Ας βαλει καποιος μοντ Horror!
awake
October 11, 2010, 12:10am
μοντς κλειδωστε το να ανοιξουμε το [B] 3.1[/B]
δεν ειναι πολλ ανταξιο της ιστοριας του φορουμ μας αυτο !!!
θελουμε χορρορ !!! 8)8)8)
ChrisP
October 11, 2010, 12:12am
Μπα, η Μίτσι με την επική απάντησή της την έστειλε για σπίρτα.
Κάθε αγαπάμε έχει και λιγότερο επικές συμμετοχές όμως, πέφτει το επίπεδο, πάνε τα παλιά καλά χρόνια…
Α μπράβο κι αυτή ισχυρό ταλέντο, τότε που τσακωνόντουσαν τις παρακολουθούσα κι ένιωθα σαν προπονητής σε τσικό πυγμαχίας (Κλιντ Ήστγουντ κι έτσι) :blues:
Πρωτοδισκάκιας μεταλλοπατέρας και στο αγαπάμε λοιπόν. [-X
ChrisP
October 11, 2010, 12:22am
Ούτε καν πρωτοδισκάκιας φίλε, μόνο το θρυλικό demo του user led zeppelin για τον πιο άξιο συνεχιστή του τζον βλά αξίζει. Μετά ξεπουλήθηκε το πράμα.
hokam
October 11, 2010, 12:25am
Wrong ΦΥΣΙΚΑ.Μιλαμε για ΤΑΛΕΝΤΟ.Θα μπορουσε ανετα να σταθει και σε παλιοτερα πολλζ.Πιστευω εχει πολυυυ μελλον εδω μεσα.
Καλα οντως ο Wrong ειναι ‘‘one of a kind’’, αλλα μιας και ειμαστε σε μουσικο φορουμ, η ΕΠΟΠΟΙΙΑ του Cradleofmaiden ειναι αξεπεραστη. Καθε μα καθε ποστ-δισκοκριτικη του πηγαινε καρφι για τις ατακες.
Eννοειται Horror μεσα και φυσικα καθε νεο account του Εpitaph ειναι μια εκπληξη με την ευρυματικοτητα στα ονοματα του !!! Το σημερινο ηταν ΔΑΓΚΩΝΩ_ΜΑΣΤΟΥΣ.
Τωρα κατι DrLove και Iron_eksAris ειναι πολυ μυρωδιες για να τους ‘‘αγαπησουμε’’ απλα για τον οπαδικο φανατισμο τους…
από τη στιγμή που με αφήσατε δόλια εκτός poll απαξιώ να συμμετάσχω στην κουβέντα σας. [-X
κι όχι μόνο.
Threads: 15,359, Posts: 956,161, [B]Members: 10,000[/B]
Welcome to our newest member, ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΡΕΞ
ο έπιταφ έκανε το 10.000ό ακάουντ από καταβολής ρόκιν. :respect:
αν κ ειμαι λιγο καιρο μελος,παρακολουθω το φορουμ πανω απο χρονο και εχω να πω
[B]οτι ο cradle σαρωνει τα παντα[/B]
σ αυτο το θρεντ μπαινουν νεοι?τι πρεπει να κανω για να μπςω στο επομενο?
Deckard
October 11, 2010, 12:59am
Πάντως όπως είπε και ο bleedin πριν, αυτό το τόπικ δεν είναι φτιαγμένο για τον epitaph.
Από το poll, έχω ορκιστεί aionia πίστη :oops:
Deckard:
Πάντως όπως είπε και ο bleedin πριν, αυτό το τόπικ δεν είναι φτιαγμένο για τον epitaph.
Από το poll, έχω ορκιστεί aionia πίστη :oops:
Tρυπημα κι απο τους δικους μας. [-X
Α, και παιδες, ειναι [B][SIZE=“4”]i[/SIZE][/B]ron_aris.
Mε κεφαλαια μονο ο θεος. 8)
manos87
October 11, 2010, 2:17am
Η ψήφος μου δεν μπορεί παρά να πάει στον PaSxaLak0s. 8)
Deckard
October 11, 2010, 2:24am
Μάνος κλασικός που για να το παίξει ψαγμένος πετάει ένα όνομα εκτός poll χωρίς καν να δικαιολογήσει
awake
October 11, 2010, 2:27am
wrong [B]11[/B] - ολοι οι αλλοι μαζι [B]10[/B]
ενας νεος βασιλιας γεννηθηκε αποψε 8)
manos87
October 11, 2010, 2:35am
χαχαχ έτσι είμαστε εμείς φίλος!
awake
October 11, 2010, 2:35am
να σημειωθει οτι ο χορρορ μπηκε στο πολλ με ντεσαβανταζ -11
απο δω κ περα , ολα ξεκινανε απο την αρχη 8)
2 πριγκηπες , 1 θρονος , 0 ελεος
Keyser
October 11, 2010, 2:58am
Έτσι μπράβο! Ψήφος στον σούπερ-ντούπερ-ούλτρα-μάξιμουμ φλέιμερ όλων των εποχών!
Lupin
October 11, 2010, 3:57am
wrong και crandle φαβορι…o epitaph δεν εχει εδω θεση, εχει αγγιξει αλλες κορυφες…αλλα στο πολλ τλκ:
γερακισια ματια
διαβαζω καλα η με γελουν τα γερακισια ματια μου? οι θεοι ερχονται για live?απλα οφειλουμε να παρευρεθουμε και να μεταλαβουμε τη θεια μουσικη του κολοσσιαιου αυτου συγκροτηματος! η μερα λογικα βολευει,το φαζ μια χαρα κλαμπακι ειναι, το εισιτηριο ειναι σε σχετικα λογικη τιμη(αν αναλογιστουμε και την μεγαθηριακη αξια αυτης της μπανταραααααααααααας),το μονο που μενει ειναι να ψηθει αλλα κυριως να μπορει και ο μητσαρος
πονος
MOURNING BELOVETH - A DISEASE FOR THE AGES
Καθως τακτοποιουσα τη δισκοθηκη μου, η ματια μου επεσε πανω στο a disease for the ages των βασιλιαδων της μαυριλας mourning beloveth ικανοποιωντας με αυτο τον τροπο και τα πεινασμενα αυτια μου που αποζητουσαν λιγη δοση ποιοτικου doom-death metal!!
Πραγματικα, ο συγκεκριμενος δισκος περιεχει σπουδαια μουσικη!! αποτελειται απο 5 κομματια μεγαλης διαρκειας το καθενα ξεχωριστα, και αν του δωσεις τη δεουσα προσοχη που απαιτει, θα σου καψει την ψυχη(παρολαυτα θα γουσταρεις).
Ενας ζοφος και μια αρρωστημενη ατμοσφαιρα πλανωνται συνεχως και αδιακοπα!!
οι κιθαρες βαριες και ασηκωτες σε πολλα σημεια<<κλαινε>>, ενω το μπασο επιλεγει να διαδραματισει το ρολο του μπαμπουλα!! τα ντραμς αργοσυρτα και πενθιμα σε καθε τους χτυπημα(σε σημεια οι ρυθμοι αυξανονται, αλλα μη φανταστειτε τρομερες αλλαγες) ενω τα μπρουταλ φωνητικα ερχονται να τονισουν μεσα σε ολα τα παραπανω και το αισθημα της απογνωσης και της εγκαταλειψης που κατακλυζουν τη δουλεια αυτη!!
οι ανατριχιλες ομως ξεκινουν με το που μπαινουν τα καθαρα φψνητικα…ο ανθρωπος ψαλλει!!!τις στιγμες εκεινες νιωθεις πως η ωρα της λυτρωσης πλησιαζει και θα ρευσει καθαρια στην καμμενη σου ψυχη (οπως ανεφερα και παραπανω)!! επισης, οι στιγμες αυτες εμπεριεχουν και ενα απιστευτα καθηλωτικο ΕΠΙΚΟ συναισθημα που δυσκολα συναντας αλλου!!
δε θα μπω στη διαδικασια να ξεχωρισω καποιο κομματι, καθως ολα ειναι ενα προς ενα!!
κυκλοφορια-διαμαντι για το doom-death ιδιωμα!!
ο δισκος μολις τελειωσε…η ορεξη ομως μολις ανοιξε…repeat…και στα καπακια novembers doom για να δεσει το γλυκο!!
ειλικρινια
για μενα απλα ο καλυτερος δισκος της μπαντας! παιξιμο,παραγωγη,φωνητικα ολα σε υψηλοτατο επιπεδο! α, και σιγουρα ο δισκος δεν ειναι για 6 (βαθμολογια του μεταλ χαμερ)! χαμερ μαζι μεγαλωνουμε,μεσα απο τις σελιδες σου εχω μαθει πολλα για την αγαπημενη μου μουσικη, ανακαλυπτω συνεχως και αγοραζω παρα πολλους δισκους απο τις δισκοκριτικες σου και οχι μονο αλλα για τον καινουργιο δισκο των epica λ-α-ν-θ-α-ν-ε-ι-ς! δεν πειραζει παντως ανθρωποι ειμαστε και λαθη καποιες φορες θα κανουμε!
καταθεση ψυχης
[SPOILER]
[/SPOILER]
τιμιοτητα
nomisteraki ποτε ο κραντλ δεν κανει προχειροδουλειες! μελεταει τους δισκους, και στην περισσοτερες περιπτωσεις αντιλαμβανεται την αξια ενος δισκου οσο πολυπλοκος και αν ειναι (γενικοτερα το αυτι μου ειναι εξασκημενο), και εν συνεχεια διαθετει απλετο χρονο για να εντρυφησει σε αυτον!
εμπιστοσυνη
παιδες παρατηρησα μια ανησυχια να πλαναται εις την ατμοσφαιρα σχετικα με το αν ο δισκος θα ειναι αναλογως των προσδοκιων μας . χαλαρωστε. μας απογοητευσαν οι νεβερμορ ποτε στο παρελθον? οχι ! γιατι αυτο να συμβει τωρα? εκτος αυτου ,οι 2 βασικοι του συνθετες προεβησαν σε δηλωσεις ακρως ενθαρυντικες για το μουσικο περιεχομενο του (θα ειναι το καλυτερο αλμπουμ που εχουμε κυκλοφορησει κ.α) .
προσωπικα, δεν προκειται να ακουσω νοτα ! την επισημη ημερα κυκλοφοριας του, θα σπευσω να τον αγορασω και εν συνεχεια θα τον απολαυσω στο στερεοφωνικο μου! τους εμπιστευομαι ακραδαντα…!!!
διλληματα
τι διλλημα ειναι αυτο που θετεις ρε deathakia ?ισαξιο του στυλ sos η γιαουρτοσκορδιον στο σουβλακι ?οντας τα 2 πιο λατρεμενα μου συγκροτηματα στον σκοτεινο ακραιο χωρο η επιλογη μονο ευκολη διαδικασια δεν ειναι. λοιπον :
cradle of filth :εως και το midian η μπαντα αυτη κυκλοφορουσε δισκους-διαμαντια καταδικασμενους να μεινουν αλωβητοι στο περας του χρονου ! οι ατμοσφαιρες,οι σοδομιστικες μελωδιες,τα ριφ,οι εικονες που πλαθωνται στο μυαλλο,η θεατρικοτητα της μουσικης τους, οι ακρως ποιητικοι και προκλητικοι στιχοι του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ DANI,οι γκοθικ επιρροες,…ολα με συναρπαζουν! το damnation and a day αν και δεν φερει την αιγλη των προηγουμενων κειμηλιων ωστοσο δεν θεωρειται κακος δισκος. η στροφη τους προς πιο χεβι μεταλ φορμες φαινεται πως δεν λειτουργησε οπως εκεινοι ποθουσαν. επεστρεψαν παντως δριμυτεροι με ta nymphetamine kai thornography ! δισκοι ακρως ατμοσφαιρικοι με υπεροχες συνθεσεις ! αλλα και παλι δημιουργειται η αισθηση ενος κενου στο τελος των ακροασεων αφου δεν καταφερνουν να συγκινησουν στου υψιστο βαθμο οπως στο δοξασμενο παρελθον ! πλεον, ομως με τον πιο προσφατο δισκο τους godspeed on the devils thunder to πληρωμα του χρονου ειχε φτασει! η επιστροφη στις ριζες αναζοωγονησε την μπαντα που κυκλοφορησε μια δισκαρα εφαμιλλη των περασμενων μεγαλειων! κονσεπτ,στιχοι,κομματια ολα,…απιστευτα ! α, και live θεριζουν !
dimmu borgir :υποσχομαι πως θα ειμαι πιο περιεκτικος! αντιθετα με τους ετερους θεους οι dimmu borgir εχουν μια σταθερη πορεια! μονιμως στα υψη, αν εξαιρεσεις ισως το μονο αδυναμο ? αλμπουμ τους death cult armageddon!δεν θα επεκταθω αλλο,τα λογια περιττευουν,
απλα ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ!
α, και live σπερνουν!
ας μην αναφερουμε ποσες μπαντες εχουν επηρεασει τα 2 αυτα μεγαθηρια!
τελικο συμπερασμα: xmmmmmmmmmmm…ψηφιζω cradle of filth γιατι η σκοτεινια, η επικοτητα, ο διαχυτος ρομαντισμος και ο γοτθικος τρομος που εκλυει αυτο το συγκροτημα ,απλα, δεν υφιστανται ! καθε ακροαση και μια ξεχωριστη περιπλανηση στα πιο σκοτεινα και αποκρυφα μονοπατια του μυαλου !
ευγλωτια
ροχαλα στη μουρη
gojira-the way of all flesh
εκ γαλλιας ορμωμενο το σχημα αυτο, μας πτυει στην μουρη ενα κομψοτεχνημα εφαμιλλο του παρελθοντος του ! αδιαμφισβητητα χορταστικος δισκος ! στην προκειμενη περιπτωση πολλα ιδιωματα του μεταλ συγχωνευονται μεταξυ τους, παραγωντας ενα αρτιο αποτελεσμα ! εδω, δυνασαι να συναντησεις, απο ατμοσφαιρικο ντεθ (χμμμμμμμ, στρατοσφαιρικο θα το χαρακτηριζα εγω) και προγκρεσιβ ελεγειες, μεχρι θρασ ξεσπασματα και ντουμ σαπιλα ! συνθεσεις που μεσα απο την πολυπλοκοτητα τους αναδυεται κατι ιδιαιτερα καινοτομο ! παντως, κυριο χαρακτηριστικο του δισκου η πολυσχιδης προσωπικοτητα που διαθετει! αλλοτε ειναι γαληνιος και ομορφος και αλλοτε δαιμονικα αποκρουστικος! αλλοτε σου αφηνει ορατη μια αχτινα λαμψης στο τελος του τουνελ (μηπως για να αποδρασεις?μπαααααα,δε θα παρω ) και αλλοτε ειναι πιο μαυρος και απο το κατραμι ! απο παικτικης πλευρας ? ογκωδεις κιθαρες, λυσασμενα φωνητικα, εθιστικες μελλωδικες γραμμες, μπασο τοτεμ, ντραμερ χταποδι ! αγαπημενα κομματια???..χμμμμμμμμμμμμμμ…τι να πρωτοαναφερω ?αρκετα ! δεν περιγραφω αλλο…καλογουστια διαθετετε ! πιστευω… :-s
ποθος
gracchus babeuf o καλυτερος κονσεπτ δισκος ολων των εποχων ακουει στο ονομα dreaming neon black των ηγετων nevermore ! αν ποθεις να πληροφορηθεις και να κατανοησεις τι με ωθησε στο να προβω στην βαρυγδουπη αυτη δηλωση, σε προτρεπω να ανατρεξεις στο φορουμ ‘‘καλυτερος δισκος νεβερμορ’’ ! υστερα απο οτι αναφερω εκει,απαντησε μου, πως να μην ειναι ?
ανελεητη χρηση επιθετων
space dye vest ! γαληνιο,εφιαλτικο, ατμοσφαιρικο,ταξιδιαρικο, μελωδικο, σκοτεινο, σαγηνευτικο, ουσιωδες, απλο,…ολοκληρωμενο !
συνουσιασμοι
η ψηφος κατευθυνεται και προσκρουει (και τρωει τα μουτρα της) στο ομωνυμο κομματι της ανεπαναληπτης αυτης δισκαρας ! συνθεση εφαμιλλη των ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ της ! κομματι πραγματικος πολιορκητικος κριος ! σαρωτικο ,επικο ,σκοτεινο…απλα αραβουργημα !
ιδιαιτερη μνεια απαιτει και λαμβανει και το σολο της κομματαρας ! ακομη απλουστερα…,συνουσιαζει !
θαλασσα
πολυαγαπημενο συγκροτημα οι isis, απο τους πρωτοπορους του post metal ιδιωματος με πληθωρα εξαισιων κυκλοφοριων(ομολογω πως μου αρεσε παρα πολυ και το in the absence of truth,ενας αρκετα πειραματικος δισκος σε σχεση με τα αλλα) ! το weavering radiant με αιχμαλωτισε στη δινη του απο το εναρκτηριο ακουσμα ! θα το χαρακτηριζα σαν…, θαλασσα ! αλλοτε αγριεμενο σε παρασυρει οπου αυτο ποθει, και αλλοτε ηρεμο και νηφαλιο σε χαλαρωνει και κατα καποιο τροπο σε υπνωτιζει ! θα το χαρακτηριζα επισης και ως το πιο σκοτεινο τους ! σιγουρα απαιτει πολλαπλες ακροασεις για να σου φανερωσει ολη την αιγλη και την μαγεια του ! οι συνθεσεις που το απαρτιζουν ειναι ολες ευφανταστες ! προσωπικο κολλημα παντως εχω υποστει με το κομματι που ολοκληρωνει το δισκο, το threshold of transformation ! απιστευτη συνθεση !
θλιψη
οι αρχοντες της καταχνιας επεστρεψαν για να μας ματωσουν την ψυχη ετι μια ακομη φορα ! αληθεια ποση θλιψη, ποση μελαγχολια ,ποση οργη και ποσος πονος μπορουν να αναβλυσουν απο τα σωθηκα του συγκροτηματος αυτου ?η απαντηση ειναι απεριοριστες ποσοτητες οταν εχεις να κανεις με τους συγκεκριμενους συνθετες ! ολα τα κομματια του δισκου ξεχειλιζουν απο εμπνευση ενω η επιστροφη του βιολιου τονιζει ακομη περισσοτερα την αισθηση της μαυριλας που πλαναται αδιακοπα ! και αυτες οι κιθαρες πραγματικα τρανταζουν συθεμελα…προσωπικες αδυναμιες το κομματι που ανοιγει το δισκο ονοματι my body, a funeral οπου η θλιψη και η μελαγχολια μετουσιωνονται σε νοτες ! οπως και η εννοια του επους στο κομματι bring me victory ! το death triumphant που κλεινει το δισκο περικλειει οσα οι my dying bride πρεσβευουν ολα αυτα τα χρονια ! δισκαρα-μνημειο…
κατακουζινος pt1
καλυτερο doom metal group:-s…καλα οι my dying bride που ευρισκονται ?μηπως εξιφανισθην ?μαλλον τους εφαγε η μαρμαγκα:( καλα για candlemass που αποτελουν τους προπατορες και γενητορες του ιδιωματος αυτου,απ’οτι παρατηρω ουτε λογος να γινεται
το ελαχιστο στο οποιο δυναμαι να προβω ειναι να παραδωσω απο μια ψηφο στα 2 αυτα μεγαθηρια !
κατακουζινος pt2
ωκεανος
dark fortress-ylem! επος! η μονη ισως λεξη που μπορει να χαρακτηρισει το καινουργιο πονημα των συγκεκριμενων black μεταλλαδων(μεταξυ μας παντως ο ορος μπλακ ειναι πολυ περιοριστικος για τη συγκεκριμενη μπανταρα)! ο δισκος αυτος ειναι ενας ωκεανος εμπνευσης που αν χαθεις στο εσωτερικο του και αφεθεις στην μαγεια του, δεν θα θες να ξαναπατησεις τα ποδια σου στην ασφαλη στερια:D κολληματικες μελωδιες που σου τριβελιζουν το μυαλο, στοιχειωμενες ατμοσφαιρες, αποκοσμα φωνητικα, μια αισθηση σκατοψυχιας και κακιας…εδω ολα αυτα συνυπαρχουν! επενδυστε αφοβα μαγκες!
παροτρυνση/ονειρα θερινης νυκτος
ειμαστε πια πρωταθλητες ! ο τροχος επιτελους κυλησε ! πλεον, προσμενουμε στο χτισιμο μιας πρασινης δυναστειας ισαξιας με αυτη του μπασκετικου αυτοκρατορα ! εννοειται πως και το κυπελλο πρεπει να βαφτει πρασινο ! κυνηγηστε λυσσαλεα οτι τροπαιο μπορουμε να υψωσουμε στον βαθυγαλανο ουρανο ! κατασπαραξτε καθε εμποδιο που θα τεθει σαν τροχοπεδη μπροστα μας :lol: α, και παρτε επιτελους 2 κεντρικους αμυντικους !!!
Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ pt1
αρκετα παλιοτερα (οταν ακομη ημουν αμουστακο πιτσιρικι) ενας πολυ καλος φιλαρακος μου ονοματι παναης (καλη θητεια τρελιαρη) μου ειχε δωσει ενα τευχος του μεταλ χαμερ να διαβασω! αρχιζωντας να το ξεφυλλιζω καταλαβα πως αυτη την αγαπη που τρεφω εγω για την μεταλ μουσικη την εχουν και χιλιαδες αλλα ατομα σαν και εμενα! πλεον, το χαμερ το προμηθευομαι καθε μηνα μην εχοντας χασει πραγματικα ουτε ενα τευχος απο την στιγμη που το πρωτογνωρισα στην οικια του φιλτατου συμμεταλα φιλου μου! η δισκοθηκη μου σε μεγαλο ποσοστο εχει διαμορφωθει, και εννοειται πως συνεχιζει να διαμορφωνεται γιατι η μουσικη αυτη ειναι ανεξαντλητη, και χτιστει δισκο-δισκο χαρη στην υπαρξη του σπουδαιου αυτου περιοδικου(και οχι μονο βεβαια)! θα ελεγα πως αποτελει πλεον αναποσπαστο κομματι της καθημερινοτητας μου! αποτελει φιλαρακι για μενα για να ειμαι ειλικρινης και το ροκ χαρντ το εχω αγορασει καποιες φορες αλλα η σχεση μαζι του φανηκε αδυναμη στον χρονο! παρολαυτα εκτιμω την προσπαθεια που καταβαλλει καθε μηνα για να επιτυχει την καλυτερη ενημερωση που μπορει να παρεχει στους αναγνωστες του. κλεινωντας, οπως σοφα καταλαβαινεται η ψηφος μου κατευθηνεται προς την παρεα του χρονοπουλου,του περβανιδη, της βασιλειου και των υπολοιπων παιδιων απο το μεταλ χαμερ! μαγκες κορακοζωητο να ειναι και το περιοδικο αλλα και εσεις!
H ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ pt2
φιλε night sky για να θεσουμε ενα τελος στην προσωπικη και φιλικη- θελω να πιστευω-λεκτικη μας διαμαχη:p λοιπον, και προσωπικη κριση εχω (και στο λεω εγω που ξερω καλα τον εαυτο μου) και ο συγκεκριμενος τροπος γραφης μου υφισταται πολυ πριν καταπιαστω με την αναγνωση του μεταλ χαμερ ! το οτι το θεωρω σπουδαιο περιοδικο δεν σημαινει οτι ενστερνιζομαι και υιοθετω ολες του τις αποψεις του ! πολλους δισκους που εχει αποθεωσει τους εχω βρει αδιαφορους, αλλα και δισκους που εχει χαντακωσει εγω προσωπικα τους εχω αγαπησει κα τους εχω αγορασει ! τελος, σε προτρεπω να ανατρεξεις στο φορουμ κυκλοφοριες -epica και θα καταλαβεις και εμπρακτα τα παραπανω !
H ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ pt3/ενδοπαλαμικη μεταλοσφαιρικη πεοταλαντωση
ψηφιστε ΣΩΣΤΑ
και παραδεχτειτε οτι μας λειπει…μας λειπει πολυ:(