πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τα
θα παω cloven hoof.ελατε να με απολαυσετε.μακελειο λεμε.:lol: :lol: :lol:
με ενοχλουν 2 πραγματα…ενα οτι σε μερικα μερη εχει χωμα και σκονη…και 2 οτι ειμαι κοντη και δε βλεπω καλα με κατι πανψηλους…
μπραβο αγορι μου, κι εγω στο ζαγοραιο
Που βγαζουν τις μπλουζες τους καποιοι με οτι συνεπαγεται αυτο,που παιρνουν στους ομους τους τις γκομενες και οχι μονο κ ετσι αν αυτος που ηταν πισω εβλεπε λιγο πλεον δεν βλεπει καθολου,που καποιοι frontmen αφηνουν σε πολλα κομματια το κοινο να τραγουδαει αντι να τα πουν αυτοι, ολοι αυτοι που τσιριζουν κ κανουν σαν χαζοχαρουμενα χωρις λογο.:roll: #-o #-o
Η ουρά στη μπάρα… ρε δωστε χώρο στο λαό !!
Επίσης,
Το οτι όλες οι μεταλούδες, είναι χοντρες.
Οι ωραίες - μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού - ειναι με τύπους, που ακόμα φοράνε κοντάρδες και Nike με τη γλώσσα απ’εξω.
Το οτι έχεις το νου σου στα κλείδια σου μην φύγουν απο κανα κεφαλοχτύπημα, και επίσης στο αμάξι σου, μήπως και το βρείς χωρίς μπαρ-μπριτζ η κάτι παρόμοιο.
Που μετάνοιωσα που δεν πήρα, τα ωραία μπλουζάκια - διοτι δεν είχα λεφτα.
Που δεν έφαγα κανα βρωμικο δια χείρος με το πέρας της συναυλίας.
ναι ρε γαμωτο,γιατι το αλλο?που βγαζουν τα καπακια απο τα νερα?νεα μοδα κι αυτη.
Η αγένεια και η ψευτομαγκιά εκ του ασφαλούς των σεκιουριτάδων…
Που σε πολλα πιτ ειναι κατι τυποι που εχουν τους αγκωνες τους πολυ ανοιχτα και σε χτυπανε ευκολα… Καβαλερα εφαγα μια αγκωνια στο Arise και εκτος απο το τεραστιο καρουμπαλο, μετα ζαλιζομουν και εχασα το πιτ σε τοσες κομματαρες…
Στους Meshuggah είδα live μια γερή αγκωνιά στη μύτη! Ακόμα κλαίει το παιδί…
Ελεος! Κατι τετοια τα σιχαινομαι… Γουσταρω πολυ τα πιτ να κωλοχτυπηθουμε, να σμπρωχτουμε αντε να πεσει και καμια ψιλη… Μεχρι εκει… Κατι τυποι τελειως στα @@ τους αμα χτυπησουν σοβαρα κανεναν…
Moυ τη δινουν τα drum solos :!:
Tζαμπα χρονος που συνηθως ειναι ενα τραγουδι παραπανω…
Όχι, απλά αυτός δεν γούσταρε πιτ και όταν έπεσε ο άλλος πάνω του, του την έσκασε στην ψύχρα!
Τα σολος γενικότερα. Κιθάρας, μπάσου, φυσαρμόνικας…
Το we want more. Γουη γουοντ μορ αλλα ο τονος της φρασης ειναι αναγουλιαστικος
ευτυχώς που στις συναυλίες ελληνικών γκρουπς δεν υπάρχει αυτό (εκτός από μέταλ γκρουπς πυ όταν το κοινό δεν κοιμάται μπορεί να ακούσεις κανέναν να το φωνάζει μόνος του)!
Εξαρτάται βέβαια, πχ αμα πας σε live από κανένα χαρούμενο ροκ γκρουπ θα ακούσεις “κι άλλο - κι άλλο” που είναι αρκετά παιδικό και έχει πλάκα.
Αμα πας σε κανένα πανκ γκρουπ η επιθυμία του κοινού για επί πλέον κομμάτια εκφράζεται μέσα από το “φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες”
κλπ κλπ
κλασσικά η χειρότερη στιγμή σε κάθε λαηβ.μακριά από μας τέτοια καταστροφικά πράματα
Και τα encore επίσης. Ποιος διάολος τα ανακάλυψε?
Δεν με χαλάνε ιδιαίτερα…:-k
Εμένα με χαλάει που έχουν ξεκινήσει και βάζουν αυτές τις ζώνες στις συναυλίες δηλαδή για να δεις τη μπάντα σου από κοντά θα πρέπει να πληρώσεις περισσότερα!!Σε μια συναυλία που παίζουν πολλά συγκροτήματα τύπου Rockwave είναι λογικό κάποιος να μη θέλει να δει όλες τις μπάντες από μπροστά αλλά τις 2-3 που του αρέσουν και έτσι να μπορεί να μετακινείτε άνετα στο χώρο χωρίς να πιάνει τζάμπα χώρο μπροστά που θέλει ο καθένας να δει τις μπάντες που του αρέσουν!