Με τιμάει ότι

:lol::lol::lol:

Ελα στο Goody’s Party με 40 κωλοπαιδια ανα δυωρο να σου πω εγω αν θα γινεις μπαμπας.

Kill kids.All them.:twisted:

Με μια δοση υπερβολης οπως παντα!:slight_smile:

KILL 'EM ALL!! \m/

Με τιμάει που αυτή τη στιγμή τρώω σταφύλια με πιρούνι???:?

Δε σε τιμάει, αλλά δεν είναι και λόγος για να μη βγεις ξανά στο φως της μέρας απο τη ντροπή σου. Θα ήταν χειρότερα αν τα έτρωγες με κουτάλι πιστεύω.

Είναι πιο εύκολο με κουτάλι. Τώρα τα καρφώνω ένα-ένα…:?

Έλα ρε. Φαντάζεσαι να πας να τα φας με το κουτάλι και κείνα να γλιστράνε διαρκώς και να πέφτουν λίγο πριν τα βάλεις στο στόμα σου? Ενώ με το πιρούνι, τσουκ!, τα γραπώνεις μία και αυτό ήταν. :stuck_out_tongue:

θα αρπάξει καμιά πυρκαγιά το φόρουμ απο το πολύ κάψιμο!

Η πυρκαγιά θα ανάψει μ’αυτό που θα πώ τώρα:

Στην αρχή δοκίμασα να τα κόβω πρώτα στη μέση, να αφαιρώ το κουκουτσάκι (με το πιρούνι πάντα), και μετά να τα τρώω. Βέβαια, για κάθε ένα σταφυλάκι, μου έπαιρνε κάπου 2 λεπτά, οπότε είπα να αφήσω την γαλαζοαίματη καταγωγή μου στην άκρη, και να καταδεχτώ τη διαδικασία κάρφωμα>φάγωμα>φτύσιμο κουκουτσακίου…8)

…σημερα εκανα ως μαθημα αγγλικων στο σχολειο την αναλυση των στιχων του unforgiven. Συμπληρωσαμε και τα κενα των στιχων:p

οχι. Δε σε τιμάει. Αυτά είναι μουσική του Σατανά! Έπρεπε έχεις μάθημα “σωστοι τρόποι φαγώματος σταφυλιού και φτυσίματος κουκουτσακίου”! 8)

:-({|=Το βιολί μου εγώ…

Φτάνει, φτάνει, ήρθαν οι πυροσβέστες είπαμε, θα κάψεις και την κοπέλα στο τέλος!!! :lol:

Εχω λιωσει αυτη τη ταινια.

A παω πασο. Δεν συγκρινονται οι τιμες. Αλλα σταματα γιατι με πηρε μια ξωφαλτση με την πυρκαγια:p

με τιμαει πυ ο θεμης ειναι ο αδερφος μου?

ο αδερφος μου σας στελνει τα χαιρετισματα του

Δε σε τιμαει. Σορρυ ):

τι εγινε με την αδερφη??

του δατς…

To φαγε

το μπαν

απο ποια τρυπα??

εμφανιστηκε?

Με τιμάει ότι…

μπήκα στη διαδικασία να ψάξω και να βρω τον κωδικό του connex ενός γείτονα για να μπω στο Rocking; ;

Μάλλον όχι… αλλά αργεί η Forthnet, 40 μέρες μου είπαν και μου φαίνεται ότι θα πάει για 2μηνο μέχρι να έχω σύνδεση. #-o

Εχει και καλό σήμα (4-5 γραμμές)! :stuck_out_tongue: