Βολιώτικος σταθμός που παίζει μόνο rock-metal:
από το άλλο σάββατο θα αρχίσουμε πάλι εκπομπή 3ωρη κάθε σάββατο 6-9 με τον τραγουδιστή μας κυρίως παίζοντας stoner-doom και σφήνες από άλλα είδη rock-metal.
Βολιώτικος σταθμός που παίζει μόνο rock-metal:
από το άλλο σάββατο θα αρχίσουμε πάλι εκπομπή 3ωρη κάθε σάββατο 6-9 με τον τραγουδιστή μας κυρίως παίζοντας stoner-doom και σφήνες από άλλα είδη rock-metal.
Kαλά έχει ξεφτυλιστεί το ραδιόφωνο, ειδικά το πρωί. Στο ρεντ έχουν δύο τύπους που μιλάνε ασταμάτητα, 20 λεπτά ομιλίας, 7 διαφήμισεις, 3 λεπτά μουσική. Στον ροκ εφεμ έχει έναν μεσημεριανάδικο πανελίστα έποχής Κωστόπουλου-Νιτρο και έτσι.
Τα χειρότερα όμως είναι στον Ατλαντίς ο οποίος έγινε λέει “Ντου στα fm” το ραδιοφώνο των οπαδών του θρύλου. Νταξει πάνε άυτοί, δεν ακούγονται. Αμα ήθελα να ακούσω τι δοκίμασε στην προπόνηση ο Βαλβερδε, και αν πονάει ο Ιμπαγασα θα έβαζα έναν άλλο σταθμό, τόσοι ασχολούνται με αυτές τις σαχλαμάρες. Δεν είναι κακό να είσαι οπαδός και να γίνεται χαβαλές, αλλα αυτά τα “είναι ντροπή να είσαι βάζελος” και τα “άμα ήταν μεγαλοι πάικτες οι Καραγκούνηδες και οι Νίνιδες, δεν θα έπαιζαν στον Παο”, έγω δεν κάθομαι να τα ανεχθώ επέιδη απο πίσω χώνει ACDC ή Metalilca.
Ξέρει κανείς τι έχει παιχτεί με αυτή την ιστορία?
Ένας περίεργος σταθμός που είχα πιάσει τελευταία στο άκυρο τελείως ήταν ο “Μεσόγεια fm”. Ιδιαίτερα περίεργος, δεν είχε ούτε εκπομπές ούτε τίποτα κ έπαιζε ασταμάτητα ροκ κ μέταλ (έκανε ωραίες επιλογές - πολύ Savatage π.χ.). Το μόνο που πέταγε ήταν μια στο τόσο ένα σήμα σταθμού. Σε κάποια φάση σταμάτησα να τον πιάνω. Μήπως ξέρει κανείς να μου πει τί παίζει; :-k
Έτσι όπως τον περιγράφεις δεν μου ακούγεται περίεργος, ρομποτικό playlist μου ακούγεται, δηλαδή :thumbdown: .
Υπάρχουν δλδ κ άλλοι σταθμοί τέτοιου στυλ - έχεις ξαναπετύχει; :-k
Πωωωωω ρε παίδες, δεν αντέχεται το ραδιόφωνο, εκτός από λίγες εξαιρέσεις.
Μακράν ο χειρότερος όλων έχει γίνει ο Red με εκείνους τους δύο παρλαπίπες το πρωί που λένε όλο μαμακίες. Στην ουσία, δεύτερος Kiss έχει καταντήσει.
Όσο για τον Ψευδο-Rock FM, πολύ απλά δεν τον ακούω πια, τον βαρέθηκα.
Καλή λύση αποτελεί ο Atlantis, ειδικά τώρα που έχει σταματήσει η απογευματινή εκπομπή που έπαιζε hip-hop. Η Στέλλα νομίζω έχει καλή εκπομπή, αν και τελευταία στη συχνότητά του ακούγεται η κωλο-Έρα Σπορ.
Α, κ κάθε Δευτέρα κ Παρασκευή η εκπομπή του metalzone (είναι και ιντερνετική) παίζει αρκετά ψαγμένο μέταλ, γενικά την ακούω συχνά.
Έχεις χάσει εξελίξεις… Η Στέλλα τα βρόντηξε κ έφυγε κ ο σταθμός έχει γίνει ψιλοχάλια… Κάτι σαν “υμνούμε το Θρύλο ολημερίς κ ολονυκτίς” ένα πράμα…
Thanx φίλε, δεν το ξερα. Οι υπόλοιπες εκπομπές του σταθμού -αν εξαιρέσεις την εκπομπή του Rock Hard- δε λένε κ τίποτα ιδιαίτερο. Καλύτερα είναι τα non-stop playlists που έχουν καμιά φορά.
Για Θεσσαλονίκη θα πρότεινα τον 95.8, που είναι το πολιτιστικό ραδιόφωνο της ΕΤ3. Ανακατεύει πολλά κ ενδιαφέροντα πράγματα, συνήθως καινούρια και ανεξιχνίαστα, στον ευρύτερο χώρο της ροκ κ όχι μόνο. Έχω ακούσει πραγματικά τα πάντα κ αν έχεις λίγη όρεξη να τον παρακολουθήσεις μαθαίνεις καινούρια συγκροτήματα/ρεύματα (π.χ. προ αιώνων θυμάμαι μου έμαθε τους Gybe). Το κακό, είναι πως σαν “πολιτιστικό” κρατικό ραδιόφωνο δεν αποφεύγει γνωστά λάθη όπως βαρετές συνεντεύξεις ή εκπομπές με “ποιοτική ελληνική μουσική” κλπ, αλλά ακόμη κ έτσι αποτελεί μία όαση στα ερτζιανά της πόλης.
Για πιο ηλεκτρονικά πράγματα, κάποτε υπήρχε ο 88.5 -μία πολύ καλύτερη έκδοση του ξεφτιλο-republic- που τελευταία δυστυχώς δεν τον πιάνω
Atlantis 105.2 αν τύχει καμιά φορά έχω πετύχει πριστ(δεν ακούω πολύ ραδιόφωνο), ή βάλει ο ρεντ μεταλλικα τα ΚΛΑΣΣΙΚΑ του μπλακ άλμπουμ. τίποτα παραπάνω δεν περιμένεις από ραδιόφωνο
αν θέλω να ακούσω μουσική στο ραδιόφωο, βάζω κάποιον από αυτούς τους σταθμούς:
εν λευκώ 87,7
best 92,6
105,5 στο κόκκινο (αν και έχει πέσει αρκετά τον τελευταίο καιρό)
παει κ ο freedom…ακουγαμε λιγο ελληνικο rock[-X…
Κλασσικά Atlantis 105,2, παίζει όλη μέρα ροκ κ μέταλ από όλα τα είδη. Μερικές εκπομπές του βέβαια (ειδικά τα πρωινά) είναι λίγο αφελείς, αλλά γενικά είναι ο μόνος σταθμός που παίζει τη μουσική που μας αρέσει.
Αν το πετύχετε καμιά φορά, υπάρχει και η εκπομπή του Metalzone στον Επικοινωνία 94 κάθε Δευτέρα κ Παρασκευή 10 το βράδυ με 2 πρωί. (είναι κ ιντερνετική μέσω του www.metalzone.gr, όπου μπορεί κανείς να ακούσει μέταλ και όλη τη μέρα).
Γενικά, ο τύπος που έχει την εκπομπή έχει τεράστιες γνώσεις για το μέταλ κ μπορεί να παίξει και εξαιρετικά άγνωστα κομμάτια από άγνωστα συγκροτήματα. Νομίζω είναι ότι πρέπει για κάποιον που θέλει να ψάξει κ άλλα πράγματα.
άκουγα ατλαντίς αλλά κάτι με χαλαει τώρα τελευταία και δεν πολυακούω.
υπήρχε πιο παλιά ο μεσόγεια fm (αν θυμάμαι καλά έτσι λεγόταν) ο οποίος ήταν γαμάτος,αλλά έκλεισε.
συμφωνω απολυτα μαζι σας παιδια πλεον δεν υπαρχει ενας ροκ σταθμος που να ξεχωριζει και πρεπει να κανουμε προσευχες μπας και ακουσουμε κανα καλο κομματι
[-X
Πλέον μόνο από ιντερνετικούς σταθμούς. Το ραδιόφωνο, μετά και τις αλλαγές που έγιναν στον Ατλαντίς και άλλαξαν κάποιους παραγωγούς, δεν ακούγεται πλέον (με εξαίρεση την εκπομπή του Metalzone στον Επικοινωνία). Καλά, για ROCK FM δε συζητάμε πλέον, η πλήξη η ίδια.
πλεον με ξενερωνει αφανταστα το ραδιοφωνο. μικρος ακουγα παρα πολυ αλλα τοτε ακουγα και πολυ μεινστριμ μουσικη. αλλα ειχαν και πιο ωραια προγραμματα τοτε. ακομη θυμαμαι το jeronymo groovy που ακουγα τα μεσημερια πετρακα και αλλον 1 που δεν θυμαμαι το ονομα του! μετα το ειχα ριξει στον ατλαντις στα πρωτα του τοτε που ειχε και χεβι μεταλ εκπομπη αν θυμαμαι τα βραδια (η εστω 1 τη βδομαδα, δεν θυμαμαι) αλλα εδω και 3-4 χρονια δεν μπορω να βρω τιποτα εστω υποφερτο. αντε στο αυτοκινητο να ακουσω πλεον και θα ειναι μονο ροκ η ρεντ που λεει και ο πιο πανως αλλα και αυτοι ειναι η μετριοτητα προσωποποιημενη…
να διαφημιστώ που κάνω μια εκπομπή σε έναν ιντερνετικό (για την αθήνα) σταθμό???
δε παίζω mainstream πάντως 8)
Παιδιά το ραδιόφωνο είναι απγοητευτικό. Οι δήθεν ροκ σταθμοί της Αθήνας παίζουν το πολύ Guns N Roses. Μακάρι να βγει ένας σταθμός με 24 ώρες metal και rock, από Ghost εως Morbid Angel και από Amorphis ως Camel! 8O
Άρχισα έναν ιντερνετικό σταθμό, ακόμη τον στήνω, αλλά θα παίζει μουσική κάποιες ώρες και σιγά-σιγά θα γίνονται και εκπομπές.
Όποιος ενδιαφέρεται: http://6stringsradio.blogspot.com/
Δεκτές και οι παραγγελιές.
εχω μπει και ακουω.παιζεις λαιβ εσυ τωρα???