ποιο μπιλιβ απολλα?
Ιερωσυλε…ο θορ και ολος ο πλυθησμος της Βαλχαλας να σε κηνυγαν αιωνια.
δεν εκανα και κανα τρομερο λαθος στην ορθογραφια:oops:
Παπαρδελουα, εγω εβαλα σημερα μετα απο πολυ καιρο και ακουσα ολοκληρο τον δισκο.
Streets…
Tιμάει τον Ναιτσκάι που ΑΚΟΜΑ δεν έχει καταδεχτεί να ακούσει σοβαρά το blessing in disguise των Metal Church? [-X[-X[-X
Ωπ, μας πιασανε… :-s:-s:p
Καλά, ας ακούσει πρώτα το Βlessing in Disguise των Green Carnation, που είναι και ΔΙΣΚΑΡΑ.
παρόλο που δεν έχω αρχίσει την σχολή μου κοιτάζω τα μεταπτυχιακα στο εξωτερικο?:-s
Εράσμους κοίταζε και παράτα τα τα μεταπτυχιακά!!!
Μπορει απο ιδιωτικη σχολη να παει ερασμους?
Δεν ξέρω, εξαρτάται. Αν δε μπορεί τότε:
interail κοίταζε και χέστα τα μεταπτυχιακά!
…επειδή πριν 2 εβδομάδες περίπου είδα μια ερασιτεχνική παράσταση φλαμένκο και μου άρεσε πολύ η μουσική…ξεκινάω από τη Δευτέρα σε μια σχολή???:lol::lol::lol:
Ό,τι του φανεί του λολοστεφανή νομίζω είμαι…
lolοστεφανης.
Βεβαιως σε τιμαει, δω αρχισε η μανα μου…
με τιμαει που εχω παρει σβαρνα τα γκρηνντεη φορα να δω ποιοι αλλοι εχουν σκοπο να παιξουν το Τζηζους οβ Σαμπερμπια στο λαηβ της Γλασκωβης για να τους σταμπαρω και να τους ΔΑΓΚΩΣΩ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ αμα τους πετυχω απεξω?
οχι.
…παιρνω κρυφα τσιγαρα απο τους γονεις μου γιατι δεν εχω χρηματα για να αγορασω?
εμαθα να οδηγω το τουτου
…δεν υπαρχει ουτε ενα ατομο στο οποιο να μπορω να αφιερωσω το fuck you(archive)?
Με τιμάει που ενώ είχα SOS meeting στις 8:30, με εμένα key presenter, ξέχασα να βάλω ξυπνητήρι και ξύπνησα στις 8:06 μόνος μου;
κι όμως πρόλαβα! το δύσκολο ήταν να πάρω την απόφαση πως το πρωινό μου χέσιμο έπρεπε να περιμένει
Ναι αλλά δεν πρόλαβες να κανεις μπανιο να ξυριστεις κλπ