Απαντα στην ερωτηση (και κανε μια στον επομενο)

H ιστορία έχει δείξει πως όχι…:stuck_out_tongue:

[SPOILER]And if you don?t believe drugs have done good things for us, do me a Favor: go home tonight and take all your albums, all your tapes, and all your cd?s and burn em?. 'Cause you know what? The musicians who?ve made all that great music that?s enhanced your lives throughout the years…
Rrrrrrrrrrrrreal fucking high on drugs."
–Bill Hicks[/SPOILER]

εντιτ: αλκοόλ

Αν ήσουν/ είσαι σε μπάντα θα έπαιρνες ναρκωτικά για να σου έρθει έμπνευση;;

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να γράψω κάτι είναι η αλήθεια. Αλλά πιστεύω ότι αν το επιχειρούσα και η κασίδα δεν κατέβαζε τίποτα απλά θα σταματούσα… Δεν νομίζω να πήγαινα στα ναρκωτικά…

Τα ναρκωτικά τα παίρνουν πιστεύεις για έμπνευση ή απλά για διασκέδαση/βλακεία/πάρτι κλπ (κατάλαβες φαντάζομαι τι εννοώ)?

εγώ τα παίρνω λόγω εθισμού και οι υπολοιποι το ιδιο θαρρω.

legalize or not?

legalize…δεν έχω πρόβλημα (είδικα αν τα φορολογήσουν να δεις για πότε θα ξεχρεώσουμε):stuck_out_tongue:

Μεγαλύτερο ζάκι έβερ;; Keith Richards ή Steven Tyler?

Όποιος απαντήσει με σιγουριά στην ερώτηση αυτή, είναι ή μεγάλος ψεύτης, η τελειωμένο πρεζόνι (οπότε η απάντηση έχει κάποιο credibility,χαχαχαχαχα)!

Πόσο ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ είναι οι κουμανταδόροι των διαφόρων(όχι μόνο Ελλάδα) κυβερνήσεων, κάνοντας και υποστηρίζοντας καμπάνιες και διαφημιστικές εκστρατείες κατά των ναρκωτικών, όταν ο οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ότι εαν τα ναρκωτικά κοβόντουσαν, η παραοικονομία θα έπνεε τα λοίσθια και ΠΡΟΦΑΝΩΣ το κράτος θα έχανε τα όποια φράγκα βγάζει απο όλο αυτό ελεεινό σκηνικό ???

Trust me, αν το καταλαβαίναμε όλοι δεν θα περνούσε το κόλπακι τους. Το ότι το καταλαβαίνω εγώ εσύ κ άλλοι πέντε δυστυχώς δεν αλλάζει κάτι.
Και αυτή η εκμετάλλευση είναι το ότι ποιο τραγικό στην υπόθεση.

Είναι και όλα αυτά ta νομικά παράθυρα επιστέγασμα του θεάτρου τους.

Μπορεί έστω κ μια τελευταία φορά να ξεσήκωθεί η μάζα και να πάρει πίσω αυτό που της ανήκει?

(τελικά σε ποια κατηγορία με βάζει η απάντηση κόκκινακύματα? :-P)

Χμ, περίεργη ερώτηση.
Η μάζα μπορεί να ξεσηκωθεί. Ίσως και να μπορέσει να διεκδικήσει κάποια κεκτημένα, αλλά σα μάζα που είναι ο χαρακτήρας της θα είναι ευμετάβλητος, οπότε ο ξεσηκωμός και η προσπάθεια για τη συντήρηση των κεκτημένων θα είναι προσωρινά, μέχρι τη στιγμή τουλάχιστον που θα επέλθει κάτι άλλο το οποίο θα καταφέρει να τη διαλύσει ή να την επαναπροσδιορίσει ως προς άλλη κατεύθυνση.

Από την άλλη λένε η ισχύς εν τη ενώσει.

Υπάρχει χρυσή τομή? Αν καταλάβουμε τη βουλή υπό τους ήχους του [I]“realm of chaos”[/I], άραγε μπορούμε να ελπίζουμε?

κατα τη γνωμη μ δυσκολα.για τους λογους που ανεφερες παραπανω…

ποιος εφυγε απο το μαστερ σεφ? (ναι βλεπω):oops:

Δεν βλέπω τακτικά αλλά ξέρω ότι υπάρχουν μέταλλα μέσα. Ελπίζω όχι κάποιος από αυτούς!

Αγαπημένο μέσο μεταφοράς?

Aεροπλανο μακραν

Που πηγε το Ελιτ Τρολλ Yojimbo αραγε??Μας εγκατελειψε?

Εικάζω ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και υπερασπίζεται μέχρι θανάτου το δικαίωμα όλων μας στην έκφραση. Αν βγει σώος και αλώβητος λογικά θα επανέλθει.

Θα έκανες τέτοια θυσία?

ναι! αλλα ο Yojimbo ηθελε και την ελευθερια εκφρασης των χρυσαυγιτων…αυτο οχι!

λειτουργει η δημοκρατια σημερα?

[SPOILER]Εμ, βασικά ξέρω τι υπερασπιζοταν ο γιοτζιμπος. (“i was there”. Αστειευόμουν, αλλά να τι κάνουν τα διαδικτυακά πιτσικουλιάσματα, απενεργοποιούν τον irony detector :stuck_out_tongue: )
[/SPOILER]

Στο γκουγκλη [I]ακόμα[/I] βγάζει ότι έχουμε κοινοβουλευτική προεδρευόμενη δημοκρατία. Οπότε ναι! Λειτουργεί! :yahoo:

Λέμε ναι στα διαδικτυακά πιτσικουλιάσματα?

δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς, αλλά μου ακούγεται πρόστυχο.οπότε θα πω ναι! :stuck_out_tongue:

έχεις πάει ποτέ μόνος σου σε club (ροκ ή μη), και να μην ξέρεις τελικά κανέναν, καταλήγοντας απλώς να πίνεις το ποτό σου κοζάροντας τον κόσμο?

Eννοείται!

Σου την έχει πέσει κανείς/καμία σε τέτοια φάση?

Ναι, ένας ξανθός.
Αλλά δε μ’ αρέσουν οι ξανθοί.

Εσάς σας αρέσουν οι ξανθοί?

μονο οι brutal [SPOILER][/SPOILER]

θεωρειται καψιμο/καμενος οποιος/α παει μονος για ποτο???

Μπα, μια χαρά είναι!

Σου την έχει πέσει μπάζο και να μην ξεκολλάει μετα?

Yeap.

Σου έχει τύχει να την πέσεις σε κάποιον/α και να μην ξεκολλάς μετα? (δεν εννοώ να μη μπορείς να τον βγάλεις από το μυαλό σου, εννοώ να επιμένεις μέχρι τελικής πτώσεως, να μην ξεκολλάς κυριολεκτικά)

Εννοείται, ο επιμένων νικά.

Έχεις ενδώσει σε άτομο που επέμεινε μέχρι τελικής πτώσης (όχι σε οποιοδήποτε, αλλά έστω μια περίπτωση)?