Κι εμενα μ’ενοχλει αυτο.Αστα να πανε.
τότε να κοντύνετε! η , να φύγετε να πάτε αλλού! :lol:
Όντως αυτο με τους ψηλούς είναι απο τα χειρότερα!
Επίσης το γεγονός οτι αμα πας λίγο προς τα πλάγια δεν βλέπεις καλα την σκηνη, κάτι που δεν νομιζω οτι γίνεται έξω! Ακόμη, πολυ άσχημο είναι όταν ο πισινός σου (άνθρωπος πάντα:p) γκαρίζει στο αυτί του!![-X
tCp,ότι και να περνάμε άμα υπάρχει καλή παρέα και μουσική χαλάλι ΌΛΑ!!!
Η σκόνη που σηκώνεται και μας πνιγει το λαρυγγι.
ποσο κανει ενας ταπητας …?
τοσα λεφτα μας παίρνουν στις συναυλίες…!!
εδω ειναι Ελλαδα φιλε…
καλά μη νομίζετε πως έξω όλα είναι ρόδινα ε!
Άσταυτάρε, χαλάς φαντασιώσεις.
Οντόπι, μου τη σπάει που υπάρχουν συναυλίες. Γιατί δεν έχω χρόνο και λεφτά να πάω σε όλες.
Επίσης που υπάρχει το αυτό το τόπικ όπου αυτοί που δεν πηγαίνουν μπορούν να λένε τι τους ενοχλεί.
Μου τη σπάει που σε πολλά στριμόκωλα λαιβ που χω πάει ο εκάστοτε μπροστινός μου κάνει headbanging με αποτέλεσμα να τρώω όλη τη λυγδομένη μαλλούρα του στη μάπα και να θέλω να πάρω ενα ψαλίδι να τον κουρέψω…
Ναι ε? Και ποιος θα σου κάνει μετά τον ανεμιστήρα με το ελικοπτεράκι του στο στριμόκωλο λάιβ ρε εξυπνήδη?
ΧΑΧΑ από αυτήν την άποψη ίσως και να χεις ένα δίκιο… Αρκεί να μη με ακουμπάνε οι τρίχες του:lightsabre:
Ε τι να τα κανουμε και μεις τα μαλλια μας πρεπει να τα ανεμισουμε…παντως εγω γελιο ειχα ριξει μ ενα φαλακρο που εκανε headbanging σε μια συναυλια, ο οποιος εμοιαζε και με τον τσιαμτσικα
η διψα οταν εισαι πολυ μακρια απο τον χωρο που πουλαει νερο.
η καθυστερηση αναμεσα στις μπαντες.
το ‘‘με το ζορι mosh pit’’.δε παει να παιζει μουσικη σε 2 bpm θα τη φας την σπρωξια σου.
το να αραζουν κατω ατομα, πιανοντας χωρο για δεκα επιπλεον ακομη.υπαρχουν κερκιδες καθως και χωρος προς τα πισω για αραγμα ρε γιδια.
παντως η ιδρωτιλα ειναι cult ρε.βασικη προυποθεση metal συναυλιας.8)
τις γκομενες που σκανε στην συναυλια με τη σαγιοναρα, και οταν τις πατανε το ποδι, στριγκλιζουν… αυτο μου ερχεται τωρα, θα επανελθω δριμυτερος
Το μακρυ μαλλι /αφανα που πιανει χωρo 3 κεφαλιων μπροστα σου και δε βλεπεις το θεο σου. Που πας σε συναυλια ετσι γαμωτο? Βαλε τουλαχιστον ενα λαστιχακι…
Θα σε ρωτησουμε κιολλας…
Το θρεντ ειναι ο,τι να ναι απαντησεις ομως
Δε σου ειπα να με ρωτησεις. Αλλα οτι ειναι σπαστικο, ειναι
Χεστηκαμε
Ελα πηγαινε κανε κανα τσιγαρακι να ηρεμησεις και απαντα σε αλλο θρεντ αμα δεν το σηκωνεις
οι γκόμενες που εαν πάνω στο νταβαντούρι τις χουφτώσεις καταλάθος αρχίζουν και ουρλιάζουν…σε μεταλ συναυλία είσαι μωρή αντί να λες και ευχαριστώ που σε άφησαν να μπεις και δεν σε στείλανε πίσω στην κουζίνα σου ουρλιάζεις κιόλας…
[-X Απαραδεκτος…
lol εγραψε