Διασκευές που θεωρείτε καλύτερες απ' τα αντίστοιχα αυθεντικά κομμάτια

Όχι, απλά ο γνωστός, γραφικός St_Anger. :lol::lol:

[SPOILER]Πέρα απ’ την πλάκα, ναι είναι ωραία διασκευή. Αλλά και πάλι δεν αγγίζει τους Σάμπαθ με τίποτα. What you gonna do.[/SPOILER]

Ε λογικό να μην αγγίζει Σάμπαθ… ΜΟΝΟ οι Σεπούλτουρα θα άγγιζαν. :razz:

[SPOILER]Σάμπαθ δεν αγγίζει κανείς. Χωρατατζή! [-X[/SPOILER]

[SPOILER]Το ξέρω στα αρχίδια σας, αλλά είμαι με chrisp, iron_aris στο φλέγον ζήτημα[/SPOILER]

[SPOILER]Πράγματι ο Λέμμυ πρέπει να σκύψει πολύ για να καταφέρει να τους αγγίξει. :razz:[/SPOILER]

Βασικά μιας και πιάσαμε Sabbath, να μια διασκευή (επανεκτέλεση πιο σωστά) που μ’ αρέσει εξίσου με το original.

To βιντεοκλίπ χαλαρά στα 5 αγαπημένα μου.

[SPOILER]Και για το θέμα με Orgasmatron… σεβασμό στον Lemmy! Τι να μας πούνε τώρα οι άλλοι οι βάρβαροι… να πάνε σε κανένα καρναβάλι στο Ρίο καλύτερα :p[/SPOILER]

Επειδή είναι… επανεκτέλεση… και πολύ καλή για το επίπεδό τους κιόλας 8)
Και το βίντεο σε ταξιδεύει.

η εκδοχή της florence and the machine στο [B]You’ve Got The Love[/B] είναι απείρως καλύτερη από το αρχικό κομμάτι των the source.

Επειδή ποτέ δεν μου άρεσαν πολυ οι maiden και αυτό μου αρέσει πιο πολύ έτσι…

Machine Head - Hallowed be thy name

Creedence Clearwater Revival - I Heard It Through The Grapevine
U2 - Dancing Barefoot
Craig Armstrong ft Bono - Stay (Faraway, so close!). - Αν όχι καλύτερο, εξίσου συγκλονιστικό με το αριστούργημα των U2 -
Rdiohead - The Rip

Καταπληκτική διασκευή στο “paint it black” των The tea party, που δεν είχα ακούσει:

http://www.youtube.com/watch?v=Lr1DYbOVgt4&feature=related

όντως πολύ καλό και ούτε εγώ το είχα ακούσει…

Πράγματι είναι καλύτερο από του Smokie Robinson & the miracles αλλά [B]προφανέστατα[/B] δεν το έχεις ακούσει από Marvin Gaye

Αν θεωρούσα καλύτερη την εκτέλεση του Gaye από αυτή των Creedence Clearwater Revival, θα την ανέφερα. Δεν την θεωρώ όμως ως τέτοια.

τωρα που το σκεφτομαι ο τιτλος λεει [B][I]διασκευές που θεωρείτε καλύτερες απ’ τα αντίστοιχα αυθεντικά κομμάτια.[/I][/B]…και εμεις έχουμε χώσει όλες τις διασκευές που ξέρουμε…

Battery από megadeth.

δεν ξέρω ποιά διαφορά έχει το τόπικ με αυτό:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=170

:-k :-k :-k :-k

Αwake ισχύει πως γαμεί των Creedence…
Εγώ γουστάρω αυτή στο γνωστό ύμνο του Dixon(πρωτοηχογραφήθηκε από Waters αρχικα αν δεν κάνω κάποιο τρομερό λάθος)!

φιξντ