Με τιμάει ότι

καλα κανεις και διαβαζεις εφημεριδα,αλλοι που βαζουνε φωτιες?

το γεγονός ότι ξέθαψα κάποια cd από ντουλάπια, κούτες και αποθήκες μονο και μονο για να δω πια έχουν σπασμένη θήκη για να την αλλάξω η να την κάνω τράμπα με κάποιο άλλο που δεν με καίει τόσο…

σιγουρα σε τιμαει.

εμενα με τιμαει που πειναω, αλλα επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να κατσω να κανω κατι, μαλλον θα τη βγαλω με πατατακια?

παρε κατι προχειρο, αλλα οχι πατατακια ρε:p

Έλα ρε. Κρίμα.

Κάτι τυπάδες που διαβάζουν εφημερίδα στα αμφιθέατρα μου τη δίνουν στα νεύρα. Ειδικά όταν το μάθημα δεν είναι υποχρεωτικό.

που ο συγκατοικος κοιμαται στο σαλονι επειδη δεν αντεχε τον βηχα μου απο το διπλα δωματιο?

που ενω ειμαι 20 χρονω μαντραχαλος στα εξωτερικα, η νονα θα μου στειλει λεφτα να παρω παπουτσια? :expressionless:

ωπ. νταμπλ οφφτοπικ ποστ

Οτι ειμαι απιστευτα γλυκουλης κ με αγαπνε ολες! 8)

ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΤΕΛΑΡΟ ΤΩΡΑ! :tomato:

Aκομα βηχεις???κανονισε να εξαπλωθει τπτ προς τα κατω και σε κυνηγαμε μετα…

Οχι:stuck_out_tongue:μικρος νονοι μου ειχαν σκασει 10000 νομιζω,για ρουχα,και τα εφαγα σχεδον ολα κρυφα σε ηλεκτρονικα,σταδιακα σταδιακα…do the same8):stuck_out_tongue:αν και εισαι μαντραχαλος τωρα:-kπαρε μου στη μαυρη αγορα ειναι εισητηριο για Yeah yeah yeahs και θα σε τιμησει αυτο αφανταστα,τραστ μη:p

δεν εχει τετοια, θελω τα παπουτσια.

επομενο:

με τιμαει που θελω αυτα τα παπουτσια?
http://www.tukshoes.co.uk/default.aspx?scid=2&pid=398

Εμένα πόσο με τιμάει που έχω κάνει προσωρινά μπλοκ συμφοιτητές μου για να μη με πρήξουν άλλο να πάμε Μητροπάνο?:expressionless:

Καθόλου.Μια χαρά είναι ο Μητροπάνος

Ο Μητροπάνος μπορεί να είναι μια χαρά,η Πέγκυ Ζήνα όμως?:-k

για ενα γρηγορο καλη ειναι μωρε…

:stuck_out_tongue:

Θα τους δω απο βδομάδα,οποτε θα κανω και δω ενα ριπορτ

Δεν είναι του γούστου μου:p

εσυ χανεις…:stuck_out_tongue:

…έφτιαξα καλό/σωστό καφεδάκι (ελληνικό) επιτέλους.

Με τιμάει που όταν τις προάλλες μου ευχήθηκαν “καλό μήνα” νόμιζα πως μπήκε ο Οκτώβρης; Δε με τιμάει ε; Σκρόφα δουλειά… :frowning: Θέλω διακοπές επειγόντως!!!

Με τιμάει που είμαι στο τσακ να κατεβάσω Sailor Moon?:-s