Καλά, αυτό δεν είναι τίποτε.
Φέτος στο ρόντμπερν, τη ώρα που έπαιζαν οι Στ. Βιτους ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ήταν μπροστά μας ένα ζευγαράκι άγγλων που έλυναν τα προβλήματα της σχέσης τους!!!
Κατσε ρε φιλε, τι ζορι τραβας; Ξερεις ποσα χρονια πηρε και σε αυτους να λυσουν τα προβληματα της σχεσης τους;
αψχαχαχαχαχαχασδφασφδσαγφδσ
Τα συγκροτηματάκια που παίζουν το πολύ 1.30 ώρα
Όλοι μας. Αλλά α) μπορούμε να αποφεύγουμε να γκαρίζουμε μέσα στο αυτί του άλλου και γενικά β) μπορούμε να βάλουμε και ένα όριο στα ντεσιμπέλ. Προσωπικά, προσπαθώ να αποφεύγω να τραγουδάω πολύ δυνατά, γιατί αλλιώς απλούστατα και προφανώς δεν θα ακούω και δεν θα απολαμβάνω τη μουσική. Βέβαια, όπως τη βρίσκει κανείς…
Δεν συμφωνώ με το κείμενο από το youtube που παρέθεσε κάποιος πιο πάνω, αλλά από την άλλη, όταν βρεθείς «αγκαλιά» με το διπλανό σου από το στριμωξίδι, ε μην του κάνεις και καντάδα στα μούτρα.
Ναι, για να πω την αμαρτια μου, κι εγω το κανω καμια φορα αυτο… ενω σε μερικες μπαντες που μπορει να μη με ενδιαφερουν πολυ, μπορει να καθομαι ησυχος και να ακουω, μολις μπει η μπαντα που γουσταρω, καμια φορα ξελαρυγγιαζομαι να τραγουδαω και ειμαι θεοφαλτσος. Αλλα δεν κρατιεμαι ρε παιδια. Λυπαμαι τους διπλα μου, αλλα θελω να ξεδωσω. Τρανο παραδειγμα, οι Blind Guardian προχτες. Τα τραγουδησα ολα…
Εμενα αυτο που με εκνευριζει απιστευτα, ειναι κατι που λεγεται νομος του Murphy, και παντα πιανει με μενα. Εκει που θα ειμαι και θα λεω “ωραια, εδω δεν εχει ψηλους… Βλεπω καλα…” (μιας και δεν ειμαι το πρωτο μποι), θα ερθει να κατσει ακριβως μπροστα μου ο ψηλος μαλλιας με τη χαιτη αφανα που καλυπτει χωρο για 3 κεφαλια. Sorry αν ακουγομαι κακος, αλλα που πας ρε μεγαλε σε συναυλια ετσι? Ασε το τι γινεται αμα φας το τριχομανι στη μαπα ενω εισαι μουσκεμα στον ιδρωτα… Καλη ορεξη…
Συμφωνω με τα αλλα που ειπε ο Vic. Ειδικα με τους βλαχους που αρχιζουν και σπρωχνουν τους παντες χωρις καν να υπαρχει pit, μη βλεποντας ποιοι ειναι γυρω τους. Ειδα κι επαθα να βοηθησω μια κοπελα να αναπνευσει στους Guardian γιατι ενας μπετοβλακας εσπρωχνε σαν αφηνιασμενος.
Α και για το πιτ… καλο το σπρωξιδι, καλες και μερικες ψιλες, αλλα γαμω το κεφαλι μου, εφαγα αγκωνια στους Testament στο σαγονι και εκοψα κομματι της γλωσσας μου. Πανω στην πορωση δεν πολυεδωσα σημασια. Μετα απο λιγο ειδα ενα βλακα να κοπανιεται και να απλωνει χερια και ποδια γυρω του. Στα @@ του αμα χτυπαγε κανεναν. Ετσι και με επαιρνε καμια, θα πεθαινε μεσα στο pit.
Λιγη προσοχη δε βλαπτει
Πόσο δίκιο έχεις!!! Θυμάμαι ότι μου είχε συμβεί έντονα αυτό στους White stripes όταν είχαν έρθει. Δε φτάνει που ήταν 20 λεπτά συναυλία… ήταν κάργα σε ψηλούς με αφάνες:?
Επίσης μου τη σπάνε όλοι οι στερημένοι που πάνε και χουφτώνουν κοριτσάκια. Έλεος ρε γμτ. Αντί να δώσεις 80 ευρω για τη συναυλία τράβα σε κανα πορνείο να ηρεμίσεις.
λωλ, ποιος ειναι ο θεουλης που απαντα στο youtube μου? :lol:
γτ γράφεις το λολ με ω;
ειμαι καλτ.
- πολυ σπαστικο που δεν υπαρχουν καδοι… ο χωρος με τη ληξη της συναυλιας γινεται σκουπιδαριο…
2)γουρουνοκεφαλες
3)γκομενιτσες που σκαρφαλωνουν πανω σε αλλα ατομα, ετσι ωστε ακομη κ ο φασουλας να μην καταφερει να δει
4)χουφτωματα
5)body slam (βλ.ποκεμον)
Εγώ είμαι. Δεν άντεξα με αυτα που διάβασα. #-o
Σωστη παρατηρηση. Κριμα ειναι τα ζωντανα…
Προτεινω να καθιερωθει το πεταγμα αντιγραφων (μιας και τα original δυστυχως δε θα φτασουνε) των κεφαλων των (εδω προτεινω νεο θρεντακι με δημοξηφισμα):
α) Θωδη,
β) Εθνικου Σταρ (παιρνει επαξια την ξηφο μου),
γ) Κατελη
- Όταν από κει που δεν το περιμένεις,έρχεται ένα ντερέκι μπροστά σου και σου κρύβει τη θέα(:evil:),
- όταν ο διπλανός/μπροστινός απέχει από το μπουκαλάκι του αποσμητικού 57546876987698 χιλιόμετρα(ναι όλοι ιδρώνουμε στις συναυλίες,ειδικά σε κλειστό χώρο αλλά δεν βλάπτει να το χρησιμοποιούμε και λίγο το ρημάδι),
- όταν τρως μπουνιές/κλωτσιές χωρίς καν να υπάρχει πιτ
Ε,αυτά πάνω κάτω.
Πάρα πολύ σωστό.
Στο RW έψαχνα αγωνιωδώς να βρω ένα κάδο.
Από την άλλη, στο Open Air του 2007, θυμάμαι ότι είχε ένα σωρό κάδους και παίζει να ήμουν από τους ελάχιστους που τους χρησιμοποίησαν.
:lol::lol::lol:
:respect: στα χρονια που περασανε…
που ειμαι κοντη
Ναι και εγώ.Πληρώνεις και σχεδόν 30 ευρώ και δεν θα βλέπεις ,ακόμη κ αν είσαι μπροστά. :lol:
που ειμαι ψηλος… και εμποδιζω:lol::lol: