Με τιμάει ότι

το παθα τις προαλλες με τον ροκκο…ενιωθα παντως να με τιμαει…

Μα φυσικα

ΚΑΙ ΟΧΙ

Πλακα πλακα που τους θυμηθηκες αυτους?

τι τον ήθελες και τον ανέφερες τώρα αυτόν???πάω να το ψάξω

Εγώ???Αυτοί είναι της εποχής μου μεγάλε χαμός γινόταν στα μαγαζιά που τραγουδάγανε
Ήταν κι ωραία παιδιά είχαν και κείνο το ιδιαίτερο στυλάκι με τα μαλλιά τα λευκά τα κεντημένα γιλέκα ε δεν θέλαμε και πολύ…

Α propos ρε σεις είδε κανείς χθες το βράδυ Γεωργίου στο teleasty???

Οχι,τι εκανε παλι ο θεος?

Δεν ξέρω πως την είδε και το ρίξε στο ΡΟΚ το τι έβαλε δεν περιγράφεται Aπό LYNARD SKYNARD JANIS JOPLIN JIMY HENDRIX και συμμαζεμό δεν είχε…Σε κάποια φάση του ζήτησαν να βάλει…BARRY WHITE και εξεμάνει ασύστολα το τι άκουσε ο δυστυχής που το ζήτησε δεν περιγράφεται μιλάμε για το γέλιο…
Άντε στο άλλο πάρτι να τον καλέσουμε για …dj :lol::lol::lol:

Τον ειχε δειξει και στα VIP το MAD στη συναυλια των Sabbath το 2005.Και στους Maiden την ιδια χρονια.Ειναι θεος ο μαγκιτης.

… ότι θέλω να στείλω e-mail στα karvou@yahoo.com, karvou@hotmail.com, karvou@yahoo.gr, karvou@gmail.com ώστε να δω ποιοι είναι αυτοί που μου έκλεψαν το νικνέημ και δε μπορούσα να το είχα στο mail μου?

Ο πατέρας σου;

Λες? θα τους ρωτήσω κι όλας αν ξέρουν τη μαμά μου :stuck_out_tongue:

Oχι καρβουνομανες!

τωρα τι εχεις βαλει?karvou7@hotmail.com?:lol::lol:

karvou_74562043829129482432423@yahoo.com

Επειδή συχνά ξέχναγα το username, μου έχω βάλει password :12345678

Μη το ξεχνώ κι αυτό:oops:

με τιμαει οτι εδω και μια βδομαδα ξαναρχισα να λιωνω την δισκογραφια των τουλ?:-k

όχι, γιατί σημαίνει πως υπήρξε παύση από το λιώσιμο της δισκογραφίας τους :stuck_out_tongue:

ναι ομως πρεπει να εξερευναμε καινουργια πραγματα και οχι να μενουμε προσκολημενοι στα ιδια

χμ… αν τώρα άρχισες να ακούς perfect circle, τότε θα συμφωνήσω και θα σου πω μπράβο :stuck_out_tongue:

Με τιμαει το οτι κρατηθηκα απο το φορουμ τοσο πολυ καιρο και καταφερα να νικησω το διαβολικο αρθιμο 555?

έσωσα μια χαμένη επαγγελματική συμφωνία?φιου

… μου έρχονται σπαμ από ένα περιοδικό για νέους γονείς με μωρά? Ξέρουν κάτι παραπάνω για μένα?

κάποιος πήρε στη δουλειά σήμερα για να ζητήσει το e-mail της εταιρίας.

Τον τιμάει που όταν του το είπανε, ρώτησε “το ‘παπάκι’ πώς γράφεται? όπως το ακούω???” :lol::lol::lol::lol: