένα συγκροτήματα -Sun of Nothing/ Dead Congregation- βάζουν σε ποιότητα κάτω πολλά του εξωτερικού.
Στο black ήμασταν λίγο πλουραλιστές/ πιουρίστες για πολλά χρόνια και κυκλοφορούσε σαβούρα, αλλά σίγά σιγά το βρίσκουμε, συν ότι τα σκουπίδια που κυκλοφορούν στο Σκανδιναβικό underground πχ είναι το κάτι άλλο.

Και αφήνω έξω και κάτι need ας πούμε, που μόλις γύρισαν από ευρωπαϊκή περιοδεία και γαμάνε.
[/SPOILER]

Παρόλα αυτά, γιατί τους παίρνει όλους η κάτω βόλτα και καταφέρνουμε και θάβουμε ό,τι καλό κάνουμε/ έχουμε σ’ αυτή τη χώρα?

Γτ υπάρχουν άτομα που ακόμα πιστεύουν ότι οι Maiden, οι Metallica και οι Judas Priest (και άλλοι “συνταξιούχοι”) έχουν ακόμα πολλά να προσφέρουν στο μέταλ και κάνουν σαν πουτάνες σε φεστιβάλ δονητών όταν βγάζουν καινούριους δίσκους…

Πότε θα σταματήσουν οι “παππούδες” να βγάζουν νέους δίσκους;;

οταν σταματησουν να πουλανε και οταν οι δισκογραφικες αρχισουν και προωθουν νεες μπαντες/καλλιτεχνες. δηλαδη ποτε!#-o

σωστη η κινηση των Scorpions να ανακοινωσουν τη διαλυση τους?

Από εμπορική άποψη ναι γιατί όλο και κανα μπεστ οφ (σόρι…ανθόλοτζι) θα βγάλουν για να πατήσουν πανω στην ταμπέλα της “τελευταίας επισημης κυκλοφορίας” και ναι μοσχοπουλήσουν…επίσης σε δυο χρονάκια που θα τους τρώει ο κώλος τους θα κάνουν ριγιουνιον με νέο άλμπουμ όποτε πάλι θα πουλησει… από καθαρά οπαδική άποψη (αν και εγω δεν είμαι οπαδός) έκαναν, πάλι, καλά γτ όταν θα κάνουν το ριγιούνιον οι οπαδοι θα πορωθούν και θα γουστάρουν…(εκτός αν δεν κάνουν ριγούνιον οπότε κάθομαι και γράφω βλακείες τσάμπα)

Θα κάνουν ριγιούνιον οι Scorpions;;

αν ειναι εξυπνοι θεωρω πως οχι! θα βγαζουν αρκετα φραγκα με τις επανακυκλοφοριες…

ποια αλλη μπαντα πιστευεις οτι πρεπει να παρει το δρομο για τα αποδυτηρια?

Πολλές…εκτός από αυτές που είπα κάτι WASP, κάτι manowar, [SIZE=“1”]κάτι deep purple[/SIZE] πρέπει να την κάνουν σιγά-σιγά…

υπάρχουν “μεγαθήρια” στις μέρες μας;;

δεν ξερω…περιμενα πολλα απο SOAD μεχρι που διαλυθηκαν…αντε μηπως γινει κανενα reunion να δουμε! για τους Purple μην ντρεπεσαι και εγω το πιστευω!:p:p

θα αγοραζες νεο αλμπουμ “δεινοσαυρων”?

Μπααα…πολύ δύσκολα…σίγουρα θα το κατέβαζα για να το ακούσω αλλά δεν νομίζω να το αγόραζα (εκτός και αν οι tool θεωρούνται δεινόσαυροι:p)

θα επανενωθούν οι SOAD;;

εχω την εντυπωση οτι ανακοινωθηκαν σε φεστιβαλ! αρα ναι! :smiley:

περιμενεις πολλα απο ενα νεο αλμπουμ των SOAD?

ε ναι!! δεν γίνεται να έχουν βγάλει 5 ΔΙΣΚΑΡΕΣ και μετα να σου πετάνε μια μουφα…

Οι red hot θα ερθουν ποτέ στην Ελλάδα;;

Δύσκολα στα κοντά… Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!

Τα reunion γίνονται για τα λεφτά ή για την καύλα?

χα! σωστη ερωτηση! αν οχι αυτο το καλοκαιρι(οχι αυτο το καλοκαιρι θελω να παω Waters!:p) το επομενο πρεπει να ερθουν!

θα αξιζουν οι Peppers χωρις τον Frusciante?

edit: για τα λεφτα κυριως…
ισχυει η ερωτηση

Πιστεύω ναι…

Αξίζει ο Frusciante χωρίς τους peppers?

μαλλον οχι…

γιατι αποχωρησε τοτε?? :stuck_out_tongue:

γιατί δεν του άρεσε η μουσική κατευθυνση που είχαν πάρει οι peppers:p (εγω πιστεύω οτι αξίζει)

αξίζει ο frusciante χωρις τα ναρκωτικά;; :stuck_out_tongue:

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν:p

Μια μπάντα βελτιώνεται ή όχι όταν κάνουν απεξάρτηση από αλκοόλ ή ναρκωτικά?

αναλογα με τους χαρακτηρες των μελων της!

ναρκωτικα ή αλκοολ?