ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

χαχα:lol: χωρίς μπλούζα εννούσα…

Καθηστερήσεις και τσουχτερές τιμές στα εισητήρια.

Φυσικα οι τιμες στις mainstream συναυλιες κυριως και ο χαλια ηχος

Το ότι δεν μπορείς να πας σε black/death συναυλία χωρίς να φας ένα τουλούμι ξύλο

οτι πρέπει κάθε φορά να κατεβαίνω στη @@@@-αθήνα να ψάχνω για μετρό , κτελ , ΟΣΕ δρομολόγια κ μλκς . κ φυσικά μ την σπάει π πρέπει κάθε φορά να την βγάζουμε στα κτελ , οσε κλπ και να μένουμε άυπνοι περιμένοντας το πρώτο λεοφωρείο-τρένο. μετά άντε κοιμήσου στις χαζοθέσεις στα κτελ ή στο τρένο .κούραση … μόνο κούραση … :cry:
όσο για τα πιτ , το ξύλο , την βρώμα από τους διπλανούς κλπ είναι απολύτως αμελητέα .

• Τύπος δίπλα σου να τραγουδάει δυνατά (δεν μου εχεί τύχει κοπέλα, μόνο τύποι να γκαρίζουν)
  • Το crowd surfing, γιατί έχει τύχει πάμπολες φορές, εκεί που είμαι απασχολημένος να κρατάω ισορροπία,να φάω αρβύλλα στη μύτη, στο μάτι, στο κεφάλι, και καλά η αρβύλα, και να έχω φάει κοτζαμου γομάρι με όλα τα 100 κιλά του στο κεφάλι μου έχει τύχει, επειδή οι γύρω μου υποχώρησαν από τον τρόμο ενώ εγώ ήμουν συγκεντρωμένος και χτυπιόμουν (στο μεγαλείο των ENTOMBED συγκεκριμένα). Και είμαι και μικροσκοπικός άνθρωπος, ε.
  • Σε αντίστοιχη φάση, πάλι ENTOMBED, λόγω έλλειψης συντονισμού με τον μπροστινό, πάω γω το κεφάλι μου μπροστά, φέρνει αυτός το δικό του πίσω, νάτη η μετωπιαία (για μένα) σύγκρουση. Μπλαβί μάτι για 2 βδομάδες.

όχι κύριοι, πρέπει να μπουν κανόνες ρυθμού και μεγέθους, ποιος θα κάθεται πού, πώς θα χτυπιέται, προς τα πού και με ποιο ρυθμό, και όντως, η εισήγηση ώστε να μπαίνει ζήτημα ύψους είναι μέγα πράμα!
Άντε να οργανωνόμαστε λιγο.

Προφανως, που ειναι το περιεργο???

Στον αριθμο των τουλουμιων μαλλον,το ενα δε του αρκει.

Ελα ρε μλκ…

Που ενώ είμαστε ψιλοκοντός λαός, ΠΑΝΤΑ στις συναυλίες θα στηθεί κάποιος μπροστά σου minimum 1 85.

εκτός από τις τιμές των εισητηρίων σχεδόν όλα όσα ακούστηκαν στις τελευταίες σελίδες μ φαίνονται κουλά . Extreme metal ακούτε , δν γίνεται να σας έχουν κ μαξιλαράκια στην αρένα …:lol: εκεί κ η θεία μ η μαρίκα ξέρει πως αν πας θα φας ξύλο , αλλά αυτό δν σε ενδιαφέρει , (ή καλύτερα δν σε απασχολεί) .
αυτά τα συναισθήματα και αυτή τη συμπεριφορά βγάζει η μουσική αυτή . αμα δν γουστάρετε βάλτε το σιντι στο ηχοσύστημα και κοπανηθείτε στο λιβινγκ ρουμ .

[SIZE=“6”]ου ρε ![/SIZE] :har::har::har:

Αν και χεβυμεταλλας καλα τα λες :p:lol:

Στις συναυλιες με ενοχλει ο Cynic 8)

χαχαχαχα :smiley:

:expressionless: Αυτο κατι μου λεει !
Παιζει και να στην εδωσα εγω ! Απο εκει εξηγουνται ολα !

Ωραιος ο ετερος Βολιωτης (Δισκοβολος).

Καλα στους Entombed ειχε θερισει πολυ κοσμος αυτος με τις αρβυλες. Βεβαια ειχε φαει και τρομερα σαβουρια ο τυπος, τον εριχναν κατω οι μπασταρδοι σεκιουριταδες.

Οχι εγω παιζει να εριξα την κουτουλια στον Almighty !

Χαχ ένας τύπος δίπλα μου ούρλιαζε σε μπαλάντα και ακουγόταν ποιό πολύ από τον τραγουδιστή

Προφανώς κολλάει με το όλο σκηνικό το ξυλίκι αλλά όχι σε σημείο να μην μπορείς να παρακολουθήσεις την μπάντα που τα έσκασες για να δείς live άμα ψήνεσε άγρια για ξύλο πάνε στο γήπεδο #-o

Kαι μετα παραπονιομαστε για τη βια στα γηπεδα :lol:
Κοιταξε οποιος δεν μπορει, πισω πισω, δν ειναι ντροπη

απο ενα σημειο και μετα και ο κοσμος τον αφηνε να πεσει κατω…

ον τοπικ
οταν καποιος cynic σε βαζει με το ζορι στο πιτ ενω δεν εχεις πανω απο 2 λεπτα στο λαιβ και στην πρωτη γυροβολια στο πιτ σου αμολαει και μια αγνωνια στο ματι…:stuck_out_tongue:

Deathster την κουτουλιά την είχα φάει τότε με DARK TRANQUILITY!
Πάντως στην τελευταία συναυλία ENTOMBED μια φίλη δίπλα μου έβγαλε τελικά παπούτσι και άρχισε να κοπανάει τον τύπο, ο οποίος ήταν και χώμα παρεπιπτόντως.:stuck_out_tongue: