Πειτε μου

Πιστευετε οτι μια κοπελα 35 χρονων ειναι πολυ μεγαλη για αναζητηση να γινει μελος ροκ μπαντας Απο φωνη ειναι σουπερ κι απο εμφανιση καλη ειναι.:-k

Όχι φυσικά…αρκεί και η υπόλοιπη μπάντα να είναι κοντά στην ηλικία της ώστε να υπάρχει ομοιογένεια!8)

ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα. αρκεί να μην το αναβάλεις άλλο και να ξέρεις πάνω απ’όλα τι ζητάς και τι ψάχνεις.

Όχι, όταν γουστάρεις κάτι και το κάνεις με την καρδιά σου ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα (:

Τι ‘‘πολυ μεγαλη’’ ρε, μια χαρα ηλικια εισαι !
Ντου και μη μασας τιποτα !

:wink:

πεφτουλας αλερτ…

ακριβως!! κανεις δεν μπορει να μασ αποτρεψει απο αυτο που θελουμε!!

Thanks για τα καλα σας λογια γιατι μολις εφαγα μια μπουφλα αυτου του ειδους και και αναρωτηθηκα αν ειχαν δικιο ή οχι. ΤΠ προχωραμε!:slight_smile:

Aν σε απέρριψαν γιατί είσαι 35 και είναι πιτσιρικάδες, ή δεν είναι πιτσιρικάδες αλλά ήθελαν τραγουδίστρια πιπίνι, είναι ποζεράδες. Αγνόησε τους και ψάξε για σοβαρούς!

Αν σε απέρριψαν γιατί ως αυτή την ηλικία δεν είχες άνάλογη εμπειρία και οι υπόλοιποι είναι έμπειροι μουσικοί, η απόρριψη έχει μία βάση. Μην απογοητεύεσαι, βρες κάποιους να τζαμάρεις σε πιό χαλαρή/ερασιτεχνική φάση και η εμπειρία θα έρθει. Γενικά επιδίωξε να παίζεις με άλλους όσο περισσότερο μπορείς! :slight_smile:

Ε ειναι περιεργα τωρα αυτά, γιατί το πρόγραμμα ενός <30 είναι διαφορετικό συνήθως, και ίσως να πίστευαν ότι δε θα είσαι πάντα διαθέσιμη.

Τεσπα το θέμα είναι ότι πάντα κάτι κινείται, αν το ψάξεις (και απο δω μέσα) σίγουρα θα βρεις κάτι.

Εχεις πολυ δικιο. Οι στοχοι μας ηταν διαφορετικοι. Δεν ψαχνω για καινουρια καριερα αλλα εναν ωραιο τροπο να περναω το χρονο μου κανοντας κατι που πραγματικα μου αρεσει. Στον περιορισμενο χρονο που διαθετω κανοντας το ζογκλερ μεταξυ δουλειας και υποχρεωσεις διαφορες θα ηθελα να κανω κατι που να με ενθουσιαζει. Οι περισσοτεροι φιλοι και γνωστοι αρκουνται να κανουν τα τετριμμενα πχ να πανε για ψωνια, για καφε, για φαη, εμπλεκονται με διφορους γκομενους για να γεμισουν την ανια τους μου φαινεται ευκολη λυση. Γι’αυτο ενιωσα λιγο απογοητευμενη οταν στο πρωτο μου τολμημα να κανω κατι που δεν ακολουθει το κοπαδι, δεν απεφερε καρπους. Ευχαριστω που βοηθησες να το θεσω το θεμα σε άλλη βαση. Φιλακια!!!