Διασκευές που θεωρείτε καλύτερες απ' τα αντίστοιχα αυθεντικά κομμάτια

Ουστ από δω κι εσύ ρε πουθενά. Μα είναι δυνατόν να θεωρεί κάποιος ότι οι Μότορχεντ το λένε καλύτερα από τους Σεπουλτούρα; Δηλαδή κατά λάθος έγινε και ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι το Orgasmatron είναι των Σεπουλτούρα κι όχι των Μότορχεντ; Έλα παραδεχτείτε το. Δε θα πέσει φωτιά να σας κάψει, ούτε θα σας αφορίσει ο Λέμμυ, αφού κι ο ίδιος ξέρει ότι τον ήπιε από τους Βραζιλέιρους. Κι ούτε θα πει κανείς ότι σας αρέσουν περισσότερο οι Σεπουλτούρα από τους Μότορχεντ! Έτερον εκάτερον ρε παιδί μου.

Και τώρα θα κάνω κάτι που έπρεπε να έχω κάνει από το πρώτο ποστ κι όχι απ’ το τρίτο, ε να φανώ συνεπής και στα γραφικά μου στάνταρντς: σχεδόν ό,τι διασκευή έχουν κάνει οι Πριστ είναι ανώτερη από το πρωτότυπο. Είτε μιλάμε για το Diamonds and Rust της Joan Baez, είτε για το Better by you, Better than me των Spooky Tooth, είτε για το Race with the Devil των Guns, είτε για το Green Manalishi του Peter Green. Μόνο το Johnny B Goode είναι σαφώς χειρότερο από το ορίτζιναλ του Chuck Berry. Και μιλάμε για κομματάρες, όλα τα παραπάνω κομμάτια από τους ανθρώπους που τα έγραψαν. Οπότε ΟΙ ΘΕΟΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ! ΓΙΟΥΧΟΥ!

Καλυτερο απ το αυθεντικο δεν ειναι,αλλα το ελιωσαν ακομα πιο πολυ το κομματι…

Type O Negative - Black Sabbath

δε θα πω οτι ειναι καλυτερο αλλα ειναι και γαμω τις διασκευες

Pink Floyd - Astronomy Domine
το γνησιο http://www.youtube.com/watch?v=a5Tne92jfxo&feature=related

και η διασκευαρα απο τους voivod

:slight_smile:

Με καμία παναγία, αλλά, οκ, αγαπάμε πωρωμένους φανς. :wink:

Δε μου πας στο διάολο?!

Ο κόσμος που νομίζει κάτι τέτοιο είναι πρόβατα και η διασκευή είναι απλώς συμπαθητική και για να κάνουμε φιγούρα τις Πέμπτες στο Mo Better.

ΚΑΝΕΙΣ ποτέ δεν θα αγγίξει το μεγαλείο του Λέμμυ. ΤΕΛΟΣ.

Χμ…

Όχι.

Ναι!

Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως ενα αργοσυρτο βρωμικο ριφφ των Μότορχεντ (και απο τα πιο γαμηστερα τους εβερ για μενα) ειναι καλυτερο αν παιχτει δυο φορες πιο γρηγορα συνοδευομενη απο ενα μουγκρητο.

Το ξαναβαζω, γιατι μαλλον κανεις δεν το προσεξε και γιατι αυτο ΠΡΟΕΧΕΙ απο οποιαδηποτε καλη ή κακη εκτελεση.

Αν αυτη η μυσταγωγια μπορει να αντικατασταθει, εγω θα βγαλω φωτο με μπλουζα παοκ και ονομα παπαζογλου.

ΥΓ.: Συμφωνησα με ChrisP. :yahoo:

Χαχα, τί να πω, είμαι κι εγώ με τη σειρά μου κάθετος ότι η Μπαέζ, αν και το πάει καλά το τραγούδι, δε φτάνει “με καμία Παναγία” το μεγαλείο της ερμηνείας του Metal God, ειδικά στο Unleashed in the East. Άσε που δεν είχε στη μπάντα της ούτε Tipton, ούτε Downing, οπότε.

Με με προκαλείς εμένα ρε καραγκιόζη!

Παπαριές. Θα πω από κάτω στο σκουληκάκι γιατί.

Σ’ αυτό δε διαφωνεί κανείς που νιώθει, αλλά είπαμε. Έτερον εκάτερον.

Οχιά να σε δαγκώσει!

Λολ, και να σκεφτεί κανείς ότι το μόνο απ’ όλα αυτά (συμπεριλαμβανομένου και του Diamonds and Rust δηλαδή) για το οποίο κρατάω και μια πισινή για το αν όντως το λένε καλύτερα οι Πριστ, είναι το Green Manalishi, το οποίο και ο αυθεντικός συνθέτης του, Peter Green, ερμηνεύει ομολογουμένως μοναδικά!

Αποδεικνύεις για άλλη μια φορά την αμπαλοσύνη σου (στην οποία γι’ αυτή τη φορά σε συνοδεύει επάξια, αν και απρόσμενα, σε ένα σπάνιο ντουέτο, ο κωλόγαυρος). Ναι μωρέ, κανείς δεν είπε ότι δεν γκρεμίζει σπίτια το Orgasmatron από Motorhead. Έλα όμως που από Sepultura γκρεμίζει ουρανοξύστες. Δεν είναι απλώς γρηγορότερο, είναι ακόμα πιο χέβη και αποκρουστικό, το δέσιμο του γκρουπ είναι ανατριχιαστικό (άλλωστε μιλάμε για την εποχή Arise. Τυχαίο; Δε νομίζω), κι όσο για τα μπρούταλ φωνητικά, του πάνε απείρως περισσότερο, βγάζουν την κτηνωδία που έπρεπε να βγάζει απ’ την αρχή και που, τώρα το σκέφτομαι, πρέπει να είχε φανταστεί στο μυαλό του όταν το έγραφε κι ο ίδιος ο Λέμμυ. Ρε δεν έχετε καμία ελπίδα λέμε!

οποια διασκευη εχουν κανει οι nirvana

Γράκχε τα φωνητικά του Λέμμυ είναι εξ’ ορισμού πιο μπρούταλ κι απ’ του John Tardy οπότε πάλι είσαι ΑΚΥΡΟΣ!

Ρε δεν μπορώ να συνεννοηθώ μαζί σου. Πόσο γαύρος μπορεί να είσαι;

οι διασκευες των Νιρβανα σε Wipers ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ.
α ναι…και οποιαδήποτε μπάντα διασκευάζει μοτορχεντ το κανει καλυτερα απο τους ιδιους τους μοτορχεντ…εξαιρεση 2-3 κομματια.
βριστε ελευθερα.

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!:smiley:

@GRACCHUS
Εγω προτιμω πιο πολυ Black Oak Arkansas - Race with the Devil.:roll:

Γενικα δεν μ αρεσουν οι u2…ισως και γ αυτο αυτες οι 2 δασκευες μου φαινονται μακραν καλυτερες απο τα original http://www.youtube.com/watch?v=0jn5AslRvko και http://www.youtube.com/watch?v=99Q-HFFIzo4

José Feliciano - California Dreamin :slight_smile:

Therion - Summer night city απ τους Abba…

Ω ΝΑΙ! Ω ΝΑΙ!

ΜΑΚΡΑΝ καλύτερο απ’το πρωτότυπο! :!:

:slight_smile:

Ε, όχι και άκυρος. Απλά λέω το outsider για να προκαλέσω εντυπώσεις.

θα λεγα το remember tomorrow των maiden,παιγμενο απο Opeth…

All Along The Watchtower από τον Hendrix o,τι καλύτερο!!!
Havana affair από red hot chili peppers
Διαφωνώ με Moby - New Dawn Fades σε Joy Divisιοn

Θα ήμουν πολύ ιερόσυλος αν θεώρουσα το παρακάτω… ; :-s

[SPOILER]Μ’αρέσει εξ’ ίσου με το αυθεντικό… είναι που ο Τζέιμς μιμείται και τη φωνή… ξέρω ΄γω… :roll:[/SPOILER]