…έχω το “Strange Mind of Buddy Lackey” εδώ και περίπου έναμιση χρόνο και το άκουσα για δεύτερη φορά πριν από τέσσερις μέρες;
:eek: :eek: :eek:
Aυτο!
β) Σε αυτην την περιπτωση εκτιμας αυτην την καταπληκτηκη ελληνικη ευφερεση: ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ.
Μονο στο εξωτερικο ρε αυτο το πραμα. Να εχει παει απογευμα και να μην μπορεις ουτε σκουφακι να βρεις.
Ντοπή τρισμέγιστη και αίσχος.
Πόσο ΔΕΝ τιμάει το Rock City που το έχει 1 ευρώ?
Zήτω το μετρόπολις λοιπόν και τα 19άρια του
ναι…τί?εννοείς λαιβ action?για πες και άλλα …τί αλλο κάνεις τον ελευθερο σου χρόνο αρέλδια …?
:lol::lol::lol:ΘΕΑ
Φίλος, ΑΥΤΟ το σιδι ΔΕΝ το βάζεις 1 ευρώ. ΦΑΚ.
Δηλαδή επειδή είναι φτηνό είναι και “φτηνιάρικο”;
Δώστε φτηνά CD στο λαό ρεεεεεε
Αν το Rock City δίνει τον προσωπικό δίσκο του Buddy Lackey ένα ευρώ, τότε έχω να πω, όποιος δεν το έχει να τσακιστεί να πάρει 2-3 κόπιες (και για τους φίλους του) γιατί ναι, τελικά όντως είναι δισκάρα και ναι, μου αξίζει όντως δημόσια διαπόμπευση που δεν το άκουγα μέχρι τώρα!!! :oops:
…άρχισα να ακούω πάλι Πλοκάμι Του Καρχαρία? :oops:
Με τιμαει που ενω θα μπορουσα να το παιξω αλλη μια μερα του θανατα, μαζεψα τα χαρτομαντιλακια μου και πηγα στην δουλεια?:-s
Υ.Γ. Οχι δεν ηταν λαιβ!!! Βιντεο ηταν!
Στο Rock City πάντως πετυχαίνεις διάφορα κειμήλια σε εξευτελιστική τιμή. Εγώ πρόσφατα αγόρασα το Today Died Yesterday των Swan Christy με 1 ευρώ. Έκανα διακανονισμό με δόσεις κ έτσι. :lol:
Η πλάκα είναι ότι πάω το cd στον μαγαζάτορα και του λέω “έχει ξεθωριάσει η τιμή και φαίνεται σαν 1 ευρώ, πόσο είναι?”. :lol::lol:
@nihilist: εγώ πρόσφατα κατρακύλησα ξανά στους N-Carkade. Βασικά είναι θέμα βιωμάτων. Τους θυμήθηκα γιατί πρόσφατα βρεθήκαμε στην ίδια παρέα με μια χαρακτηριστική τύπισσα σε ένα κλαμπ (=κλειστός χώρος) που πάντα βρωμάνε οι μασχάλες της!. Ε πώς μετά να μην γυρίσεις σπίτι και να βάλεις στο τέρμα τον ομώνυμο ύμνο των N–Carkade που λέει στο ρεφραίν: “Πές μου γιατίιιιι βρωμάαααααανε οι μασχάλες σου - κάτι έχει ψοφήσει μέσα σου…!”.
Μην καταλήξεις και ακους Anathema σε λιγο καιρο γιατι ο ξεπεσμος δεν εχει σταματημο
Πες τα… Του λέω εγώ πως τον έχουν φλωρέψει και δε με πιστεύει!!!
Χθες μας ελεγε οτι περιμενει πως και πως το καινουργιο αλμπουμ
Δεν ντρέπεστε να με συκοφαντείτε ωρέ? Δεν ακούω Ανάθεμα. Και το Πλοκάμι μόνο φλωριά δεν το λες. Ακούστε στίχους να λιώσετε στο γέλιο.
Πόσο πιο κάτω? Τς τς τς
Οι γυναίκες πρέπει να τον έχουν κάνει έτσι
Αχχχ αααααααααχ
ποιες γυναικες??χεχε
καλα νιχι ξαναπες για τους λπ και εχεις να φας για το πλοκαμι πολυ κραξιμο!
ον τοπικ:τιμαει τον πατερα μου που οταν ειδε το σκουλαρικι του draiman αναφωνησε:“ελα χριστε και παναγια”
ε davidian!!??:p:p:p
απο 8 ωρες πανεπιστημιο πηγα μονο την μια, βαρεθηκα και μετα εφυγα και δεν προκειται να ξαναπαω μεχρι την αλλη πεμπτη… τα καλυτερα ερχονται
Με τιμάει που για ένα διάστημα πριν χρόνια είχα καεί τόσο άσχημα με τα τσόντο-σάιτ, που έμπαινα κάθε μέρα για να μην νιώθουν τα “μωρά” μου ότι τους λείπω??? 8)