Με τιμάει ότι

ε αφού έκλανες τους συμπαίκτες σου…

χαχααχχα!!!..εκτος απο αυτο…εκανα καποιες ενδιαφερουσες αναφορες στην μητερα του διετητη του οποιου φαινεται να μην του αρεσαν και πολυ…:stuck_out_tongue:

Του ειπες οτι την ΚΛΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ?

οχι ρε…θα με σκοτωνε…του ειπα οτι η μαμα του κανει σεξ μια διαφορων ειδων πλασματα…και αλλα τετοια…:stuck_out_tongue:

Φίλε διατητή, η μαμα σου κάνει σεξ με:

α) ρινόκερο
β)καμηλοπάρδαλη
γ)τον Τσουκαλά

Βρες την σωστή απάντηση και κέρδισε 2.999,99 ευρώ!

τωρα π αναφερθηκες σε ζωα…με τιμαει που πηγα στον ζωολογικο στην Αθηνα και μολις ειδα τους χιμπατζιδες επεσα σαν τον βλαμμενο κατω απτα γελια???και γαμω ρε!!..σαν ανθρωποι ηταν…

Παίζει και αυτοί όταν σε είδαν να σκέφτηκαν ότι είσαι σαν χιμπατζής όμως.

μπα…ειμαι 2 good 2 be χιμπατζης…

ΤΟ εργαστήριο λέγεται Χρώμα γιατί με αυτό ακριβώς ασχολείται. Σκιτσα με χρώμα. Οτιδήποτε υλικό. Ζωγραφική δηλαδη (βέβαια εγώ τα δικά μου ζωγραφική δεν τα λέω, αλλά…)

Ναι ρε. Ο ΘΕΟΥΛΗΣ. Μας έβαζε με προτζέκτορα και βλέπαμε βιντεο, λαιβ και τέτοια. Το όμορφο είναι ότι στο τέλος ήταν οι μισοί και λέγαν: Καλά, ποιος είναι αυτός ο Ζάππας?

…σήμερα στη δουλειά έκανα αλλαγή: Εγώ και ο πουφ-Raining Blood;

Όταν είμαι κει δεν ξες να τα κάνεις αυτά γκεη.

Έχει τρακ με σένα μπροστά

Κοίταξε αγαπητέ μάνο. Νομίζω πως δεν είναι ωραίο ενας μοντ να ειρωνεύεται έναν απλό γιούζερ.
Θα πάταγα το ριπόρτ, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι η εξουσία καλύπτει τους δικούς της.

Αν έχεις κάτι να μου προσάψεις σε παρακαλώ να το κάνεις στο κουτί παραπόνων. Ο χρήστης ιφριτ όντως έχει τρακ με σένα μπροστά, μου το εξομολογήθηκε μέσω μςν.

Φιλικά. μανοσ87

Κοίταξε, όλοι ξέρουμε πως “χάνονται” τα πόστ τα οποία δε χαιδεύουν όπως πρέπει τα αυτιά που πρέπει, οπότε δεν είναι ανάγκη να σπαταλάω το χρόνο μου (που ισούται με χρήμα, όπως είναι γνωστό) σε ανούσια ποστ. Βέβαια εδώ προκύπτει και το άλλο θέμα μας, το οποίο δεν είναι άλλο από το ότι δεν έχω κάνει και κανένα ποστ που να έχει ουσία, αλλά έτσι είναι η ζωή.
Τέλος, να αναφέρω ότι το θέμα στο οποίο αναφέρεσαι, το ότι ο ίφριτ νιώθει τρακ μπροστά μου, δεν υπάρχει καθώς με τον ίφριτ τυχαίνει να κάνουμε σαικς περιστασιακά και εκεί δεν έχει τρακ. Οπότε.

Φίλε, το θέμα θεωρείται λήξαν. Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι αποτελεί προσωπικό του ζήτημα. Χαίρομαι που λήθηκε η παρεξήγηση. Ελπίζω να ξανα-ανταμώσουν οι φορουμικές περσόνες μας στα πλαίσια των τοπικς του φόρουμ.

ΟνΤοπικ: Με τιμάει ότι παρόλο που είχα αποφασίσει να πάω σχολή σήμερα, συνειδητοποίησα το πρωί ότι η λαϊκή είχε κλείσει το παρκινγκ και δεδομένου το ότι έβρεχε αποφάσισα να συνεχίσω τον ύπνο μου?

Εγώ από την άλλη δε χαίρομαι που λύθηκε η παρεξήγηση, καθώς είμαι κομπλεξικός, δεν έχω ζωή και θέλω απλά να προκαλώ άλλους χρήστες.

Οντόπικ: Δε σε τιμάει. Έπρεπε να βγείς γκαζωμένος από το πάρκιν και να πατάς τις γιαγιάδες.

με τιμάει ότι νυστάζω ελεεινά κι αντί να την πέσω κάθομαι και βλέπω Σεφερλή? :-s

Όταν η πρώην διευθύντριά μου μου είχε πει “εμείς εδώ δε θέλουμε να έχεις άποψη…θέλουμε απλά να εκτελείς…να είσαι κότα”…της απάντησα ότι νόμιζα πως ήρθα να δουλέψω σε εταιρεία και όχι σε κοτέτσι και παραιτήθηκα επιτόπου???

(βέβαια αυτό είχε γίνει το καλοκαίρι…και εγώ είμαι ακόμα άνεργη:lol:)

Εγώ λέω, ναι, σε τιμάει…