Aυτό που λέει ο αιρον. Στην αρχή όσο το παρακολουθούσα ήταν κομπλέ και στα πιο πολλα ήμουν συμφωνος, τωρα στη συνεχεια δεν εχω δει τι εχει παιχτει. Απλα απαντατε σ’ αυτο που λεει ο τιτλος!
Nostalgia 77 Featuring Alice Russell - Seven Nation Army.
Studio: http://www.youtube.com/watch?v=iQ4D273C7Ac
Live: http://www.youtube.com/watch?v=_wIqX-vp1b0
My Bloody Valentine - Map Ref. 41N 93W.
Hal Russell & NRG ensemble- Oh well.
Δεν υπάρχει στο τιούμπ, όμως την έκαναν κομματάκια την version των fleetwood mac.
Dare - Still in love with you :roll:
Δεν είναι κακή η διασκευή… αλλά ΜΑΚΡΑΝ κιόλας καλύτερο απο το πρωτότυπο? Τι λες ρε Jimako? Το original California Dreamin έχει χαράξει μια εποχή ολόκληρη, διασκευές σε τραγούδια σαν αυτά το πολύ να αγγίζουν, όχι και να ξεπερνάνε το [U][I][I]αυθεντικό[/I][/I][/U]…
θα συμφωνήσω με ellanor…δεν φτάνει τους The Mamas & The Papas!!!
πέρασε χωρίς να ακουμπήσει…:p:p
Πάρα πολύ καλή διασκευή, ακόμα δε μπορώ να αποφασίσω όμως αν ξεπερνάει το original όμως. Η γυναικεία φωνή όμως τα σπάει either way…
Όσο για το Paint It Black, για μένα τη απόλυτη μαυρίλα την πιάνει μόνο η διασκευή των Rage εδώ.
Μνιέχ. Ξέρω γω, συμπαθητική η διασκευή των Rage… αλλά μέχρι εκεί.
Λοιπόν ακούστε καμένη ιστορία: απ’ αυτό το διάλογο πρόσεξα μόνο το “California” και ήμουν πεπεισμένος ότι λέγατε για το… Hotel California, και ότι [U]η διασκευή των Gypsy Kings[/U] είναι καλύτερη από [U]το πρωτότυπο[/U]! Και ήμουν έτοιμος να γράψω ποστ τύπου “ρε άμπαλε ellanor, εννοείται ότι οι Gypsy Kings σκίζουν τους Eagles σ’ αυτό το κομμάτι”! Μέχρι που άνοιξα το πρώτο λινκ, μάλλον τυχαία… και κατάλαβα ότι επρόκειτο για το California Dreaming. Οπότε είπα “α οκ, δε συζητάνε γι’ αυτό που ήθελα να πω εγώ”.
[SPOILER]I did not just write that. sign-:oops:
[SPOILER]Oh wait. I’m still on topic. 8)[/SPOILER][/SPOILER]
Καλά ωρε δε θα τα χαλάσουμε εκεί… Ουσιαστικά δεν είμαι πολύ αντικειμενικός κριτής διότι μ’αρέσει πολύ περισσότερο η soul απ’αυτό που έπαιζαν τότε οι Mamas And The Papas. Κ ο Feliciano το’χει κάνει soul το κομμάτι, το’χει κάνει σχεδόν αγνώριστο! Άρα μάλλον το θέμα είναι υποκειμενικό - ανάγεται σε σύγκριση 2 ειδών που το ένα μ’αρέσει πολύ περισσότερο!
Edit: Γράκχε μες στην ακυρίλα αγόρι μου! (πάραυτα θα ψάξω για τη διασκευή που αναφέρεις… μου κίνησες το ενδιαφέρον άκυρε τύπε
)
Edit 2:
ξέρεις τί βρισίδι θα έριχνε κ ο Lemmy ο ίδιος άν άκουγε τέτοιο πράμα;
Strong point, αλλά η πραγματικά τεράστια διασκευή αναλόγου ύφους, σε κλασικό ροκ/ποπ κομμάτι είναι αυτή: [B]Los Manolos - All my loving[/B]
Τώρα μου έσκασε το εξής:
Vannila Fudge - You Keep Me Hanging On
Προφανώς μου αρέσει περισσότερο από το original επειδή εκείνο ήταν πιο ποπ, αλλά όπως και να το κάνεις το διασκεύασαν γαμάτα.
Σωστότατος
Πρόσφατα έπεσα τυχαία στο youtube πάνω σ αυτή: [B]Tea Company - You Keep Me Hangin On [/B]
Tommy Lee Jones :roll:
“No Country for Old Men”
Metallica (&Ray Davies) - You Really Got Me
1000 φορες καλυτερο απο Van Halen και Kinks εννοειται…8)
Πρέπει να κάνεις πλάκα και να μην την κάνεις και καλά…
Δεν επιασε?
Χαχα!Όχι!
όπως και αυτή
Santa esmeralda - Don’t let me be misunderstood
πόσο μα πόσο δυσκολεύομαι να το πιστέψω αυτό!
αυτα που μου ηρθαν με τη μια προς το παρον και μετα θα επανελθω(κλασσικουρες)
οπως αναφερθηκε…1)οτι διασκευη εχουν κανει οι Nirvana
2)knocking on heaven doors-guns
ακολουθει ποικιλια…
3)sabbra cadabra-metallica
4)die my darling->>
5)so what->>
6)am i evil->>
7whiskey in the jar->>
8 )turn the page->>
και
9)venus in furs-monster magnet( η μηπως οχι…εδω δεν μπορω να αποφασισω…)
10)wicked game-him
[B]
ΣΟΥΠΕΡ-ΝΤΟΥΠΕΡ BONUS[/B]: