ωραίος ο μπαμπάς martian (να τον εκμεταλλευτείς αφού έχει τέτοια ακούσματα), ωραίος κι ο παναγιώτης (ως συνήθως δλδ).
μαζί με το living in darkness των agent orange είναι από τους πρώτους πανκ δίσκους που μου άρεσαν πολύ. το τρακλίστινγκ της αυθεντικής έκδοσης είναι το παρακάτω νομίζω
Fear
Did He Jump
My Mummy’s Gone
Little Bit More
This Land
New Band
Dirty Squatters
Loads Of Noise
Target / Mr. Disney / The War Goes On
αλλά κι εγώ την επανέκδοση με τα σινγκλς ακούω, άλλωστε πολλά από αυτά είναι ακόμα καλύτερα από τα τραγούδια του δίσκου. τους τύπους τους έλεγαν και peace punks, πράγμα φυσιολογικό αν διαβάσει κάποιος τους στίχους, οι οποίοι είναι συχνά πνιγμένοι στη μελαγχολία. απείρως συναισθηματική μουσική ρε πούστη μου και ο τύπος που τραγουδάει εφόσον ακουστεί δεν ξεχνιέται ποτέ νομίζω. για τα τραγούδια τι να πεις τώρα, υπάρχουν αριστουργήματα εδώ μέσα και το τρομαχτικό είναι ότι διαφέρουν τραγικά μεταξύ τους ενώ παράλληλα υπάρχει και συνοχή, τρέχα γύρευε δηλαδή. εκτός από υπερχιτάρες σαν τα demystification, can’t cheat karma κ.λπ. υπάρχουν και κάτι fear και did he jump που πραγματικά σε κάνουν να απορείς πόση φαντασία είχαν οι τύποι. ειδικά το τελευταίο, συναισθηματικά και συνθετικά συγκρίνεται μόνο με κομμάτια επιπέδου youth of america. τόσο ψηλά. και κάποιοι από τους πιο άμεσους και ευαίσθητους στίχους που έχω διαβάσει. ακόμη και στα πιο εμπορικά τραγούδια τους τύπου dancing είναι σε άπιαστο επίπεδο εν τω μεταξύ <3