Θόδωρος Αγγελόπουλος

Ήταν μεγάλος…

και συγχωρήστε με για το μπλακ χούμορ…

[SPOILER]αλλά ρε χάρε… από ταχύτητα να πάει ο Αγγελόπουλος;[/SPOILER]

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σκηνοθέτης βρισκόταν στο σημείο για γύρισμα ταινίας και τη στιγμή που διέσχιζε το οδόστρωμα παρασύρθηκε από ιδιωτική μοτοσικλέτα που οδηγούσε ειδικός φρουρός ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας και τραυματίστηκε ελαφρά.

Υπερβάλλον ζήλος

Σωπα ρε?Αν ειναι δυνατον!!!
Καλα ενταξει,μιλαμε κουφαθηκα τωρα!!!

Tι λες τωρα !
Και μολις πριν λιγο διαβαζα για το ατυχημα! Κριμα… καλο ταξιδι!

Κρίμα.

Σεβασμός μόνο.

Απο το fb:

Στη συγκεκριμενη ιστορια ηταν μαλακια του Αγγελοπουλου! Δεν ειναι οτι συμπαθω τους μπατσους αλλα ο 1ος οπερατερ ειναι φιλος και τα μαθαμε απο πρωτο χερι (ηταν διπλα του τη στιγμη του ατυχηματος). Εδινε οδηγιες για το πλανο κ αφηρημενος βγηκε πανω στην εθνικη. Οποτε δεν προκειται για ακομη εναν Λαμπρακη.

Εκεί που σέβονται τον κινηματογράφο, κατα τη διάρκεια γυρισμάτων, σταματά η κυκλοφορία. Εδώ είναι Ελλάδα.

Τεράστιος…

Να είσαι μπάτσος και να έχεις σκοτώσει και τον Αγγελόπουλο. Άντε μετά να σε συμπαθήσει άνθρωπος…

To σινεμά δεν θα ειναι ποτέ πια το ίδιο. R.I.P. μεγάλε Τεο…

Νταξει, σοκαριστηκα, τωρα το ειδα κιε ψαχνομουν για πηγες γιατι δεν το πιστευα. :frowning:
rip

Αντιο σε εναν απο τους μεγαλυτερους κινηματογραφιστες της Ευρωπης και στον αγαπημενο μου Ελληνα δημιουργο…

Καλο ταξιδι στα Κηθυρα που διαβασα καπου…

Μολις χαθηκε ενα κομματι της κινηματογραφικης μου συνειδησης…
Mπορει να μην ειναι η αγαπημενη μου ταινια του, αλλα σημερα μου ηρθε στο μυαλο οταν πιτσιρικας την πρωτοειδα στην τηλεοραση, οχι ολοκληρη αλλα πεταχτα 10λεπτα -οντας αρκετα μικρος για να το δω κανονικα- και το ποσο ελκυστικα παραξενη σκηνη μου ειχε φανει η παρακατω:
http://www.youtube.com/watch?v=NbF7ULeTXs8&feature=related

τοσο συγκινητικη αλλα και τοσο περιεργη παραλληλα…

Τεραστιος…

η πρωτη ταινια του που ειδα

Σοκαρίστηκα.
Δεν ήμουν ποτέ γνώστης του κινηματογράφου,ποτέ μου δεν καθόμουν και έβλεπα ταινίες με την σέσουλα και ούτε πρόκειται να το κάνω,όμως κάποια πράγματα είναι σαν να ταιριάζουν στην αισθητική σου.
Έτσι και με κάποιες ταινίες του Αγγελόπουλου που έχω δει.

Σπουδαίος άνθρωπος και σπουδαίος Έλληνας.Δεν ξέρω κάθε φορά που έχουμε τέτοια νέα που σχετίζονται με τέτοιους ανθρώπους με πιάνει μία θλίψη

RIP σε έναν απο τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες που έχει βγάλει ο Ελληνικός κινηματογράφος

Ανεξάρτητα από το πόσο μου άρεσαν οι ταινίες του (που μου άρεσαν αρκετά) και τι ενστάσεις είχα για την τέχνη του (που είχα και από αυτές), ήταν σίγουρα ένας από τους σημαντικότερους Ευρωπαίους δημιουργούς. Σε εποχές μεγάλης πνευματικής φτώχιας, όπως αυτές που διανύουμε στην Ελλάδα, δε μας παίρνει να χάνουμε τέτοιους ανθρώπους.

Τοποθετηθηκα και χθες,αναφερομενος στο σοκ οταν ειδα τι εγινε.
Τωρα απλα θα κανω ενα καλλιτεχνικο σχολιο.Θεωρω το ‘’[B]Θιασο[/B]’’ την κορυφαια ελληνικη ταινια ever!!!
Eπισης μεσα απο τις ταινιες του εμαθα ποσο μεγαλη μουσικος και συνθετης ειναι η Ελενη Καραινδρου,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
R.I.P τεραστιε!!!

καλο σου ταξιδι
ευχαριστουμε για οτι μας προσεφερες

Αθάνατος.

Όπως είπε κι ο Τζιόπας, ο Θίασος είναι ό,τι πιο μεγάλο, σπουδαίο και αληθινό έχει βγάλει αυτός ο ταλαίπωρος ελληνικός κινηματογράφος, και, θα προσθέσω, από τις μεγαλύτερες ταινίες του παγκόσμιου σινεμά γενικώς.

Μ’ έχει πιάσει μια μελαγχολία ρε.
Πέρυσι ο Κακογιάννης, φέτος ο Αγγελόπουλος…
Η ιστορία του ελληνικού σινεμά πεθαίνει σιγά σιγά…
Ένας Κούνδουρος έμεινε τώρα πια…

καλο ταξιδι, αφησε μεγαλη κληρονομια.

και ο Νικολαϊδης πριν 5 περιπου χρονια…