Μεταλλάδες. Μια μεγάλη, ενωμένη οικογένεια.
Η πολύ ζέστη. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!
- Με ενοχλεί αμα η συναυλία γινεται σε club να μην υπαρχει καλός εξαερισμος.
- Οταν κάποιοι εχουν το θρασος να ερχονται τελευταια στιγμη και θελουν να σου φανε και τη θεση απο’πανω![-X
- Αυτοι που πανε στις συναυλιες και γκρινιαζουν/βαριουνται/κοιμουνται…
4.Αυτοι που σπρωχνουν διαρκως και χωρις λογο.
Με ενοχλεί που όλοι απο πίσω σπρώχνουν και αδιαφορούν που καποιοί άλλοι βρίσκονταν σε καποιά θέση πρίν από εκείνους…
Γιατί ντε. Μια χαρά δικαίωμα είναι.
Έντιτ για να πω τη μαλακία μου: Τους μεθυσμένους/υπό την επήρρεια ουσιών θεατές! Και τους βρωμιάρηδες! Ναι, ειδικά αυτούς!
Ελα μου ντε…γιατι? Να καθονται σπιτια τους.
οσον αφορα το εντιτ, είμαι τυχερη δε μου’χει τυχει…
Ώπα γκομενάκι είσαι; Φωτογραφίες στο αντίστοιχο τόπικ.
^ :lol:
(εγω δε βάζω φωτο μη σας το χαλαω το τοπικ…)
on topic (μη μου την πει και κανας mod:p )
Συμφωνώ.
+2…
Είναι τρομερά άσχημο.
Και στους Mastodon μερικοί καθυστερημένοι είχαν πετάξει μπουκάλια.
Οι διαφοροι μ@λ@κες που πηδανε πανω στην σκηνη!!!
Το 2005 ειχα παει Βαρκελωνη να δω Queen+Paul Rodgers και την ωρα που λενε το We are the champions εμφανιζεται απο το πουθενα ο Jimmy Jump κρατωντας ενα σκουφο με τα χρωματα της Καταλωνιας.Παει να τον φορεσει στον Paul Rodgers o οποιος δεν καταλαβε τι γινεται και πηγε να πεσει απο την σκηνη…
Σεβαστος ο αγωνας τους για ανεξαρτητοποιηση αλλα ρε φιλε μην πηδας και τους υπολοιπους που ηρθαν να διασκεδασουντην στιγμη κιολας που ο Βrian May ειχε κρεμασει την σημαια της Καταλωνιας στο μικροφωνο του…
ΥΓ.Για οσους δεν γνωριζουν ο Jimmy Jump ειναι γνωστος σαλταδορος σε διαφορα events,ειχε πεταξει και την μπλουζα της Barcelona στα μουτρα του Φιγκο στο τελικο του Euro 2004!!!
το χωμα που σηκωνεται στο terra vibe και οτι στις περισσοτερες δε βλεπω λογο υψους:p
*Οι “γκομενιτσες” που ερχονται πχ Metallica, Linkin Park γιατι το Nothing Else Matters και το In The End “τα σπανε” και ο Hetfield και ο Bennington “ειναι σουπερ γκομενοι και ηταν οι εφηβικοι μου ερωτες”. Ειναι οι ιδιες που την αλλη μερα θα πανε Βερτη με τον καγκουρα τους.
*Οι τυποι που βγαζουν την μπλουζα τους στα live… χαλαρωστε ρεεε, ενταξει γυμνασμενοι ειστε (ο ενας στους δεκα βασικα:lol: ) αλλα δεν ειναι αναγκη να τρωμε μασχαλιλα και ιδρωτιλα οι υπολοιποι (εχουμε και εμεις δικο μας ιδρωτα και μασχαλη, δεν χρειαζομαστε επιπλεον:lol: )
*Οι τυποι που ερχονται σε μια συναυλια με αποκλειστικο σκοπο το “ξυλο” και το mosh pit. Και μετα το συζητανε στο φορουμ λες και εκαναν κατι σπουδαιο…:lol: Και αμα δεν εχει γινει mosh pit η συναυλια δεν ηταν καλη κτλ
*Οι τυποι που με το που τελειωσει η συναυλια αρχιζουν την γκρινια για το σετλιστ και την διαρκεια (και φυσικα την συνεχιζουν στο φορουμ). Απο την στιγμη που ακουστηκαν παραπονα πχ για την συναυλια του Waters και η των Metallica, ε ολα ειναι πιθανα… Φταινε ομως και τα συγκροτηματα που δεν μας ρωτανε πριν τι να παιξουν
*Το κλισε " Το ελληνικο κοινο ειναι απο τα καλυτερα":lol: :lol: :lol: που το εχουμε πιστεψει…
*Το οτι αν δεν μας αρεσει το support πρεπει να το κραξουμε…
Θα συμφωνήσω μαζί. Αλλά έτσι είναι δυστηχώς, πάντου υπάρχουν οι στενόμυαλοι,οι μπρατσαρλαδες, οι χαζογκόμενες, και όλα τα παρόμοια, παντού, απλά αλλάζουν όνοματα και φάτσες.
λοιπον μου την σπανε αυτοι που δεν ειναι ποτισμενοι με τον ιο του μεταλ μεχρι τα μπουνια.μου την σπανε οι γκρινιαριδες οι μετριοι οι υποκριτες οι καραγκιοζηδες και οσοι πανε στις συναυλιες και δεν καταθετουν την ψυχη τους στον βωμο του μεταλ.επισης μου την σπανε οι φλωρατζες οι ακυροι οι βλαμενοι με τα κινητα που πανε και μπροστα οι παρεξηγιαρηδες οι χαζογκομενες και οι χαζογκομενοι.γενικα οποιος σεβεται το μεταλ ξερει πως ο μονος κανονας σε μια μεταλ συναυλια ειναι πως δεν υπαρχει κανονας.για διοργανωτες δεν θα μιλησω.αυτοι ειναι εκτος και κοιτανε μονο να κονομανε.
Οι περισσότεροι αναφέρετε την αθλιότητα των χώρων από την άποψη της κακής ακουστικής και του κακού εξαερισμού. Έχετε σκεφτεί ποτέ άμα ξεσπάσει καμιά φωτιά σε αυτούς τους χώρους τι έχει να γίνει, έτσι όπως μας στοιβάζουν και έτσι όπως αφήνουν τους τσαμπατζήδες να μπαίνουν μέσα? Τρόποι διαφυγής δεν υπάρχουν. Μία φορά πού ήμουν στο γκαγκάριν καθόμουν δίπλα στη λεγόμενη Fire exit και ήταν κλειδωμένη. Δηλαδή τι περιμένουν, να γίνει πρώτα το κακό και μετά να ξεκλειδώσουν τις πόρτες?
Ένα άλλο είναι φυσικά η αγένεια των σεκιουριτάδων (και αστυνομικών όπου αυτοί υπάρχουν, αλλά μάλλον αυτό το παίρνουμε πλέον ως δεδομένο στη “δημοκρατική” Ελλάδα που ζούμε). Χάθηκε να τους κάνουν ένα σεμινάριο για το τι σημαίνει να είσαι ευγενικός με τους πελάτες? Το ξέρω ότι υπάρχουν και πελάτες-κανίβαλοι, γι’αυτό είστε ντερέκια να τους πετάτε έξω, αλλά εγώ που πάω σαν κύριος στις συναυλίες γιατί πρέπει να με μεταχειρίζεστε όπως τους υπόλοιπους Μογγόλους.
Υπάρχουν και άλλα πολλά τα οποία είναι χιλιοειπωμένα.
Συμβουλή: Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα να δείτε συναυλία στο εξωτερικό, κάντε το. Πραγματικά είναι η μέρα με τη νύχτα!
Ρε μεγάλε έλεος πια. Και εγώ φανατικός Manowarάς είμαι αλλά έλεος εσύ είσαι ο Demaio.
Μεγάλο σπάσιμο σε live των Metallica, που ήταν τρεις πιτσιρίκοι και οι γκόμενές τους και μιλάγανε για το Load, το Reload και το Black… “Τι να λέμε τώρα… δισκάρες! Θα παίξουν τίποτα απ’ αυτά ή μόνο τα παλιά; Τα βαρέθηκα τα παλιά”…!!! Για πολλά χαστούκια λέμε, με έκαναν έξαλλο!
Με ενοχλούν επίσης αυτοί που πάνε να δουν ένα γκρουπ και όταν ανεβαίνει κάτι “που δεν ακούνε” αράζουν και τρώνε σάντουιτς! Και γαμώ τα μέταλλα μιλάμε. “Εγώ ακούω μόνο το Χ, οι Ψ δεν μου λένε κάτι”. Ακόμα και αν είναι οι Priest. Γούστο τους βέβαια…αλλά εμένα μου τη σπάει. :lol:
Να ακούω στο πρόσφατο λάιβ των snakes από κάτι ελλειενούς φλώρους πως “ψόφησε η κωλόγρια ο Κόβερντέιλ”. Και χαχανητά και γέλια και κόλπα. Πήγα να αρπάξω τον έναν, αλλά φοβήθηκε και πήγε πιο πισω και τα έλεγε. Ακόμα και δίκιο να είχαν, RESPECT ρε καραγκιόζια!
Όσο για τα μπουκάλια στο live των Slayer στο περιστέρι δεν φάγανε βροχή οι System?
Αυτά.
H τρουϊλα και η κακια πλημμυριζει τον αερα του φορουμ.
Πνιγομαι.
ειμαι τρου ρε ναι.και ακουω y&t.μα τι μπανταρα θεεεεε μου.και αν ειμαι τρου μην με φοβασαι.:lol:
Υ&Τ? Και πολύ καλά κάνεις!!! Η τρουίλα στο τέλος θα σώσει το μέταλ! Μεταλλάδες είμαστε όχι χίπις