μ’αλλα λογια σου τη σπανε ολα.πες το μας ετσι
βασικα δεν μου τη σπαει τοσο το χωμα ελλειψη νερου καθυστερησεις και οτι εχει να κανει με διοργανωση.οχι οτι ειμαι και μαζοχας.απλα πιο πολυ θα καυτηριασω την νοοτροπια των οπαδων παρα την μεθοδο κλοπης και εκμεταλευσης των ληστων-επειχηρηματιων.
Ως γνωστόν είμαστε όλοι ίδιοι και όταν κάποιος συμπεριφέρεται διαφορετικά είναι περίεργος,φλώρος κλπ
Το δούλεμα από τις μπάντες -ειδικά οι Scorpions τόχουνε γαμήσει- για το πόσο αγαπάνε την Ελλάδα.
Το κράξιμο στα σαππόρτ. Ακόμη θυμάμαι δυο μαλακισμένα πίσω μου στους Σκόρπιονς να λένε “τώρα θα βγει ο μαλάκας ο Κόκερ”, “κοίτα ρε πώς είναι το χούφταλο”… Το ότι στην αρχή του Κόκερ φωνάζανε όλοι “Σκόρπιονς!” μόνο ως αηδιαστικό μηδενισμό μπορώ να το χαρακτηρίσω…
Άσχετα ότι μετά και το “A Little Help…” το γύρισαν όλοι και φωνάζανε “Κόκερ!”… Σεβασμός στην καλύτερη φωνή στην ιστορία της μουσικής!!!
οχι ρε φιλε στο κοκερ τετοια πραγματα.ελεος.και γω που ειμαι καφρος τις αξιες τις σεβομαι.πωπω δεν ξερω πως θα αντιδρουσα αν το εβλεπα αυτο.εν βρασμω μαλλον.μια παντως 2004 που φωναξε πουστη χαλφορτ με το που γυρισα και την κοιταξε μαζευτηκε και γελασε.χαχαχαχα.τρουιλαααααααααα.#-o
Με ενοχλεί που διψάω και δεν έχει νερό! :roll:
To ρυθμικο πιτσιλισμα της ραχης απο τα μαλλια του απο πισω headbanger.
Δηλαδη οι ασημοι που ακουνε και μεταλ μεσα σ’ ολα και που πανε σε μια συναυλια ειτε για να κατσουν ησυχα ΓΙΑ Ν’ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ και θελησουν να σεβαστουν τον χωρο και να μην το παιξουν μαγκες, περισσευουν σε οποιαδηποτε μεταλ συναυλια; :-s
Απο τα πιο αθλια κοινα πιστευω που υπηρξαν ποτε
Το οτι χοροπηδας στα χτυπιαρικα τραγουδια και εχεις τον/την απο πισω να μουτρωνει. Ε κατσε κερδκιδες ρε βλημα…
Το οτι πρεπει να ειμαι +5 κιλλα απο τα μπουκαλακια νερου η να πεθανω απο τη διψα
Το οτι μερικοι δεν χρησιμοποιουν αποσμητικο -----------…
Ναι σε λίγο θα μας πεις να πάμε συναυλία Manowar και να φοράμε αποσμητικό. Ή να έχουμε κάνει μπάνιο μέσα στις τελευταίες 2 βδομάδες.
ενταξει αμα δεις μπυρα ενα δεκαρικο(γιατι καποια μερα με τον αερα που πηραν δεν το κοβω απιθανο)μη κανεις παραπονα
Τωρα που ειπες για μπυρες, θυμηθηκα και κατι αλλο που με ενοχλει στις συναυλιες: Η εμμονη με τις μπυρες. ΟΚ δεν λεω, και εγω γουσταρω να ρουφαω το Θειο ποτο στι συναυλιες αλλα το οτι στην συναυλια του Knopfler (και σε αλλες) υπηρχαν ουρες για μπυρα ενω η μπαντα επαιζε Brothers In Arms ε οσο να ναι ειναι σπαστικο
και να κανω χεστηκανε.ρε εδω θυμαμαι για την καθυστερηση με τα λεωφορεια σαμπαθ ειχανε παει παλικαρια μεχρι και στην αστυνομια να κανουνε μυνηση.σιγα μην σκασω με τους απατεωνες.αποχη απο iced and maiden.το χω πει και το ξαναλεω.η καλυτερη φαση ειναι συναυλιακη χωροι του στυλ γκαγκαριν και αν που ειμαστε εμεις και εμεις και ακομα και χαλια διοργανωση να εχει δεν εχει σπαστικους ασχετους οσο εχει στα ροκγουεβια.επισης βλεπεις και ολοκληρωμενα show.
σωστα…επρεπε να ακουνε το τραγουδι και να μπορουσες ανετα να παρεις εσυ μια μπυριτσα
ενδός των συνόρων υπάρχει μια…“υστερία” για τον/τους καλλιτέχνη/καλλιτέχνες η οποία γίνεται λιγάκι κουραστική,αγχωτική,σπαστική σαμ τάημς,και φυσικά διαφαίνεται στις συναυλίες
καποιον nick cave μου θυμισε αυτο.και δυστυχως οχι μονο
τι σημαίνει ποτισμένος ας πουμε ερχονται οι ac dc εγω δεν ειμαι ο φανατικοτερος τους οπαδος αλλα ξέρω οτι θα ναι μια συναυλιακη εμπειρια,πειραζει να παω?να καταθέσω την ψυχη μου στο βωμο του μεταλ-κοψε τους MANOWAR πχ πηγα μανου η συναυλια ηταν τοσο ωραια που δεν χόρεψα οσα θα θελα εμεινα στηλη αλατος τι σημαινει οτι δεν κατέθεσα την ψυχη μου αλλα και να μην την κατέθεσα δεν λεει κατι,δεν ειναι αναγκη να παω πχ σε μια μεταλ συναυια και να μαι μοσ πιτ συνεχεια μπορει να θέλω απλα να τους ακουσω δεν λεει κατι αυτο.ΠΟΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛ? νταξει εγω ειμαι ποτισμενος με τον ιο του ντεκαπαζ.
καλη τρουιλα και διπλο τζατζικι στο σουβλακι
παναγία μου,τώρα το διάβαζα αυτό το ποτιζμένος με τον ιό του μέταλ,μεγάλη στιγμή
O κακός ήχος και η έλλειψη εξαερισμού στους κλειστούς χώρους. Για να είμαι ειλικρινής, μετά το φιάσκο-συναυλία των Electric Wizard, δεν ξαναπάτησα σε live…
Gagarin και An λεει μονο γιατι θα μπορεσεις ν’ ακουσεις και να δεις σιγουρα. Ειναι απλα ωραιοι χωροι. Βλεπεις ολοκληρωμενα show επειδη δεν υπαρχουν ατομα που δεν καταθετουν την ψυχη τους στον βωμο του μεταλ; Αμα εχουν κανει τα ναρκωτικα της ζωης τους, αν οι ηχοληπτες και η διοργανωση ειναι γτπ, θα ειναι ωραια και ας ειναι μαζεμενοι οι τρου φανς;
Εσυ δεν ειναι να πας σε battle of the bands :lol: