Με τιμάει ότι

Μια φορα με το ζορι το χω δει το αποκαλυψ.Πως τα καταφερες?

E είναι η αγαπημένη μου ταινία :oops:

Εμένα το Tetsuo.

Με τιμάει που έχω δει το ΤΕΤSUO ΚΑΠΟΥ 19 ΦΟΡΕΣ??? :metal::metal::metal::metal:

Ρε είναι γαμάτο το Apocalypse! Εννοείται τιμάει τον άλλο αν το έχει δει πολλές φορές! Ειδικά στην director’s cut εκδοχή του! Τι να λέμε τώρα για την ταινία στην οποία οι στρατιώτες σε ολόκληρο πόλεμο φτάνουν να πεθαίνουν όχι απο ναπαλμ και σφαίρες αλλά απο… βέλη ντόπιων ινδιάνων, μέσα στη ζούγκλα… Όλα συμβολικά φυσικά, όπως συμβολική είναι και η φοβερή παρουσία του Μάρλον Μπράντο… (τα λαγουδάκια του Playboy πάλι, μόνο συμβολικά δεν ήταν, χεχε!)

:lol3::lol3:

Χαχαχα σταμάτα βρε.

Τιμα το πατερα και την μητερα σου.

δεν παταω στο πανεπιστημιο… ποτε ομως

Ε, οι 9/10 πρωτοετείς τέτοια φάση είναι. Εμένα με τιμάει που συνεχίζω έτσι και στο 2ο έτος?:stuck_out_tongue: (αν και πατάω στα απογευματινά μαθήματα και στα εργαστήρια, απλά δεν πάω το πρωί γιατί δεν έχω ουδεμία σχέση με το πρωινό ξύπνημα και επίσης είμαι φύτουλας και κάθομαι και βρίσκω σημειώσεις από όσους πατάνε το πρωί και διαβάζω σπίτι :oops:)

χαχα

εγω δεν εχω απουσιες

νια νια νιανια νια

θα έχεις από το επόμενο εξάμηνο ! μουαχαχα

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

και το εννοω… αφου η σχολη μου δεν εχει εργαστηρια…χοχοχο

στο ceid δεν είσαι? ή κανω λάθος?

oxi τι ειναι αυτο???

φιλοσοφια πατρας ειμαι ρε

χμμ πρέπει να σε μπέρδεψα μεναν άλλο από το φόρουμ που έχει περάσει πάτρα στους Η/Υ…soz:oops:

παρ’ότι έχω πιεί καφέ και έχω κοιμηθεί μία ώρα το μεσημέρι νυστάζω ακόμα?:-s

Αφου εισαι γουρουνιτσα

με τιμάει που ταυτόχρονα:

σιδερώνω
βλέπω Champions League
μιλάω ΜΣΝ
ελέγχω φόρουμ
ακούω το νέο Killers που μου αλλάζει άποψη σιγά σιγά
αναπνέω

???

Να το κοιταξεις αυτο… μονο οι γυναικες μπορουν να κανουν τοσα πολλα ταυτοχρονα:!:

Ναι, το οτι αναπνέεις σε τιμάει. Εγώ ακόμα το παλεύω (πως πήγαινε…? εισπνοή, εκπνοή, εισπνοή…)

Τα άλλα δε ξέρω. :stuck_out_tongue:

(πότε βγήκε νέο Killers?? Καλό?)

τσουκ…οι γυναικες μπορουν να τα κανουν καλά…ο καρβου μάλλον απλως τα κάνει…:smiley:
ellanor check Κυκλοφορίες:wink: