Με τιμαει που συμφωνω?
πατριωτη μη το ανοιξεις το επομενο σποιλερ
πατριωτη στα @@ σου με γραφεις ε?
μην ανοιγεις τα σποιλερ γαμω
Με τιμαει που συμφωνω?
πατριωτη μη το ανοιξεις το επομενο σποιλερ
πατριωτη στα @@ σου με γραφεις ε?
μην ανοιγεις τα σποιλερ γαμω
γούστα είναι αυτά…:-s
αυτό ναι!σε τιμάει!
:D:D:D:!:
Τί πετάγεσαι εσύ;
εμένα με τιμάει αυτό…για πολλους λόγους αλλά δν θέλω να ανοίξω άλλο θέμα.ο καθένας έχει την γνώμη του αλλά δν θα δεχτώ να με θηξει κανένας.
Kαλα δεν σε εθιξε κανεις… Ερωτηση εκανες και ελαβες απαντησεις… Τωρα αν το κανες για ν ανοιξεις θεμα, χεστηκαμε!
Δεν εκανα ερωτηση ειπα αυτο που πιστευω,δεν το εκανα γιανα ανοιξω θεμα και…χεστηκα αν χεστηκες φιλε.
Cool παίδες!
Μάλλον φίλε Φώτη το είπες σε λάθος θρεντ αυτό τότε. Εδώ είναι ένα χιουμοριστικό θρεντ, όπου διατυπώνουμε καμμένες ερωτήσεις και παίρνουμε αντίστοιχες απαντήσεις… be more careful γιατί από μια τέτοια σαχλαμαρίτσα αρχίζουν οι παρεξηγήσεις…
Ρε cool λίγο μην ανάβετε τα αίματα για χαζομάρες!!:wink:
δεν το ηξερα sorry.αλλά δν μιλησα εγώ πρώτος άσχημα αλλά τεσπα.ευχαριστώ που εσύ με ωραίο τρόπο μου εξήγησες.
Πω καλά ε τρελαίνομαι όταν παραδέχονται τις σαχλαμαρίτσες και ζητάνε sorry!:cry:
Νο προμπ μέιτ!
εντιτ: ον τόπικ.
Με τιμάει που φοράω t-shirt ΚΑΜΠΑΜΑΡΟΥ στη δουλειά???
σημ.: Είμαι προϊστάμενος!8)
Έλανορ, πρέπει και να σου πω ότι είμαι και υπεύθυνος προσλήψεων στο τμήμα μου. Φαντάζεσαι εσύ ο νεαρος απόφοιτος να σκάσεις ψαρωμάνος για ιντερβιου και να αντικρύσεις ΑΥΤΟ???
ΜΕ ΤΙΜΑΕΙ???
ΦΑΚ, ναι man, σε τιμάει, τι να κάνουμε!
Αν έχεις και αξιοκρατικά κριτήρια στις προσλήψεις σε τιμάει ακόμα περισσότερο. 8)
Σε ποια εταιρεια δουλευεις που ειναι ζητατε ακαματηδες θες να με προσλαβεις?Θες.
Γιεε.Βρηκα δουλεια.
Στους άντρες έχω πλήρως αξιοκρατικά κριτήρια.
Στις γυναίκες ακόμα περισσότερο…8)
Έλα Θεριέ. Θα ζητήσω να δημιουργηθεί ειδική θέση για “find the album - Συνειρμικά”…:lol::lol::lol:
Ε,εχω κι αλλες ικανοτητες:!:
Ξερω να φτιαχνω κρεπες.
ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!! ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ!!!
Σε εκδοτική εταιρεία δουλεύω…:?
Ωχου.Ξενερωτε.