MASTODON
Leviathan - Blood Mountain - Crack the skye
το Remission είναι bonus kinder έκπληξη
DODHEIMSGARD
Satanic Art (ντάξει είναι ep αλλά αδιαφορώ) - 666 international - supervillain outcast
MONSTER MAGNET
Dopes to infinity - Powertrip - God says no
NIRVANA
Nevermind - In utero - Unplugged
KEELHAUL
Keelhaul - Keelhaul II - Subject to change without notice
NAPALM DEATH
The code is red…long live the code - Smear campaign - Time waits for no slave
SATYRICON
The Shadowthrone - Nemesis Divina - Rebel Extravaganza
Και φυσικά
DILLINGER ESCAPE PLAN
Calculating Infinity - Miss Machine - Ire Works και το Option Paralysis γιατί είναι απλά τέλειοι και βγάζουν άνετα 4/4
Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται, οι black-άδες με δυσκόλεψαν αρκετά, ακόμη και σε όσους αγαπώ δυσκογραφία μου καθόταν ένα ενδιάμεσο ψιλομέτριο…
Βασικά metsallica το πρώτο album που άκουσα ήταν το St.Anger:p Μικρός τότε και δεν ήξερα. Βέβαια μετά πήρα την δισκογραφία από αρχή με το Kill Em All να μην με ενθουσιάζει, για να περάσουμε στη τριλογία αυτή, που με έκανε να λατρέψω το metal. Θυμάμαι επί μέρες να μην ακούω τίποτα άλλο, να βάζω τα albums αυτά το ένα μετά το άλλο και πάλι στο suffle και πάλι από την αρχή. Μεγάλα albums από μια τεράστια μπάντα.
Ήταν το πρώτο συγκρότημα που άκουσα ποτέ, δηλαδή κιθάρα, μπάσο, drums μαζί όλα αυτά. Το '98 ήταν κάπου με το Americana( το είχε η ξαδέρφη μου και με τράβηξε το εξώφυλλο) το οποίο λάτρεψα και τότε ήταν ότι καλύτερο είχα ακούσει(αν και από μουσική τότε δεν άκουγα τίποτα σπουδαίο). Μετά πιάσαμε από την αρχή τους Offspring και το καλό δεν άργησε να γίνει.
Για μένα το Eclipse είναι το αγαπημένο μου album που άκουσα τη περασμένη δεκαετία. Όταν είχε πρωτό-βγει κιόλας, έτυχε να μου το γράψει σε ένα cd μια συμμαθήτρια στο Λύκειο. Μέχρι εκείνη την εποχή, τα brutal φωνητικά δεν μου άρεσαν. Οπότε δεν έδωσα και μεγάλη σημασία εκτός από 1-2 κομμάτια. Από το 2007 (πρέπει να ήταν το Fiction που γούσταρα και άριχσα) και με το Silent Waters ήταν καιρός να ρίξω άλλη μια “αυτιά” στο cd αυτό αλλά και στο καινούργιο. Ε μετά τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ίσως η αγαπημένη μου τριλογία.
Μόνο το 2007 τους άκουσα. Το Mercenary δηλαδή, βασικά μόνο αυτό. Πίστευα ότι ήταν ότι καλύτερο έχω ακούσει και δεν ήθελα να ακούσω κάτι από τη μπάντα που να είναι χειρότερο από αυτό. Ε νταξ βλακιούλες έλεγα. Αγαπήσαμε όλους τους δίσκους(ειδικά από το The ΙV Crusade και μετά). Τα λόγια είναι λίγα για αυτή την μπάντα.
Αυτά μου ήρθαν πρώτα στο μυαλό, κάθε album έχει και ένα αγαπημένο κομμάτι. απλά κλικ.
3 σου εγραψε ο ανθρωπος.το '‘Queensrÿche’'
πηγαινε για το συκροτημα,οχι για δισκο.Εξαλλου πριν το Rage for Order κυκλοφορησε το The Warning και οχι το Queensrÿche.:)Δεν σου χει βαλει καν χρονια διπλα απο την λεξη.Γιατι βιαζεσαι τοσο και δινεις δικαιωματα ολη την ωρα?
Metallica: Ride the Lighning/Master of Pupets/And Justice for All
Rotting Christ:Passage to Arcturo/Thy Mighty Contract/Non Serviam
Monster Magnet:Spine of God/Superjudge/Dopes to Infinity
Morbid Angel:Altars of Madness/Blessed are the Sick/Covenant
Bathory:Blood Fire Death/Hammerheart/Twilight of the Gods
Cathedral:Forset of Equilibrium/The Ethereal Mirror/The Carnival Bizarre
Slayer:Reign in Blood/South of Heaven/Seasons in the Abyss
Iron Maiden:Killers/The Number of the Beast/Piece of Mind