:bow2::bow2::bow2::lol3::lol3::lol3:
ο λαός θέλει λινκ !!!
Το να μου σκαει νερο απο μπουκαλι στη μαπα εκει που δεν το περιμενω και μετα στα καπακια και το μπουκαλι επιπλεον μεσα στα μουτρα μου…ελεος,καψωνεσε,ριξε νερο πανω σου και παρατα μας εμας…το quote απο πανω τα σπασε…σιγα ρε μανταμ,που λεει και ο Γεωργιου:p
το ποιο σπαστικο πιστευω ειναι η αναμονη μεχρι να βγει το συγκροτημα.ειναι πολυ κουραστικο και υστερα δεν αποδιδεις 100% στα πιτ.ειδικα οταν στεκεσαι ορθιος 1,5 περιπου ωρα (π.χ. opeth).
Tα φλωροπίτ γαιτανάκι/γύρω-γύρω όλοι που όλοι τρέχουν χοροπηδηχτά σαν να κηνυγάνε πεταλούδες στην εξοχή. Νταξ, δεν είπαμε να σκοτωθούνε κιόλας, απλά ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΤ. Μην κάνεις καθόλου πιτ, αν είναι να το ξεφτιλίσεις.
Νταξει, οντως φωναζω και ακουγομαι αισχος, αλλα οκ, τραβα να δεις αν ερχομαι ξερωγω.
Mου τη σπάνε όλες αυτές οι όμορφες (σαν αυτή που βλέπω τώρα στη δουλειά) με τα ουουού και τα έτσι τους, που έρχονται στις συναυλίες και δε μας αφήνουν να παρκολυθήσουμε με την ησυχία μας. Χθες στους Guardian μία μελαχρινή έκανε τόσες επικύψεις μπροστά μου, ψάχνοντας την τσάντα της, κάθε τρία λεπτά, που,… ασταδιάλα…8)
και μενα …λιγο
εμενα μου τη σπασανε οι δυο μικρωκαμωμενες κοκκινομαλλες και αυτα που (δεν) φορουσαν χτες με αποτελεσμα να αποσπαται η προσοχη μου οση ωρα επαιζαν οι γκαρντιαν! 8)
[SIZE=“7”]ΚΑΒΛΑ[/SIZE]
Κι εγω αν ημουν εκει θα προτιμουσα τις 2 δεσποινιδες απ’τους Guardian.
Να είναι ο διπλανός ιδρωμένος…δεν μπορώ κατακαλόκαιρο να φοράω μακρυμάνικα για να μην έρχομαι σε επαφή με τα ιδρωμένα χέρια του άλλου :lol: θα κολλήσω τίποτα…
αν ειναι ατριχος?
και απο τον αρη…
H απλυσιά,
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:lol:
Τι δηλ. αλα Sean Brennan;;;;;; 8O Εεεε τότε δεν θα έχω κανένα πρόβλημα!!! Αφού ξέρεις…
:naughty::naughty::naughty:
οι μπαμπαλογριες που θυμηθηκαν τους σκορπιονσ στην ξανθη,ηρθαν τερμα μπροστα,και καθε φορα που καποιος εμπαινε μπροστα τους η διπλα της αρχιζαν,εδω θα κατσεις?περιμενω απο τι ωρα.και μολις ηρθε η σειρα μου,που ημουν και πριν απο αυτην εκει,μ λεει εδω θα κατσεις?εχει ποση ωρα που μαι εδω…της λεω κυρα μ εγω ανεβηκα απο σαλονικη κανε μας τη χαρη…ΟΥΣΤ
δε ξερω πως τυχαινει συνηθως κοντα μου ναναι ο πιο παραφωνος και να τα δινει ολα οταν ερχεται η ωρα για το ρεφρεν και ενω η φυση του λεει εμπρακτα οχι φιλε δεν το εχεις δεν γεννηθηκες με αυτο … τιποτα!
δεν πα να ραγιζει η φωνη του αυτος εκει, απτοητος
Άστο μεγάλε, όσες φορές μου το έχουν κάνει το έχω κάνει κι εγώ. Και λίγο παραπάνω, μη σου πω. Και έχει και την πλάκα του να κοιτάς μετά το φάλτσο σου τον άλλον που ζητάει έλεος…:lol::lol::lol:
Αλλιώς, όλοι μετά στην λυρική… Ριγκολέτο, Φίγκαρο, Τόσκα και δε συμνμαζεύεται…
-
Όταν ο τραγουδιστής γυρνάει το μικρόφωνο στο κοινό σαν να λέει «δικό σας», με αποτέλεσμα να τραγουδάει ο ίδιος μόνο το 30% των στίχων. Απάτη!
-
Όταν ο υπερφάλτσος διπλανός ξέρει όλους τους στίχους απέξω.
-
Όταν ο υπερφάλτσος διπλανός δεν ξέρει τους στίχους, αλλά προσπαθεί να τους μάθει εκείνη τη στιγμή.
-
Όταν ο ενθουσιασμένος οπαδός ξεκινά pit πριν ελέγξει ποιοί βρίσκονται γύρω του.
-
Όταν ο ενθουσιασμένος οπαδός προσπαθεί να προεκτείνει το pit σπρώχνοντας αυτούς που εμφανώς δεν θέλουν να συμμετέχουν.
-
Όταν ο πιο βλαμμένος του pit στέκεται ακίνητος στη μέση, απλά και μόνο για να καταφέρει να δώσει ύπουλες γροθιές στους λοιπούς χαρούμενους.
-
Όταν ο τύπος μα τα 1821 piercing αποφασίζει να συμμετέχει στο pit, αλλά απαιτεί ξεχωριστή μεταχείριση.
-
Όταν αποφασίσει να συμμετέχει σε pit γυναίκα με τακούνια.
-
Όταν ο τύπος που εμφανώς δεν γουστάρει τη συναυλία σχολιάζει υψηλόφωνα, με ύφος «υπεράνω». Υπάρχει μπαρ στο βάθος, αγαπητέ, πήγαινε για κανένα αφέψημα και περίμενε να βγουν οι «δικοί σου».
-
Όταν στην ουρά για οτιδήποτε, εσύ αφήνεις σαν άνθρωπος μια απόσταση μισό μέτρο από τον μπροστινό σου, αλλά ο πίσωθεν σου προσκολλάται σαν χταπόδι και σπρώχνει. Δεν σ?αγαπώ ρε φίλε, δεν σ?αγάπησα ποτέ.
-
Όταν ο κόσμος κάθεται στα σκαλιά. Σημείωση για εξωγήινους: στα καθίσματα καθόμαστε, τα σκαλιά είναι για να κινούμαστε.
-
Όταν εκτοξεύεται οτιδήποτε μπορεί να πονέσει τον άτυχο πάνω στον οποίο θα προσγειωθεί.
Πιστεύω (χωρίς ιδιαίτερη διάθεση αστεϊσμού) ότι πρέπει να υπάρχει ένας κώδικας συναυλιακής αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης ως προς τη φυσική ασφάλειά μας, ώστε σε μια προσπάθεια εκπολιτισμού, όσοι γίνονται μάρτυρες “παραβάσεων” να προσβάλλουν ανελέητα τον “παραβάτη”.
-
Διαφωνώ. Αφού το γουστάρω και θέλω να ξεδώσω, τι να κάνω ο μαύρος; Δεν είναι καλό, αλλά…;
-
Γιατί;:(:(
Σε όλα τα άλλα 10000000%
Δε θυμαμαι να το εχω ξαναγραψει επισης ισως ν’ακουστω λιγακι κακος αλλα εμενα μ’ενοχλει απιστευτα οταν θελω να πιασω μπροστινη σειρα για μα μπαντα που γουσταρω απιστευτα και μου τη παιρνει καποιος ξεμπαρκος που απλα χτυπιεται.
Ενα τετοιο περιστατικο μου συνεβη στο live των Sick Of It All και οχι μονο αυτο αλλα μ’εσπρωχνε πισω κιολας(εκανε και devil horns λες και βρισκοταν σε κανα live των Judas Priest).
Θυμάμαι ότι με είχε ενοχλήσει πολύ στους Anathema όταν έπαιζε ο Vincent με την κιθάρα και τραγουδούσε και οι δίπλα είχαν πιάσει την κουβέντα!