ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

περσινα ειναι αυτα.
φετος δεν ειχαμε τετοιες αηδιες.

Πάλι καλά!

το στριμωξιδι
οι εξυπνακηδες που ουρλιαζουν με καμαρι ολους τους στιχους μονο κ μονο για να κανουν επιδειξη
τα ηλιθια ζευγαρακια που καβαλιουνται μεσ στη μουρη μου

οταν ανεβαζει στους ωμους του καποιος την γκομενα του…τουλαχιστον να εβγαζε κ κανενα ρουχο:p:D

οταν παιζει μια μπαλαντα κ τα ζευγαρακια αγκαλιαζονται κ φιλιουνται…

οταν με σκουνταει τυπας που εχει πιασμενη κ σερνει την γκομενα του απο το χερι για να παει μπροστα με το υφακι “μαλακα εγω εχω γκομενα”…

τα ζευγαρακια γενικως:p

+1242455
τι πραμα κ αυτο με τα ζευγαρακια???πανε στις συναυλιες να δειξουν τον ερωτα τους:p
σπαστικο ειναι κ οταν ο διπλανος δεν εχει προνοησει να βαλει αποσμητικο:?
ααα κ το χειροτερο ειναι αυτοι που λενε στη μεση της συναυλιας : συγγνωμη να περασω???κατσε ρε φιλε που να πας???σου κλεβει τη θεση με εμμεσο τροπο κ καθεσαι σα λαλακας μετα…

η μικρη διαρκεια?

μεγαλο προβλημα κ αυτο…κυριως στα φεστιβαλ γινεται.

και στα φεστιβαλ ειναι σπαστικο αλλα και μονες τους οταν ερχονται πολλες μπαντες εχει καταντησει στανταρ πια να παιζουν μιαμιση ωρα και ολοι λεμε ‘‘ουφ, παλι καλα’’

:? ναι οντως…τι πραγματα ειναι αυτα??δεν μας σεβονται…το 2ωρο ειναι must8)

ο βλακας με τον πυρσο που τον πεταει στον κοσμο ή στην σκηνη…
ο βλακας με τα καρφια στα χερια που χτυπιεται σαν χταποδι…
ο βλακας που δεν περιμενει στην ουρα να παρει μπυρα και μετα παραπονιεται στα φορουμζ για την αργοπορια…
ο βλακας που μαζι με αλλους βλακες ακουει πχ το when a blind man cries και κανουν mosh pit…
o βλακας που ενω καποιος αλλος εχει πιασει μια πενα του κανει ντου για να την παρει…
οι βλακες που την ωρα τις συναυλιες κ ενω γινεται χαμος σκυβουν για να βρουν μια πενα…

φτανουν αυτα???:smiley:

Κάνω ενα μπαμπ, με ενα quote απο κομμεντ σε βιντεακι μου στο youtube.

re pedia pragmatika eleos me to na tragudate eno tragoudane oi theoi! Ke prin mia vdomada pu piga stus LinkinPark olo palamakia ke fonules itane to kino,Eleos dn borume na akusoume to sigrotima!!! Tha to skefto an tha ksanapao alli fora ama ine etsi! dld pio poli gustaro ta sigrotimata pu dn tus kserune giati to kino kathete isiha ke akui, dn gamai to tragudi.

:lol3::bow2:

Αυτού ο μόνος χώρος που του ταιριάζει είναι το Μέγαρο… :stuck_out_tongue:

Οτι ετοιμαζομαι να παω στη συναυλια και να δω τη μπαντα μονος μου και βλεπω κι αλλα ατομα γυρω μου.

Ποιον κοροιδευετε ρε;;; :x

αυτό μου θύμισε αυτό

:lol::lol::lol:

διοτι εγώ ετοιμάζω την ομάδα να πάρει το κύπελλο, να έρθουμε και να παίξουμε μόνοι μας… και βρίσκουμε και άλλες ομάδες στο γήπεδο! Ποιόν κοροϊεδεύετε ρε???

:lol:

φιλε…πριν καν δω το λινκ σου και τα οσα εγραφες…μου ειχε σκασει στο μυαλο ο Καλιβατσης να βγαζει καπνους!!

TRADEMARK!8)

οι μαλακισμενες που ηταν πισω μου στους σλιπνοτ.

αν εφυγαν “κυριλε”…

ειναι δικο σου λαθος!:stuck_out_tongue:

-τα νερα κατω στο πιτ
-οταν ο διπλανος κανει χεντμπανγκινγκ και χτυπαει τους γυρω του με τα μαλλια του αλλα δεν παιρνει χαμπαρι
-να πετανε μπουκαλια προς την σκηνη

τα γεματα μπουκαλια κ τα κινητα,καμερες κλπ!!!

Χουφτωστη!