ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Με ενοχλει οταν καθυστερουν να ανοιξουν τις πορτες κ οταν δεν τηρειται
το προγραμμα της εμφανισης των συγκροτηματων.

i mourmoura oson pane se sinavlies…

η μπόχα και ο “ήχος”

καθώς και η έλλειψη acdc :!:

Πάντος κ χτες, σε μια συναυλία που δε προσφέρεται για ξύλο, πάλι κάποια πιτσιρίκια πήγαν να κάνουν αυτά που ως μαγκιά αντιγράφουν απο άλλους κάφρους.
Ευτηχός με μια σφαλιάρα κ μερικά μπινελίκια κάτσανε σούζα.
Δε φτάνει που τους επέτρεψαμε να έρθουν μπροστά μας στα μισά της συναυλίας κ να μας κόψουν χωρο αλλα κ εικόνα με τα New age αφανιασμένα τους μαλλιά, θελαν κ μαλακιούλες.

Οχι δεν είναι μαγκιά, ουτε πάω με αυτο το σκοπό στις συναυλίες κ μάλιστα μετά ένιωθα άσχημα μετα τη συναυλία των LP όπου για πρώτη φορά πείρα το νόμο στα χέρια μου πάνω σε μικρά παιδιά, αλλα χθες μου βγήκε το πλάκωμα για αυτο που έκανα, με το χειροκρότημα απο διπλανούς παρευρισκώμενους κ η απορία τους ,πως βαρέσαν προσοχή με δύο μπινελίκια.
Τελικά κ αυτα καλύτερα τη χάρηκαν τη συναυλία μιας κ μετα αντί να βλέπω κόκκινα μάτια με λάμψη οργής μέσα τους, έβλεπα απλα χαμόγελα κ χορό.Δεν κάναν βλέπεις αυτό που τους πέρασαν άλλοι κάφροι (της γενιά μου κυρίως) ως MUST.

2o κ μοναδικό που ενοχλει ειναι οι μπάφοι που κάνουν κάποιοι ξενέρωτοι δίπλα σου. Γιατι πρεπει να εισαι πολυ ξενέρωτος για να είσαι σε μια τόσο σουπερ συναυλία κ εσύ να κάνεις μπάφους για να φτιαχτείς.
Καμένος απο χέρι είσαι στη ζωή σου. Με τίποτα ποτε δε θα εισαι ευχαριστημένος.

χθες απο τους hannibal οι Ac/DC ήταν πιο κοντά μας απο ποτέ :smiley: :smiley:

Οκ είναι ενοχλητικό να σου ρχονται τα ντουμάνια των άλλων πάνω σου αλλά σκέψου πως δύσκολα θα την παλεύανε αλλιώς τα παλικάρια . Μα linkink park…:stuck_out_tongue:
Για μένα το πιο ενοχλητικό είναι οι τριχωτοί, ιδρωμένοι, αμπανιάριστοι τύποι που έρχονται και σου τρίβονται Καλύτεροι όλων οι αγαπημένοι πωρούκλες, που ενώ είσαι μπροστά τους και ΔΕΝ έχει άλλο χώρο, επιμένουν να σκαλίζουν με τον αγκώνα τους τα πλευρά σου , για να πάρουν θέση.

Αυτό που με ενοχλεί στις συναυλίες είναι ότι ακόμα και το “ξύλο” θέλει τον τρόπο του. Δεν γουστάρω το κάθε βλήμα να 'ερχεται για να βγάλει τα προβλήματά του, στους άλλους. Συναυλια Τestament.Πάει το βλαμένο να κανει Crowd surfing και παει να μου κάνει κεφαλοκλείδωμα για να σκαρφαλώσει και να ανέβει ψηλά. Άρπαξε μόνο μια ψιλή.Τελικά είμαι τέρας ψυχραιμίας…Τέλως πάντων.

Επίσης προς το ωραίο φύλο. Αν δεν γουστάρετε πανικό στη συναυλία, τότε τι διάολο πάτε μπροστά? Αφού ξέρετε τι γίνεται…μετά παραπονιέστε ότι σας χτύπησαν.
ΟΙ Εxodus τα 'χουν πει…“Good friends, have violent fun”. Όχι stupid fun.Τα “μαγκάκια”…το κουβαδάκι τους και σε άλλη παραλία.:stuck_out_tongue:

Ελπίζω να μη μιλάς σε εμένα για το ωραίο φύλο.Αλλιώς έπεσες έξω.
by the way όμως στο March Metal Day με Exodus,Nevermore, Annihilator και άλλα “κακα” γκρουπάκια, δε κουνιωταν φίλο.

Κ μαγκάκια παλικάριμ δεν υπάρχουν. Μόνο άνθρωποι που αγαπούν τη μουσική κ μόνο κ μιας κ δε πάνε να ξεχαρμανιάσουν απο τα προβλήματα τους, απαιτούν να έχουν το χόρο να τη χαρούν.Ειδικά μιας κ πλήρωσαν αρκετά.

Στη Σουηδία…

εγω που στο hellfest ειδα ισα με 80 μπαντες με 110 ευρω εισητηριο το καταλαβα για τα καλα ποσο μας κοροιδευουν μερικοι.να το κανω πιο απλο?εξω οι διοργανωτες δουλευουν εδω μας δουλευουν

Τί διάλο, αλλού πήγα; :-k

-Οι άσχετοι που σκάνε σε ξέμπαρκα με τα ακούσματα συναυλίες τους και ακολουθούν την πορεία ξεφύσημα βαρεμάρας, σχόλια σχετικά με τις “μαλακίες” που παίζει η μπάντα, διάλλειμα για τουαλέτα, γενικό ξενέρωμα για αυτούς(και σπάσιμο νεύρων για εμάς) και τέλος αποχώρη από τη συναυλία(που τα βρίσκετε τα 30ευρα και τα πετάτε έτσι για πλάκα).
-Οι καραγκιόζηδες που όταν μιλά ο τραγουδιστής για να πεί κάτι ουσιαστικό μέσα από την ψυχή του, στα 30 δευτερόλεπτα φωνάζουν “άντε τέλειωνε ρε μαλάκα, παίξε το … κομμάτι”.
-Το γεγονός ότι το νερό το πληρώνω περισσότερο και από Fremen στα τελευταία στάδια αφυδάτωσης, τη μπύρα για Johnny Walker Blue Label και για το ποτό άστα να πάνε.
-Που οι τιμές των συναυλιών έχουν ως εξής:1 συναυλία = ένα νεφρό, 2 συναυλίες = 1 νεφρό+ 1/2 συκώτι, 3 συναυλίες = 1 νεφρό+1 μάτι + 1/2 συκώτι, 4+ συναυλίες = όλα τα προηγούμενα + 1 φρέσκο πτώμα για τα υπόλοιπα όργανα.

Το πήγαινε-έλα και η ορθοστασία

Good Friendly Violent Fun (The Toxic Waltz) :metal:

Παιδες αν δεν το σηκωνει ο οργανισμος σας δεν πατε μπροστα.Πολυ απλα.Δεν γινεται να παιζουν
οι Exodus,Slayer ή οποιοδηποτε μεγαθηριο να ακουγονται υμνοι του thrash και να κοιταμε αγερωχοι.
Το ιδιο ισχυει και για τα αλλα ρομαντικα ειδη του μεταλ.Οπως σωστα ειπε ο ChrisP δεν ειναι ολες οι
μουσικες για mosh-pit,οπως επισης δεν ξερουν και ολοι να κανουν πιτ.Στους Primordial ηταν ενας
ηλιθιος που προσπαθουσε να κανει πιτ στο Coffin Ships που ειναι ενα αργο κομματι.Ειναι για να
sing along.Το παιδι αυτο στα τελευταια και πιο χωσιματικα τραγουδια εκανε την κοτα.Αφου εφαγε
και 1-2 κιλα αγκωνιες.:stuck_out_tongue:
Μην ερθει κανεις την Τεταρτη και μου πει τιποτα στους Μorbid Angel ε!

Δεν ξερεις ποσο συμφωνω~~~!

Ειχα παει kaiser chiefs περυσι στο open air, οχι καγκελο, αλλα αριβως πισω απο τους πρωτους. ΕΥΤΥΧΩΣ, ενω γκρινιαζα στην αρχη που ειχαν κατσει μπροστα μας κατι χοντροι, μετα τους ευχαριστουσα. Τι σπρωξιδι ηταν αυτο θεε μου… οι τυποι μπροστα μου ειχαν μεταμορφωθει σε σαμπρελες για μενα, αν ημουν εγω στη θεση τους απλα θα ειχα γινει μια χαλκομανια πανω στο καγκελο.

Ε οχι μονο δεν απολαμβανεις λαηβ εκει, αρχιζεις και τα γαμωσταυριδια απο πανω… ε τι σπρωχνεις ρε ζωο, δεν παει πιο μπροστα, καταλαβε το.

Έχω παρατηρήσει πάντως οτι οι μεταλλάδες σε σχέση με άλλα κοινά είναι αρκετά αξιοπρεπείς, στην πλειοψηφία τους. Οι περισσότεροι προσέχουν αρκετά τους γύρω τους και τηρούν μια θετική στάση. Δυστυχώς πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις…

Με εκνευρίζει αφάνταστα η έλλειψη σεβασμού απέναντι στους μουσικούς, κάτι που ισχύει οταν κάποιοι πάνε για να δουν κάποιο συγκεκριμένο όνομα και δε τους αρέσουν τα υπόλοιπα. Και αρχίζουν να γιουχάρουν, να ρίχνουν μπουκάλια, κλπ. Αυτά δυστυχώς δεν είναι παρά λογική γηπέδου (και αντίστοιχα τα μυαλά)…

Έλλειψη σεβασμού δείχνει επίσης να μην έχει τελειώσει ένα συγκρότημα και να αρχίζει ο κόσμος απο κάτω να φωνάζει το όνομα κάποιου άλλου… Έγινε πέρισυ για παράδειγμα αυτό, όταν ενώ δεν είχαν τελειώσει να παίζουν οι Anathema ο κόσμος μπροστά (στην πλειοψηφία παιδαρέλια) άρχισε να φωνάζει Iced Earth…

Η φάση με τα διαχωριστικά στο terravibe ήταν σίγουρα απο τις χειρότερες καταστάσεις ποτέ σε συναυλία, η οποία κατά τη γνώμη μου έφαγε μια καλή κλωτσιά στα μούτρα στη φθινοπωρινή συναυλία των Manic Street Preachers, όταν, (λόγω του διαχωριστικού) υπήρχε ένα τεράστιο κενό απο κόσμο μπροστά, με τον περισσότερο να είναι στιβαγμένος πίσω. Το αποτέλεσμα ήταν θλιβερό φυσικά…

Ευτυχώς, οι τουαλέτες (μείζον ζήτημα παλιά), τουλάχιστον στο terravibe, έχουν διορθωθεί τα τελευταία χρόνια…

Αυτά μάλλον εν όψει του τριημέρου του rockwave!

Aυτό με την αλληλεγγύη στους μεταλλάδες είναι αληθές. Πρόσφατο περιστατικό στους Τέσταμεντ: τύπος χάνει το ένα παπούτσι του και για ένα λεπτό είχε σταματήσει το μοσ πιτ και το ψάχναμε. Ένα ολόκληρο λεπτό διακοπής του μος πιτ σε τέτοιο live είναι αιωνιότητα και ήταν κάτι που μου έκανε εντύπωση. Βέβαια το παπούτσι δεν βρέθηκε, αλλά δεν πειράζει.

Πραγματικ αυτο ειναι υποδειγμα πως εμεις οι ροκομεταλλαδες ειμαστε φιλικοι και οχι εγωιστες(το παραχεσα?:stuck_out_tongue: )

π.χ

Σε μια συναυλια της πα…παπα…παπριζ…δεν μπορω να πω το ονομα μεσα σε αυτο το φορουμ θα ειναι ιεροσυλια,ενας ειχε χασει το κινητο του τα mosh(αναθεμα αμα παρχει κανονικο mosh σε τετοιες συναυλιες,)και το βρηκε μετα το τελος της συναυλιας ευτυχως οχι ποδοπατημενο:p :lol:

Σωστά τα λετε παιδια, είμαστε μια μεγάλη καλή οικογένεια, το εχω γραψει σε άλλο θρέντ, σε live των korn , εγω με τον κολλητο μου και με αρκετους άσχετους ψάχναμε τον φακο επαφης του, θύμα αγκωνιάς…