Με τιμάει ότι

με τιμάει που ενώ στις 8:30 το πρωί πρέπει να είμαι Άγιο Κωσταντίνο, για να προλάβω το πλοίο για Σκιάθο, θα πάω τώρα στην παραλιακή και θα το πάρω σερί? :stuck_out_tongue:

Edit: έβγαλα την ευχή για να μην καταστραφείτε και με λέτε γκαντέμη :stuck_out_tongue:

Μα…

Όταν έχεις ταξίδι τέτοια ώρα το πρωί, εννοείται ότι το παίρνεις σερί!

μπορώ να διακρίνω τη φιγούρα σου με βαλίτσα στο χέρι.

Με τιμάει το ότι σε ένα μήνα και κάτι μέρες χάλασε το cd-player μου, το discman και το cd player του pc και πλέον μπορώ να ακούσω cd μόνο στο αυτοκίνητο;;; 8O

• Τιμάει την μάνα που μίλαγα με τον πατέρα μου για τον διαιτητή του Ελλάδα-Ρωσία και γυρνάει και λέει “Ποιος, ο Ροζέτι;;;” 8O

Να πας να τα φτιάξεις

ξέρεις Κωστάκη μερικές φορές οι μητέρες έχουμε σοβαρότερα να ασχοληθούμε από τους Ροζέτι

Κι ύστερα σου λένε “μην κατεβάζεις” και σαχλαμάρες…

η πειρατεια σκοτωνει τη δισκογραφικη ρε!!

Δε με νοιάζει. :razz:

διαβάζω για βροχές καλοκαιριάτικα?:-s

και τα καλοκαίρια βρέχει

…που δεν έχω βλεφαρισει την τηλεόραση από τότε που σταμάτησαν τα σχολεία?

…τελειώνω 4ο έτος και με απασχολεί περισσότερο το περίπτερο στο rockwave απ’ ότι η εξεταστική…;

Welcome to the real world kourou :smiley:

…άρχισα να πορώνομαι μετά από τόσα χρόνια ξανά με το Hybrid Theory δύο μέρες πριν τη συναυλία, αλλά έχω πει στον εαυτό μου πως δε θα πάω, και μάλιστα ξέροντας ότι θα το μετανιώσω; :stuck_out_tongue:

το With You είναι κομματάρα.

εε πηγαινε για να σε τιμαει :stuck_out_tongue:

Ό,τι μου’ρθει τελευταία στιγμή! #-o

ενώ έχω πιτσα στο σπίτι λογω του οτί έχω νευρα δεν έχω αγγίξει ουτε ένα κομματι(πρωτη φορα στη ζωη μου).?

Που μενεις?:smiley:

Να μην ξεμεινει

νεο ψυχικο

Μακρυα:(