Με τιμάει ότι

Οι Μαιταλς δεν περιποιούνται τα μούσια τους:!: Αυτό ειναι γκέυ

Κόψτο να ησυχάσεις - εγώ αυτό έκανα…:-s

Με τιμαει που ειχα παει στον Λυκειαρχη να ζητησω απαλλαγη απο τα θρησκευτικα γιατι ειμαι αθεος κ γιατι η καθηγητρια ηθελε να με εξετασει…?

…που ακουω dragonforce?

δεν υπάρχει αυτό!!! αλλά νταξ σε τιμάει γιατί έχουν την πλάκα τους (Υ)

με τιμαει που βρικα μια παλια συμμαθητρια στο φασεμπουκ και οταν με εκανε αντ στο μσν και ειδα στο στατους της χατζηγιαννη την εκανα μπλοκ??

Αν ηταν ωραια δε σε τιμαει.Οπως επισης δε σε τιμαει που ηξερες οτι ηταν χατζηγιαννης το στατους:p

Με τιμαει που παιζω στο ιδιο γκρουπ με τον ΧΟΚΑΜ!!!

xaxaxa!ψιλοφετα ηταν…επισης δεν εγραφε στιχους του χατζηγιαννη αλλα κατι του στυλ “χατζηγιαννη εισαι θεος” η κατι τετοιο!τωρα που το σκεφτομαι με τιμαει παρα πολυ

Ντάξει το εμπεδώσαμε :roll:

(και τα κουοτς ειναι μόνο απ’ αυτό το θρεντ)

Σε λαθος θρεντ το βαλες.Αυτα θα πρεπε να μπαινουν στο “μου τη σπαει”.ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ.

Ποιο το προβλημα;;; Spam θρεντ ειναι! Ηρεμησε μοντ… :stuck_out_tongue:

Εσύ ηρέμησε χρήστη! Κι εγώ σπαμ έκανα :stuck_out_tongue:

ΟΥΟΥΟΥ 666 ΟΥΟΥΟΥ
Ακούς και χέβι μέταλ;;; ΟΥΟΥΟΥ 666 ΟΥΟΥΟΥ

για να απαλαγεις απο τα θρησκευτικα μας εχουν πει οτι απαιτηται χαρτι απο τους γονεις.

με τιμαει που ειμαι ολοκληρος μαντραχαλος και ξανα-αρχισα να παιζω ποκεμον?

τιμαει την φιλη μου που μου τα πρηξε χθες να της φερω ενα βιβλιο στην καλλιθεα και οταν μπαινω στον ηλεκτρικο και της λεω ερχομαι με παιρνει και μου λεει “ωχ το ξεχασα τελειως γυρνα σπιτι”!!

Me τιμάει που όταν ήμουν μικρός μπέρδευα τον (τότε Γ.Γ. του ΟΗΕ) Μπούτρος-Μπούτρος Γκάλι με τον Νίκο Γκάλη ??? :D:lol:

Μπα. Μαλλον δειχνει οτι δεν εισαι ΑΡΗΣ.

…και αυτό φυσικά είναι κάτι που δε σε τιμάει:!:

και εγώ τον μπέρδευα και δεν καταλάβαινα γιατί το Νίκο Γκάλη τον φωνάζουν Μπούτρος Μπούτρος… :oops: