Περάστε έξω δεσποινίς.
Καλά δεν παίζεσαι, σαμπρα κατάμπρα από μετάλλικα??? Παίζει να ήταν η πιό βαρετή διασκευή του δίσκου μαζί με το αστρόνομυ.
Για το δεύτερο να αποφασίσεις και γρήγορα μάλιστα. Όσο κι αν λατρεύω τους μαγκνετ, τέτοια κομμάτια είναι απλησίαστα.
Με το σουπερ ντουπερ μπονους συμφωνώ. χαχα!
οσες φορες και να την εφτιαχνα παλι η ιδια θα εβγαινε…ειναι σαν τη “μερα της μορμοτας”…(καλα νταξ το bonus μου ειναι για αλλα συμπαντα)…i talk to planets baby
edit:
-αληθεια δεν μπορω να αποφασισω γιατι με τυφλωνει το παθος
- το sabbra ειναι τοσο γαργαρο,κουλατο–>8) και δροσερο που παντα οσες φορες κ να το ακουσω μου φτιαχνει τη διαθεση ενω το οριτζιναλ ειναι πιο νταουνιαρικο ρυθμικα
Έτσι ΠΡΕΠΕΙ:p
χαχαχαχααχχαχα…κανονικα ετσι πρεπει \m/…αλλα εχουμε κ παθη κυριε…θελω και το κουλ κουνιμα του κεφαλιου περα δωθε οπως τα 60’ς
ΠΕΡΑΣΤΕ ΕΞΩ ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΛΕΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΩ ΕΙΣΤΕ;
Eδω αλλοι προτιμουν τη διασκευη των Σεπουλτουρα ρε, τι σε πειραζει;;;
ΥΓ.: Συμφωνω μαζι σου για Diamonds And Rust. 8)
STRAPPING YOUNG LAD-Room 429
διασκευη απο τους Cop Shoot Cop
AGALLOCH-Kneel to the Cross
διακευη απο τους Sol Invictus
Ναι. Και άλλοι είναι απλά πουθενάδες και προτιμάνε το αυθεντικό!
Υ.Γ.: Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι στα 10 “μα τί λες ρε Αμπαλίδη” πάει 1 “έτσι ρε αγόρι μου πες τα γιατί δε μ’ ακούνε” δώρο ε.
Μμμμμμ δεν ξέρω δεν ξέρω.
Το δεδομένο είναι ότι είναι απίστευτο έπος.
Αλλά μήπως δεν ήταν ήδη από την αυθεντική ερμηνεία των Cop Shoot Cop;
Μήπως το λες επειδή άκουσες, ίσως, πρώτα τη διασκευή των SYL;
(Γιατί κι εγώ απ’ αυτούς το μαθα το κομμάτι ε.)
το τραγουδι το θεωρω ποιο ενδιαφερον απο SYL.το θεμα δεν ειναι απο ποιο συγκροτημα το ακουσα πρωτο(που το ακουσα απο τους Cop Shoot Cop) αλλα ποιο θεωρω καλυτερο,ακομα και αν δεν ειναι.παντως,σε εναν αντικειμενικο/ουτοπικο κοσμο,παντα το αυθεντκο θα επρεπε να θεωρειται καλυτερο απο την διασκευη
Μπα, εγώ δεν το λέω έτσι. Απλά το χω παρατηρήσει να συμβαίνει, να χεις ακούσει ένα κομμάτι διασκευασμένο και μετά αυθεντικό κι έτσι να σ’ αρέσει περισσότερο η διασκευή για ψυχολογικούς λόγους… τεσπα, enough with the gay talk.
πωωω…ειχα εμπνευση τωρα…σαφως καλυτεροτεροτερο απο το κανονικο
Joe Bonamassa - Stop!
Youn Sun Nah - Enter Sandman. (Μπορεί όχι καλύτερο, δεν ξέρω, δεν τους πάω μια τους Metallica μετά απ’την ιστορία με το napster, σίγουρα είναι αρκετά διαφορετικό, και αρκετά καλά εκτελεσμένο ώστε να αξίζει να αναφερθεί)
Regina Spektor - Real love.
Annette Peacock - Love me tender.
Δεν υπάρχει στο γιουτιούμπ, αλλά είναι μια τρομερή διασκευή που δίνει άλλη διάσταση στο κομμάτι. Αν σας θυμίζει κάτι το όνομα της, είναι επειδή είναι η γυναίκα του μεγάλου μπασίστα Gary Peacock.
Λολ!
No offence mate. :roll:
Gun-word up…εκτος απο το οτι εκαναν δικο τους το κομμάτι θεωρειται απο τα κομματια trademark των 90s…η αντιστοιχη διασκευη των Korn ειναι μετριότατη…
Disturbed-land of confusion…ωραιο και το αυθεντικο των Genesis αλλα οι Disturbed πραγματικά εδωσαν αλλη δυναμική στο κομμάτι με αποτελεσμα να ξεχαστεί το original…
JOAN BAEZ Was ‘Stunned’ To Hear JUDAS PRIEST’s Version Of Her ‘Diamonds And Rust’ Classic - Oct. 17, 2010
In a recent interview with QMI Agency, folk icon Joan Baez was asked what she thought of JUDAS PRIEST’s classic cover of her song “Diamonds And Rust”, which can be found on the band’s 1977 album “Sin After Sin”. “I love that!” she replied. “I was so stunned when I first heard it. I thought it was wonderful. It’s very rare for people to cover my songs. I think there are a couple of reasons. One is they’re personal ? they don’t have a universal quality to them. And I think maybe it’s because I’ve already sung them, and who wants to compete with that? But it’s always flattering when somebody does.”
ΕΥΓΕ!!!
Το wicked game ΜΟΝΟ o Chris Isaak το εχει πει καλυτερα ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος ΤΕΛΟΣ!!!
Εκτος των αλλων συνοδευεται και με ενα απο τα καλυτερα βιντεοκλιπ των 90ς με συμμετοχη της Helena Christensen και σκηνοθετη τον αειμνηστο Herb Ritts.8)
Μερικά από αυτά ούτε που φανταζόμουν ότι είναι covers:
Jolene - White Stripes
Cum On Feel The Noize - Quiet Riot
I Fought The Law - Clash
Love Hurts - Nazareth
Nothing Compares to U - Sinead O’Connor
Real Wild Child - Iggy Pop
Red Red Wine - UB40
Cats in the Cradle - Ugly Kid Joe
Tainted Love - Soft Cell
I Will Always Love You - Whitney Houston
Always on My Mind - Pet Shop Boys
Έτσι! Άσε να λένε ορισμένοι γραφικοί… και όλο το Garage Inc. να έβαζες, κορυφαίες διασκευές, τι να λέμε τώρα… 8)
Όχι σαν κάτι καλικάντζαρους από Βραζιλία, που έμαθαν να κρατάνε 2 κιθάρες και το παίζουν μουσικοί :lol:
:thumbup: