Με τιμάει ότι

Κοιτούσα τα cds κακών μεταλλάδων με gay σακούλες από το Hondos Center.:stuck_out_tongue:

Γιατί ο γκαλ πως νομίζεις οτι πηγαίνει στα δισκάδικα???:stuck_out_tongue:

τιμαει τη μανα μου που πριν απο 2 λεπτα(κι ενω ακουγα Agalloch)εκει που εβγαζε τα ρουχα απο το πλυντηριο με ρωτησε “Γιωργο,συγκροτημα ειναι αυτο?” ειπα ναι και δηλωσε “πολυ ωραια η κιθαρα.” ?? :expressionless:

χαχαχα:lol: φυσικα κ την τιμαει:)παρολο που δεν τους ξερω αυτους:p8)

της δικιάς μου της αρέσουν Flogging Molly,Anathema,Apocalyptica και Elvenking,#-o#-o
δηλαδή ότι να ναι…

Now playing: Empyrium - The Ensemble of Silence
via FoxyTunes

ε τι περίμενες να ανακαλύψεις πως της αρέσουν; Αφού αυτά ακούς συνέχεια!:stuck_out_tongue:

:roll::roll::roll:
εεε όταν δεν ακούω αυτά…
το πρωί πχ είχα sepultura και παραλίγο να μας αφήσει χρόνους…:lol::lol::lol:

Now playing: Empyrium - The Franconian Woods in Winter’s Silence
via FoxyTunes

Εμένα το παθαίνει με οτιδήποτε έχει ακουστικά μέρη, νορμαλ φωνητικά και ήπια τύμπανα:p

Εμενα της αρεσουν οι morbid angel.

θα μπορουσε τουλαχιστον σαν μια πιθανοτητα

Καλα και εμενα οταν ακουει κανα ηρεμο μου λεει,οχι τιποτα αλλο…

Μια φορα ειχα βαλει Haunted,σηκωθηκε η γιαγια μου απο το κρεβατι της(2-3 το πρω τωρα ετσι?!),ανοιξε τη πορτα του δωματιου που καθομαι εγω στο pc κοιταξε για λιγο το πλυντηριο και το ανοιχτο παραθυρο μετα εμενα και το pc,ρωτοντας “α,αυτο κανει ετσι?”

Κοντεψα να πεσω απ τη καρεκλα:lol::lol:

(δε κανω πλακα)

όταν είμαι Κρήτη,το pc κλασικά όλη μέρα παίζει μουσική…σε κάποια φάση μπαίνει το dante’s inferno από Iced Earth…και μου λέει η γιαγιά μου ακούγοντας εισαγωγή:
-“ωω να και κάτι ήρεμο βρε Γιώργο…”…
και της λέω:
-“γιαγιά το τραγούδι στα Ελληνικά ονομάζετε “η κόλαση του δάντη” και δεν ειναι καθόλου ήρεμο…”
εε μόνο για εξωρκισμό δεν με πήγε…:lol::lol::lol::lol::lol:

Now playing: Dropkick Murphys - The Gauntlet
via FoxyTunes

Ωραιες ιστοριες μαγκες αλλα εμενα με τιμαει που πιστευω οτι τα λυκειοκοριτσα ειναι ενα πολυ καλο “target group”??:-s

Tα ίδια κ η δικιά μου!
Με τιμάει που χθες διάβαζα το Λυκόφως για ώρες και δε σταμάτησα ακόμα κι όταν οι σελίδες μου φαίνονταν θαμπές?:-k

αυτό δείχνει ότι είσαι καμένη μέχρι το κόκαλο.

Now playing: Nest - Hunt
via FoxyTunes

Mε τιμάει που τους Cult of Luna τους θεωρούσα μια απλά πολύ καλή μπάντα, ενώ τώρα τους θεωρώ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑΡΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ?

Είσαι ο άνθρωπος μου εσυ, το ξέρεις;:slight_smile:

Βρισκω χρονο να ακουω νεα πραγματα.

Ομαγαδ. Σειρηνες.:slight_smile:

Give or take 2 χρονια παιδες, μη μας ριξουν και ντοματες

I hate you :smiley: