ή αγάπα με να σε αγαπώ . ή το ένα χέρι νίβει τ’αλλο …
είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα …
ποστάρετε ζευγάρια/τριάδες χρηστών/στριών που γνωρίζετε πως “αλληλογουστάρονται” .
πχ. από το τι ακούτε τώρα …
[quote="“diskovolos,post:11221,topic:12558”]
εσένα σ έχω πει πόσο σε πάω ? :D[/QUOTE]
δηλαδή χρήστες που ταιριάζουν τόσο πολύ στα μουσικά ή κ άλλα θέματα π με το που γίνεται ποστ του ενός , εντός δευτερολέπτων έρχεται κ επιβραβευτική απάντηση του άλλου .
πχ . NOVITSKI - awake στο θρεντ με τις όμορφες ηθοποιούς …
παίζει να μην διαβάζει κανένας άλλος τα ποστ του πρώτου εκτός από τον awake , ο οποίος πάντα θα πιάσει την κουβέντα για το τι είναι αυτό , πόσο γαμάει κλπ . :roll:
δε θυμαμαι πραγματικα ΠΟΣΕΣ φορες εχει κανει quote στον Κρισπ απλα και μονο για να συμφωνησει μαζι του η να κανει +1,η για να επαυξησει αυτα που λεει…το χω παρατηρησει εδω και καιρο…
μου φαινεται τελικα το ειδωλο του κριμσον-οπως λεει και το ονομα του-πρεπει να ναι ο κρισπ:lol::lol:
ΥΓ:θα ψαξω αργοτερα να βρω μερικα posts αν δε βαριεμαι…
:lol::lol::lol: [B][I]μου φαινεται τελικα το ειδωλο του κριμσον-οπως λεει και το ονομα του-πρεπει να ναι ο κρισπ[/I][/B]
θεός ο [B]Paoktsis[/B]
είναι αλήθεια πως συμφωνώ πολλές φόρες με τον [B]ChrisP[/B] καθώς είναι ενας απο τους χρήστες που βουτάει “τα δάχτυλα του” στο μυαλό πριν πληκτρολογήσει να πει κάτι… και συνήθως ειναι σωστό… άσχετα που τρομάζει τα μικρά παιδάκια και αν δεν τον καταλάβεις μπορεί να ανεβεί το αίμα στο κεφάλι σου… (το έσωσα στο τέλος μην σας μπουν ιδέες…:p)
αλλά το ίδιο συμβαινει με karvou , mule, και κανα δυο άλλους που μιλάνε ενώ έχουν κάτι να πουν που δεν ειναι ανάπτυξή ιδεών του στυλ “λολα να ένα μήλο” ή “me tarzan, you jane”(γιατί φορουμιτες υπάρχουν παντού:p)
*[B]Paoktsis[/B] θα το σταματήσω…θα quote σε εσένα και θα λέω πόσο άδικο έχεις…