δηλαδή πώς χουφτώνεις κατα λάθος;
ελα τωρα που δεν ξερεις πως να χουφτωσεις καταλαθος…8)
ααααααααα
Δεν είναι καταλάθος8)
Τα μαλλιά είναι σπαστικό, αλλά επειδή τη σπάω κι εγώ σε άλλους το καταλαβαίνω. Αλλα οκ, σε μεταλ λαιβς πάτε, δύσκολο να πετύχετε άτομα μόνο με κοντό μαλλί:p
Mπα ετσι εχει γινει η φαση πλεον. Να μην σε ενοχλει κανεις σε συναυλια, ουτε καν λογω μαλλιου. Σε λιγο θα προτεινουν εδω περα να μπαινουν οι κοντοι μπροστα οι ψηλοι πισω. Τεσπα…
Ρε δε μιλαμε για πραγματα που δε γινονται. Ενταξει δεν ειμαι και το πρωτο μποι και αμα μπει κανενας 2μετρος μπροστα μου δε θα βλεπω αλλα δε θα του πω τιποτα. Προς θεου…
Και δε μιλαω και για το απλο μακρυ μαλλι. Κι εγω ειχα μακρυα μαλλια καποτε αλλα σε normal φαση. Αλλα ξερω γω βλεπω κατι ατομα που εχουν ενα μαλλι που ειναι λες και το εκαναν επιτηδες ετσι ωστε να μπροκαρουν την οραση ολων σε ακτινα 2 μετρων. Εκει πιστευω οτι ενα κοκαλακι θα βοηθαγε και δε θα την εσπασγε σε αλλα 5 ατομα που εχουν την ατυχια να ειναι πισω τους. :-s
γιατι? ασχημο θα ηταν???
εγω εχω πει σε διμετρο (πραγματικα διμετρος ομως) τυπο να κατσω μπροστα του περσυ στους Τζουντας επειδη δεν εβλεπα σχεδον τιποτα εξαιτιας του και με αφησε!
Σα τις χορωδιες στο σχολειο ξερω γω:lol::lol::lol:
Όποιος ενοχλείται απο κάτι παει πιο κει. Ε άμα ενοχλείται κι εκει τότε είναι γκαντέμης!
παραννοηση.
απο σενα εξαρταται αυτο… με τι “αερα” πας… ρωτα και κανεναν σχετικο για να μαθαινεις…
τοσοι ειμαστε στο φορουμ!
Κατι έξυπνο ειπες αλλα οκ δεν καταλαβα.
Με ενοχλει λιγακι που βρωμαει.
Αντι για σπραιτ διαφημιστικα και λοιπα θα πρεπει να μοιραζουν αξ.
Αυτο, αν και αστειο σαν θεαμα, θα ηταν μια καλη ιδεα. Ειδικα στις περισσοτερες κοπελες θα αρεσε αρκετα πιστευω
Να μερικα ενοχλητικα πραγματακια.
1)Μαστιγωμα στη μαπα απο βρεγμενα μακρια μαλλια ανα ενα second.Σε φαση να μη προλαβαινεις να παρεις ανασα.Οποιος το χει νιωσει ξερει οτι δεν υπερβαλλω.
2)Τετραπαχοι τυποι με αμανικα Manowar.Ειναι ειδικη κατηγορια,απλα μακρια κι αγαπημενοι.
3)ΓΑΜΗΜΕΝΑ σκαλοπατακια του Fuzz.
4)Ο ΠΟΥΣΤΗΣ απο πισω σου που σε σπρωχνει χωρις λογο με ολη του τη δυναμη σε ολη τη διαρκεια του λαιβ και περιμενεις πως και πως το επομενο πιτακι μονο για παρτη του.Συνανταται κυριως 3η-4η “σειρα”.
5)Κοριτσακι διπλα τραγουδαει οσο πιο φαλτσα μπορει τους στιχους και σου καταστρεφει το φιλινγκ.
6)Χανεις τη πενα με τον πιο ηλιθιο τροπο που μπορει να υπαρξει.Πχ χτυπαει στη μυτη σου και τη πιανει ο διπλα(εχει γινει).
Αυτο με τους ακυρους που σπρωχνουν απο το πουθενα χωρις κανεναν ιδιατερο λογο και χωρις να υπαρχει καν πιτ, ειναι πολυ σπαστικο οντως. Στο Rocking festival εχασα κομματακι απο τη γλωσσα μου χαρη σε μπετοβλακα που θεωρησε πως ειναι καλη ιδεα να χτυπηθει μονος του παιρνoντας μαζι του και τους γυρω του. Ευτυχως γι’αυτον, πανω στην πορωση μου δεν πολυεδωσα σημασια. Μετα εψαχνα μηπως τον πετυχω στο πιτ αλλα μπα
οι άνθρωποι που βλέπουν τις συναυλίες σαν χώρο κοινωνικής καταξίωσης, με την πρώτη ευκαιρία αραδειάζουν στον καθένα την προυπηρεσία τους στα συναυλιακά δρώμενα, πιστεύοντας πχ πως έτσι θα κερδίσουν σεβασμό ή θα ρίξουν πιο εύκολα γκομενάκια. φροντίζουν μάλιστα να πηγαίνουν και στο εξωτερικό, έτσι, να μάθουν κι οι αλλοδαπές τι σημαίνει greek metal lover:lol:
1)Ξέρω πραγματικά ότι δεν υπερβάλλεις…
2)'Η Τετράπαχοι τύποι ΓΥΜΝΟΙ!
- 1000 Τι τραγουδας μωρη φακλανα το one second, οταν εχεις μπροστα σου τον θεο ?
Αληθινο γεγονος:
Gagarin Open Air. Λιγο πριν βγουν οι Type o Negative, ενας τυπας απο πισω μου, ζητησε να του κανω λιγο χωρο στο καγκελο για να μπορεσει να δει η κοπελα του τον Peter ’ μαω γαμαω ’ Steele και την παρεα του. Εννοειται πως ειπα ΟΧΙ :lol:
Rocking.gr Forums > Μουσική > Δημοψηφίσματα > ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΙΣ ΛΟΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΣΟΝΤΕΣ
Τα εισητηρια που ειναι πανακριβα σε σχεση με των αλλων Ε.χωρων.Κυριως.