Είμαι 24 χρονών μαντράχαλος κι ακόμα παίζω με αυτά τα πράγματα με τις φουσκαλίτσες, που τυλίγουμε τα εύθραυστα; Με τιμάει, που μπορώ να το κάνω με τις ώρες; :oops:
σε τιμαει γιατι εγω 27 χρονων γεροντι, σημερις το ιδιο εκανα. Ας ειναι καλα τα δεματακια με τα σιντι που ηρθανε και με κανανε χαρουμενο.
ρε και 800 να μπορούσα να πάω πάλι θα το έκανα!τα σπάει πραγματικά!uber κάψιμο!8)
Now playing: Empyrium - Ode to Melancholy
via FoxyTunes
Ειναι απολαυστικο ρε!Τοσο τελειο οσο το να ανοιγεις ενα cd για πρωτη φορα.
Σε (λιγότερο από) 2 μήνες ο μπαρμπα-Μπλήντιν γίνεται 28, και ακόμα παίζει με τις φουσκαλίτσες από τα δέματα που καταφτάνουν στη δουλειά… :lol:
Κοντά στο σπίτι μου στην Αθήνα, ήταν ένα μαγαζί με εργαλεία, που έχει ολόκληρα ρολά με τέτοια! Μιλάμε για χιλιάδες φουσκαλίτσες. Πόσο ψήνομαι μια μέρα να αγοράσω ένα τέτοιο. Θα είναι το σάπισμα του αιώνα!
όταν έρθεις από τα μέρη μας πάλι,στείλε κανένα8)
Now playing: Saturnus - Pilgrimage Of Sorrow
via FoxyTunes
Εμεις εχουμε στην δουλεια τεραστια ρολα…θελετεεε???
σου στέλνω που μένω τώρα,έξοδα αποστολής δικά σας
βλεπω το ‘‘εισαι το ταιρι μου’’ για εκατοστη φορα…:)8)
ακούω Φλωρινιώτη?
Μα είναι σούπερ σόουμαν.
Επίσης,με τιμάει που βαριόμουνα να ψάξω το youtube στα bookmarks ή να το πληκτρολογήσω στο google και έψαχνα κάποιον χρήστη με link στην υπογραφή για να μπω?
ολο παω να κανω διαιτα κ την σπαω εξ αιτιας καποιου γαμ… γλυκου?
εε δοκίμασε και εσύ την δίαιτα του ανανά ή τη δίαιτα της δευτέρας…:lol:
Now playing: Gamma Ray - Wings Of Destiny
via FoxyTunes
Και τα drugs κάνουν δουλειά σε αυτόν τον τομέα πάντως…
με τιμάει ότι θέλω να χέσω εδώ και κάνα 40λεπτο, αλλά μόλις γονάτισα μια πιτσα (ολόκληρη) και θα περιμένω άλλο τόσο να χωνέψω για να επιτύχω τη μέγιστη δυνατή απόλαυση σ’αυτή την ιερή στιγμή?
Φυσικά και σε τιμάει! Με τιμάει που με έψησες να παραγγείλω?
αν χέζεσαι κι εσύ ναι.