Γιατί όχι?
Εδώ ακούς λίνκιν πάρκ…
γτ μια χαρα γαματος ηχος ειναι αυτος…
ρε τον ατιμο να μην μαφηνει ουτε μια μερα να χαρω πριν τους δω!!
… ότι δεν κάθομαι να διαβάσω ένα μάθημα ενώ αν το διάβαζα θα το πέρναγα?
Εδώ εγώ σήμερα πέρασα μάθημα που δε πίστευα ουτε στα πιο τρελά μου όνειρα πως θα το περάσω. Πάντα πάνε να δώσουμε το μάθημα, και πέφτουμε μαχώμενοι!
[QUOTE][QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
έγραψε…
Καταφέρνω στο ξύρισμα να κόβομαι ακόμα και με μηχανή;… :-s :-k
Δεν σε τιμαει! :lol:
να παει στο τοπικ με τις καλυτερς ατακες παρακαλω!! #-o
…το last.fm μου έχει στα recommended videos, Mika-Love Today?
… και εγώ σκέφτομαι, κάτι μας είπες τώρα, φυσικά και έχουμε όλον το δίσκο του θεούλη?
με τιμαει το οτι το εκανα για πρωτη φορα με την πρωην μου πριν τα φτιαξουμε και ενω της μιλαγα πανω στην πραξη,επειδη τη βρισκω,αυτη μου λεει"θα σταματησεις επιτελους να μιλας??"
το ποσταρα μετα τις 12 για να ην θεωρηθει ακαταλληλο για ανηλικους…
Τέτοια ποστ θέλω να βλέπω.
Αν μιλαγες για λινκιν, τότε όχι, δε σε τιμαει μπορώ να πω.
οχι.δεν ξερω ομως αν εφταιγε που σπιτι μου μονο λινκιν παιζει στο μπακραουντ…
τις ελεγα τα κλασικα…σαρεσει?με τρελαινεις… κ.λ.π.
θα πεταχτει κανας καρβου και 8α mας παρει ο διαολος
Δε σε τιμάει. Είπαμε, να πεις κάμια 2 κουβέντες, αλλά δεν ανοίγεις και συζήτηση ρε άνθρωπε…
αντι να καθομαι να διαβαζω, καθομαι και βλεπω Μιτς Μπιουκανον;
Κι μαλιστα εχω ακομα την παιδικη μου απορια, που χρησιμευουν αυτα τα κοκκινα ματζαφλαρια που κουβαλανε; Ο Θεος να τα κανει σωσιβια.:-s
Μιτς Μπιουκανον?8O Ηoly sh**!!8O Χίλιες φορές διαβασμα!!!
που εδω και μια εβδομαδα που βρισκομουν καμενα βουρλα κοιμομουν 20 ωρες το 24ωρο και σηκωνομουν μονο για φαι, νερο, και… τουαλετα, αντε και για κανενα ψαρεμα αλλα και παλι αφηνα τους αλλους να ψαρευεουν και κοιμομουν στην καμπινα… Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
-έχω 2 γραμμές τηλεφώνου σε μία; Παίρνω τηλέφωνο , μιλάω μαζί σου και ταυτόχρονα αφήνω μήνυμα τη συνομιλία μας στον τηλεφωνητή σου. Εκτός αν δεν έχεις τηλεφωνητή, οπότε μιλάω μαζί σου και ταυτόχρονα ακούω το “τουτ τουτ” της κατειλλημένης γραμμής. Αυτό εννοούσαν double play στην Τελλάς ε;
-έχω ξανά ίντερνετ; Ναι. Με τιμάει. Μεγάλη μέρα, Άγια μέρα.
Μόλις με πήρε μια γριά και έψαχνε τον Λάκυ. Κάποιος κλαίει τη γραμμή του. Χοάααα. Βάλτε Τελλάς όλοι και μειώστε αισθητά τους χρήστες τηλεφωνικών συνδέσεων του ΟΤΕ. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομούμε ενέργεια ικανή να θρέψει 1 παιδάκι της Μποτσουάνα για 3 διαστρικά έτη.
…ψάχνω ψάχνω αλλά δε βρίσκω πουθενά το acoustica?:-s
Aυτο δε τιμαει τα δισκοπωλεία…
η μόνη λύση είναι τα e-shops…