Απαντα στην ερωτηση (και κανε μια στον επομενο)

Ναι, μία φορά, που δεν ήμουν κι εγώ πολύ σίγουρη, και φυσικά το μετάνοιωσα :-s

Μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχεις φάει “σκάλωμα” με άτομο του αντίθετου (και του ίδιου αν θέλετε, εμένα δεν με πειράζει) φύλου?

4 χρόνια και 2 μήνες με μια τύπισσα που δεν το ΑΞΙΖΕ

Pantera η Down?

φφφφ…δύσκολη ερώτηση… στη φάση που είμαι πάντως θα πω down

η ζήλια είναι υπερβολική αγάπη ή υπερβολικός εγωισμός;;

η ζηλια ειναι παθηση κατωτερου επιπεδου

εχει γελασει ποτε κανεις με τα ανεκδοτα που υπαρχουν στα τευχη με τα σταυρολεξα???

η ζηλια ειναι γονιδιο μαλακιας [SPOILER]και το εχουμε ολοι λιγο πολυ 8)[/SPOILER]

ποτε πηγες τελευταια φορα στα μπουζουκια?

edit : φτου!!! pax runs faster!!

πριν τέσσερα χρόνια στα γενέθλια του κολλητού μου:p

και για να μην χαθεί η ερώτηση της παξ

εχει γελασει ποτε κανεις με τα ανεκδοτα που υπαρχουν στα τευχη με τα σταυρολεξα???

Ποτε. Κανεις. Αλλα τα διαβαζαμε ανελλειπως δα. :blush:

Θεωρει κ αλλος ως Το Απολυτο Σημαδι Ενηλικιωσης το να μαγειρεψεις φακες;

αν παραβλέψουμε τους λόγους για τους οποίους θέλει να μαγειρέψει φακές τότε ναι… αρκεί όμως να τις έχεις ξεσκαρτάρει (το λέω στη γλώσσα των σεφ για να καταλαβαινόμαστε) μόνη σου…

για ποιό λόγο να θέλει κάποιος να φάει φακές;; SIZE=“1”[/SIZE]

γτ συμβαινει πολυ συχνα(ειδικα στους εργενηδες) να βλεπεις γυρο ας πουμε και να θες να κανεις απεργια πεινας

αν τη Δευτερα ανακοινωθουν οι SOAD ως headliners του ελληνικου sonisphere ποια θα ειναι η πρωτη σου αντιδραση[SPOILER]ανατριχιασα και μονο που το σκεφτηκα[/SPOILER] ??

παραραμ παραραμ.

(εδιτ. με προλαβαν.)
(εδιτ 2. λολζ, κολλαει.)

εε κάνε και μια ερώτηση ντεεε:p

να το παρω πανω μου? :stuck_out_tongue:

αν η ημερομηνια βολευει θα ουρλιαζω στο μπαλκονι,αν δεν :cry:

ποσες συναυλιες εχεις χασει λογω αυτης της γαμημενης περιοδου που λεγεται εξεταστικη?

αυτή που θυμάμαι εοειδή είναι η μόνη που με πείραξε, είναι η συναυλία των mogwai την τελευταία φορά που είχαν έρθει.

θεωρείς πως στο μέλλον υπάρχουν πράγματα που θα σου λείψουν από την εξεταστική?και αν έχεις τελειώσει σχολή, έχεις ωραιοποιήσει καθόλου αυτήν την περίοδο?

απο την εξεταστικη στανταρ ΟΧΙ!απο αυτην την περιοδο (αν εξαιρεσουμε την παρεα και τα σκηνικα εκτος ΤΕΙ)…απο τη σχολη θα μου λειψει η λεσχη και το προαυλιο με τις καφεδιες,το να λιαζομαι ωρες στα παγκακια,καποιοι καθηγητες και μαθηματα και το τραπεζακι με τα παιδια των ΕΑΑΚ

ποσο ηλιακη ενεργεια και ωρα παραμονης μπορει να αντεξει κανεις στο προαναφερθεν παγκακι?(μαχιμουμ ωρες εκθεσης στον ηλιο με καφε!!)

αρκετη ωρα αλλα με απαραιτητη συνοδια φραπε

ποσες φορες ενω εχεις μαθημα,εχεις αραξει κυλικειο παιζοντας ταβλι και μπανιζοντας κοσμο?

Τόσες ώστε αν δεν το είχα κάνει να έχω πάρει πτυχίο τώρα και να μην μπαίνω 7ο έτος…

Σε ποιο έτος αποφάσισες να σοβαρευτείς με την σχολή σου? (αν σοβαρεύτηκες ποτέ…:p)

ειμαι στο 3ο κ δν εχω σοβαρευτει ακομα.:smiley:

ειμαι ο μονος π ειμαι σε μια εξαψη κ εχω ενα χαζο χαμογελο εδω κ λιγη ωρα που συνειδητοποιησα οτι επιστρεφουν οι system?

μπορει…γιατι το nick σου ειναι SOAD και ηταν σιγουρο οτι θα το παθαινες:p

καταλαβαινεις τι ομαδα ειναι ο αλλος(ελληνικο πρωταθλημα)απο τη φατσα κ μονο???(ε,δεν υπαρχει…το 70% τουλ.κανει μπαμ η εχω κληρονομικο χαρισμα!!!:-s)

Δεν καταλαβαίνω.

Τί είναι αυτό που σου δίνει την μεγαλύτερη ευχαρίστηση;

συνηθως παιρνω ευχαριστηση απο μικρα καθημερινα πραγματα…πχ να αραξω σε ενα παρκακι με ενα φιλο,να πιουμε μπυρες και να λεμε τα δικα μας…

οταν δεν εισαι καλα ακους τραγουδια για να σε ριξουν και αλλο ή κατι χαρουμενο να ανεβεις?